Wi-Fi network icon: "e le fesoʻotaʻi - o loʻo i ai fesoʻotaʻiga e maua". Faʻafefea ona faʻaleleia?

O lenei tusiga o le a matua laitiiti lava. I totonu, ou te fia taulai atu i se tasi o vaega, pe i luga foi o le le mautonu o nisi tagata faaaoga.

O le taimi lava na latou talosaga mai ai ia te au e faatu se upega tafailagi, latou te fai mai o le upega tafailagi i le Windows 8 o loo faapea mai: "e le fesootai - o loo i ai fesootaiga e maua" ... O le a la latou tala e fai ai lenei mea?

E mafai ona foia lenei fesili itiiti e ala i le telefoni, e tusa lava pe le iloa le komepiuta. O lenei ou te manaʻo e tuʻuina atu laʻu tali, pe faapefea ona faʻafesoʻotaʻi le fesoʻotaiga. Ma o lea ...

Muamua, kiliki i luga o le 'upega tafailagi i luga o le' aumatau agavale, e tatau ona e faia se lisi o fesoʻotaiga faʻafesoʻotaʻi avanoa (e ala i le ala, e oso aʻe lenei savali pe ae manaʻo e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaiga i le Wi-Fi).

Ona faʻalagolago lea o mea uma pe e te iloa le igoa o lau Wi-Fi fesoʻotaiga ma pe e te iloa le upu fai mai.

1. Afai e te iloa le upega tafailagi ma le igoa o le 'upega o fesoʻotaiga.

Faʻasalaga-kiliki i luga o le initaneti fesoʻotaʻiga, ona o le igoa o lau Wi-Fi, ona e ulufale lea i le 'upu faʻamaonia ma pe afai na e tusia le faʻamatalaga saʻo - o le a faʻafesoʻotaʻi oe i le' upega tafailagi.

I le auala, pe a uma ona faʻafesoʻotaʻi, o le a faʻamalamalamaina le faʻamaonia mo oe, ma o le a tusia e mafai e le upega tafailagi ona maua le Initaneti. O lenei e mafai ona e faʻaaogaina.

2. Afai e te le iloa le upega tafailagi ma le igoa o le laina eletise.

E sili atu ona faigata. Ou te fautuaina e te tuʻuina atu i le komepiuta e fesoʻotaʻi i le uaea i lau router. Talu mai o loʻo ia te ia se fesoʻotaʻiga i le lotoifale mo soʻo se tagata (a itiiti mai) ma mai iina e mafai ona e ulufale i le faatulagaga o le uila.

Ina ia ulufale i le faatulagaga o le alalaupapa, lafoaia soo se masini ma ulufale i le tuatusi: 192.168.1.1 (mo TRENDnet routers - 192.168.10.1).

Motugaafa ma le neli e masani ona masani. Afai e le fetaui, taumafai e aua le ulufale i se mea i totonu o le pusa palakalafa.

I tulaga o le alalaupapa, vaavaai mo le vaega Lelei (po o le laina faakomepiuta Rusia). E tatau ona i ai ni faʻasalalauga: matou te fiafia i le SSID (o le igoa lea o lau 'upega tafailagi) ma le upu faʻaulu (e masani ona faʻaalia i tafatafa ane).

Mo se faʻataʻitaʻiga, i NETGEAR tagata e faʻaleleia auala, o nei tulaga o loʻo i totonu o le vaega "faʻafesoʻotaʻi eletise". Tau lava o le vaʻaia o latou tulaga taua ma ulufale pe a faʻafesoʻotaʻi e ala i le Wi-Fi.

Afai e te le mafai ona e ulufale i totonu, sui le uputusi o le Wi-Fi ma le igoa SSID o le fesoʻotaʻiga ia i latou e te malamalama i ai (o le ae le galo).

A maeʻa ona toe faʻafoʻiina le alalaupapa, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma o le ai ai lau fesoʻotaiga i luga ole Initaneti.

Le manuia!