Faʻafitauli e fesoʻotaʻi ai se telefoni i se komepiuta e ala i le USB

Afai e le mafai ona faʻafesoʻotaʻi lau telefoni i se PC e faʻaoga ai le USB cable, ma e le o vaaia i Windows Explorer, ona i ai lea i lenei tusiga o le a mafai ona e maua auala e faʻaleleia ai lenei faafitauli. O metotia o loʻo i lalo e faʻaaoga i le Android OS, peitaʻi o nisi mea e mafai ona faʻaaogaina i masini ma isi faiga faʻaoga.

Filifiliga mo le faʻafitauliina o se atamai i se PC

Muamua e tatau ona e malamalama i mafuaʻaga o le faʻalavelave faʻaletonu. Pe sa lelei mea uma i luma atu pe oe fesootai lau telefoni i se PC mo le taimi muamua? Pe na mavae atu le fesoʻotaʻiga ina ua maeʻa soʻo se gaoioiga patino ma le telefoni poʻo le komipiuta? O tali i nei fesili o le a fesoasoani e maua ai le tali sao i le faafitauli.

Mafuaʻaga 1: Windows XP

Afai o loʻo e taʻavale Windows XP, o lea i lenei tulaga e tatau ona fesoasoani oe i le faʻapipiʻiina o le Maliega Faʻafefelaʻi Media mai le faʻailoga Microsoft. O lenei mea o le a faʻaitiitia ai le faʻafitauli o fesootaiga.

Faʻafesoʻotaʻi le Faʻasalalauga Faʻasalalauga mai le ofisa aloaia

  1. A maeʻa ona e alu i le 'upega tafaʻilagi, kiliki le ki. "Download".
  2. O le sii mai o le MTP installation faʻapitoa e amata.

  3. Le isi, taʻavale le polokalama faʻatulagaina ma kiliki "Lisi".
  4. I le isi faʻamalama, ia talia tuutuuga o le maliega o laisene. Faasolo le faamau "Lisi".
  5. Ona toe kiliki lea. "Lisi".
  6. Ma i le pito o le faamau "Faʻamau" e amata ai le faʻatulagaga faʻapipiʻi.
  7. A maeʻa ona faʻapipiʻiina le faʻasalalauga ma toe faʻafou le polokalama, e tatau ona fuafuaina lau telefoni po o lau papa.

    Mafuaʻaga 2: Le lava le fesoʻotaʻiga

    Afai, pe a fesoʻotaʻi le telefoni i se komepiuta, e le o faʻaalia se faʻamatalaga e uiga i le fesoʻotaʻiga e iloa, ona o le tele lava o mafuaʻaga e mafua mai i se uaea faʻamaonia poʻo se uafu USB. E mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi le uaea i le isi fesoʻotaʻi USB poʻo le faʻaaogaina o se isi uaea.

    E mafai foi ona le lelei le faʻaogaina o le faamoe i luga o le telefoni. Taumafai e faʻafesoʻotaʻi e ala i se USB cable galue i se isi PC - o lenei mea o le a fesoasoani ia te oe e malamalama ai pe afai o le soʻo o le tuuaiga mo le leai o se fesoʻotaʻiga.

    O se taunuuga, o le ae malamalama i mea e tatau ona e faia e foia ai le faafitauli - faʻatauina se maea fou poʻo le toe faʻaleleia / faʻapipiʻiina o seisi fou ile telefoni.

    Mafuaaga 3: Faʻasalaga Saʻo

    Siaki o le telefoni, pe a faʻapipiʻiina i luga o le telefoni, faʻamatalaina lona sootaga. E mafai ona e vaʻaia lenei mea e ala i le faʻaogalagi o le ata i le pito i luga, poʻo le tatalaina o le 'ie puipui o le telefoni, lea e mafai ona e vaʻaia ai fesoʻotaʻiga.

    Afai o se telefoni po o se laupepa e loka i se mamanu poʻo se upega tafailautusi, ona e manaʻomia lea e aveeseina ina ia maua avanoa i faila.

    I faʻafesoʻotaʻiga e faʻaalia pe a fesoʻotaʻi, e tatau ona filifilia le mea. "MTP - Faʻaliliuina o Faʻamaumauga i Komipiuta".

    E mafai foi ona e faʻaaoga le filifiliga "Mea e teu i le USB Mass Storage / Leleilala flash flash". I lenei tulaga, o le a vaʻaia e le komepiuta lau masini e fai ma siakiina masani.

    Afai e le fesoasoani uma metotia o loʻo i luga ia te oe, taumafai e toe faʻaaogaina le masini komepiuta o lau masini. Ma afai oe alu e moli se atamai, o le a fesoasoani lenei tusiga ia te oe.

    E tatau ona maitauina e mafai ona ausia le failaina o faila i le faʻaaogaina o nei ao: Google Drive, Dropbox poʻo Yandex Disk. E mafai ona aoga lenei mea pe afai e manaʻomia lou faanatinati e fai se faila, ma e leai sou taimi e malamalama ai i faʻafitauli fesoʻotaʻiga.