Iloiloga o le VAT i Microsoft Excel


Instagram ua avea nei ma tasi o fesoʻotaiga faʻasalalau lauiloa i le lalolagi, o le uluai manatu o le faʻasalalau lea o ni sikuea sikuea. I aso nei, o le tele o itu o lenei auaunaga ua matua lautele, ae o loo faʻaauau pea ona faʻaalia e tagata faʻapitoa ia ata. O le asō o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e saini ai ata i lenei tautua.

O se saini matagofie, manaia ma manatuaina i lalo po o luga o ata i le Instagram o se tasi lea o tulaga e sili ona taua pe a tausia se faʻamaumauga a le tagata lava ia po o se faʻasalaga tuʻufaʻatatau e tosina atu ai tagata maimoa fou ma le aufaipisinisi.

O aso nei o le a tatou tilotilo i ni filifiliga se lua mo le tuʻuina o se faʻamatalaga ata - o le faʻaopoopoga lea o se faʻamatalaga i le lolomiga faʻasalalau ma fautuaga faʻapitoa i luga o mea o loʻo i totonu o le tusitusiga ma le ufiufi o le faʻamatalaga i luga o le ata.

Matou te faaopoopo le faʻamatalaga i lalo o se ata i Instagram

O le tele o au teu tupe e le lava le gauai atu i le faaopoopoina o se saini i le lomiga, lea ua le aoga: Instagram ua tumu i ata, o lea o loo sailia ai e tagata o loo le gata na o ata matagofie, ae o mea e fiafia i ai o le a taitai atu ai i mafaufauga pe uunaia le auai i le talanoaga.

Faʻaopoopo faʻamalosaga i lalo o le ata o loʻo faʻatino i le taimi o le lolomiina o le ata.

  1. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i le ogatotonu tutotonu o le talosaga, ona filifili lea o se ata mai le falesa pe ave se ata i luga o le masini a le masini.
  2. Faʻatu le ata i lou tofo, ona e alu ai lea. I le taimi mulimuli o le lolomiina o se ata po o se vitio i le fanua "Faaopopo se faaupuga" O le ae manaʻomia le tusitusi poʻo le faapipii mai le kilipa laupapa (pe a fai na kopi muamua mai se isi tusi). O iinei, pe a tatau ai, e mafai ona faʻaaogaina ni tafaʻi. Faauma le lomiga i le kilikiina o le ki i le tulimanu pito i luga. Fetufaai.

O le a le mea e tusi i lalo o le ata i le Instagram

Afai e te mauaina se itulau a le lautele, o lona autu o loʻo faʻatatau i se lautele lautele, o le mea muamua, e taua mo oe le filifili i le autu o lau itulau (vaega).

Tagai foi: Faʻafefea ona fatuina se vaega i le Instagram

O le mea moni, afai e sainia oe e se tagata, ona ia faʻamoemoeina lea o nisi faʻamatalaga mai ia te oe i se tulaga faapena. Afai na e muai lomia ata, ae aunoa ma ni faʻamatalaga, ona le tatau lea ona aluese le saini o loʻo tuʻuina mai le autu autu o lau blog.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te faimalaga i taimi uma, taʻu au faʻamatalaga, mafaufauga, ma mea taua e uiga i le atunuu fou auiliili i lalo o ata. O le auai i se olaga ola malosi, atonu o le a faʻaaogaina e lau asiasi lau itulau o se uunaʻiga, o lona uiga e tatau ona e faʻasoa fautuaga e uiga i meaʻai, soifua maloloina lelei, ma faʻamatala au lava auiliiliga (e mafai ona vaevaeina i ni vaega ma lolomiina vaega taitasi i seisi tulaga).

E mafai ona e filifilia soʻo se autu mo le faʻamatalaga o le lolomiina, ae a e faʻaopoopoina se faʻamatalaga, e tatau ona e mulimuli i ni fautuaga:

  1. Aua neʻi galo e uiga i hashtags. O lenei meafaigaluega o se ituaiga o tusi lakapi lea e mafai ai e tagata faʻapitoa ona maua ata ma vitiō.

    Tagai foi: Faʻafefea ona faʻaopoopo i ai le hashtags i le Instagram

    E mafai ona faʻapipiʻi faʻasoa ia ishtags i totonu o le tusitusiga, o lona uiga. na o lou manaʻomia e makaina upu autu ma se faʻaoga (#), poʻo le alu o se isi poloka i lalo o le tusitusiga autu (e pei o se tulafono, i lenei tulaga, o faʻaaogaina o faʻalaiga e faʻaoga i le faʻalauiloaina o itulau).

    Tagai foi: Faʻafefea ona faʻaalia lau talaaga i le Instagram

  2. Tusi sao. E le manaʻomia le fai mai e le tatau ona i ai ni mea sese i lalo o le lomiga? A e tapunia le tusiga, ia mautinoa e toe faalua pe faalua ona faitau e faʻaumatia le avanoa o le sipelaga ma faʻasologa o faʻasologa.
  3. Tusi i lau aufaʻatatau. Afai o iai lau blog blogs, ona tatau lea ona faʻauluina faʻamatalaga i meaʻai, kuka faalilolilo, mea faigaluega umukuka ma isi mataupu e fesoʻotai i ai. Afai e le mafai ona iloa le nusipepa, ona faʻatagaina lea o sainia i luga o autu e le o ni autu, ae e le tatau ona tumau.
  4. O le faaupuga e tatau ona fetaui ma le ata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo talanoa i le lumanaʻi i St. Petersburg i lalo o se ata ma se vaaiga matagofie o le taulaga. E ui i lea, i le Instagram, o loʻo i ai tagata e sili ona lauiloa bloggers ei ai se ata ma se faʻamatalaga e le fetaui lelei le tasi i le isi, ae e mafai lava pe afai e tusitusi ma le agavaʻa ma le fiafia, ma o le ata i lau mataupu e paʻu i tua, tuʻuina atu i le tusitusiga.
  5. O le faʻatautaia o le faʻatau atu o oloa ma tautua, tuʻu faʻasalaga ma tau. Afai e te faʻaaoga le itulau Instagram e faʻalauiloa ai au oloa ma auʻaunaga, ona fai ai lea o au pou uma o se faʻasalalauga faatosina. I le faaopoopo atu i faʻamatalaga auiliili o le oloa poʻo le auaunaga o loʻo faʻaalia i le ata, e le tatau ona e paie e faʻaopoopo le faʻamatalaga e uiga i tau ma faʻamatalaga faʻamatalaga.

    O le toʻatele o tagata e ona tala faʻatau tupe e sili e tuʻuina atu lenei faʻamatalaga e Taʻitaʻi, ae, e pei ona faaalia i le faʻatinoga, o lenei laasaga e faʻaitiitia ai le naunau o se tagata e ono gafatia.

  6. Faʻamau tusi mo le lumanaʻi. Afai oe auai i le faalauiloaina o lau itulau, ona tatau lea ona e malosi tele i le lomiaina o ni ata po o vitio i le aso.

    O le mea moni, o le fatuina o se tusitusiga fou fou ao le i lolomiina, o se galuega, seʻi tatou fai sao, toetoe lava a le mafaia, o le mea lea e iloa ai e le au tusitalafaitautusi le tusiga ma faʻasaoina, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le tusi talosaga, ona faʻaopopo lea i le lomiga fou, poʻo le faʻaaogaina o auaunaga mo le lafoina i tua e ala i le fatuina o ni faʻatulagaga e leʻi faʻatonuina i ni nai aso muamua.

  7. Faalogo i manatu o tagata o loo lesitala. E masani lava, o tagata e faʻaogaina oe e mafai ona lafo ni manatu mo pou nei. Aua e te paie e tusi uma manatu i totonu o se api, ina ia mulimuli ane, i luga o le faavae o ia tusitusiga, ia faia ni tusitusiga fou mo ni savali i le lumanai.
  8. E leai se isi mea. E le o pou uma e tatau ona faʻatasi ma se tala uumi. O ni nai upu e lava e faʻailoa ai le fiafia ma tuleia e fesootai i faʻamatalaga.

Faataitaiga o tusi manaia i luga o le Instagram

I lalo ifo, tatou te tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga o nisi faʻamatalaga faʻamatalaga o ata i luga o le Instagram mai itulau lauiloa e tusi ma a latou tusitusiga ma faʻamalosia i latou e auai i le faʻatalanoaina.

  1. O iinei o le teineitiiti, nofo i Amerika, o loʻo taʻu mai ai mea taua o le olaga o le atunuu. I lenei tulaga, o le faʻamatalaga e fetaui lelei ma le ata.
  2. Manulele manu, e taʻua o itulau o le faleaiga, o loʻo naunau pea i tagata faʻaoga. I lenei tulaga, e manaia le tusiga, ma mafai ai ona matou faʻamaonia le mea e alu i lenei vaiaso.
  3. E foliga mai o le faʻamatalaga i lalo o le ata e le oi ai ni faʻamatalaga aoga, ae o se fesili faigofie e mafai ai e tagata faʻaoga ona fetaui lelei i faʻamatalaga. E le gata i lea, o se isi itulau i le Instagram na matua faasalalauina lava iinei.

Fai se saini i luga o le ata

Isi vaega o faʻaupuga - pe a tu saʻo le tusiga i luga o le ata. I lenei tulaga, o le a le aoga galuega faufale i totonu o le Instagram, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina le fesoasoani o auaunaga faaopoopo.

Faaaoga le faʻamatalaga i le ata i ni auala se lua:

  • Faaaogaina o tusi faʻapitoa mo smartphones poʻo komepiuta;
  • Faatasi ai ma le fesoasoani o auaunaga i le initaneti.

Matou te tuʻuina se pepa i le ata mai se telefoni

O lea la, afai e te filifili e faʻatino le faʻatulagaga manaʻomia i luga o lau telefoni, ona mautinoa lea e te manaʻomia se faʻaoga faapitoa. I aso nei, mo faʻalapotopotoga feaveaʻi feaveaʻi, o loʻo i ai le tele o polokalame taulimaina o ata, e aofia ai ma isi mea, faʻatagaina oe e faʻamalo le tusiga.

O le a matou vaʻavaʻai i le faʻaauau o le faʻaaogaina o tusitusiga i le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le tusi PICSArt, lea na atiaʻe mo polokalama faʻaaogā Android, iOS ma Windows.

Talia le tusi PicsArt

  1. Tatala le talosaga PICSArt, ona fai lea o se laʻititi resitala e faʻaaoga ai lau imeli imeli po o lau Facebook i le taimi nei.
  2. Ina ia maeʻa le resitalaga, e tatau ona e filifilia ni mea se tolu pe sili atu.
  3. Amata le toe teuteuina o le ata e ala i le kiliki i luga o le initaneti tutotonu ma se faʻailoga faaopoopo ma filifili le mea Faʻasaga.
  4. A maeʻa ona e filifilia se ata mai le gaosiga o le masini, o le a tatala i le matala galue. I le pito maualalo, filifili se vaega. "Upu"ona e tusia ai lea o le faʻamatalaga i le gagana manaʻomia.
  5. O le faʻamatalaga o loʻo faʻaalia i le faʻasologa o mea. O le a mafai ona e suia le vai papatiso, lanu, lapoa, nofoaga, malamalama, ma isi. A faia uma suiga talafeagai, tapuni i le pito i luga o le taumatau o le faʻamalama ma se siaki.
  6. Filifili le faailoga siaki e toe faʻamaeʻaina le faʻasologa o ata. I le isi potu, filifili le ki "Tagata Patino".
  7. Filifili le punavai o le a auina atu ai le mata. E mafai ona e teuina i lau masini i le kilikiina o le ki. "Ata", poʻo le vave tatala i le Instagram.
  8. Afai e te filifilia Instagram, ona oʻo mai lea i le isi taimi o le a tatala ai le ata i le faatonu o le tusi talosaga, o lona uiga e na ona e manaʻomia e faʻatumu le lomiga.

Matou te tuʻuina se pepa i luga o le ata mai le komepiuta

I le tulaga e tatau ona e faʻasaʻoina ata i luga o se komepiuta, ona faigofie lea ona faʻaaoga le tautua i luga o le initaneti i soʻo se masini.

  1. I a tatou faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻaaoga le auaunaga i le initaneti Avatan. Ina ia faia lenei mea, alu i le itulau o le tautua, faʻafefe le kio i luga o le ki "Faʻamaonia"ona filifili ai lea "Komipiuta".
  2. O le a faʻaalia le Windows Explorer i luga o le mata, o fea e te manaʻomia ai le filifili o le mea e manaʻomia.
  3. I le isi taimi, o le ata filifilia ua faʻaalia i le faamalama o le faatonu. Filifili le laulau i le pito i luga o le faamalama. "Upu", ma i le itu tauagavale i le avanoa avanoa, ulufale i le tusiga.
  4. Kiliki le ki "Faaopoopo". O le anotusi ua faʻaalia i luga o le ata. Faʻamata i lau pule faitalia e ala i le filifilia o le vai talafeagai, fetuunai le lanu, lapoa, tulaga i luga o le ata ma isi vaega.
  5. A maeʻa ona toe teuteu, filifili le ki i le pito i luga o le itu o le faamalama o le faatonu "Faasaoina".
  6. Seti le faila le igoa, pe a tatau ai, sui le faatulagaga ma le lelei. Mulimuli, kiliki le ki. "Faasaoina"ona faʻamaonia ai lea i le komepiuta le faʻailoga lea o le a tuʻuina ai le ata.
  7. E na ona e manaʻomia le tuʻuina atu o le faila i lau telefoni e faʻapipiʻi ai i luga o le Instagram, poʻo le tuusao saʻo mai lau komepiuta.

Tagai foi: Faʻafefea ona lafoina se ata i le Instagram mai se komepiuta

I luga o lenei autu o mea uma.