Windows Desktop Restore


I le lalolagi faʻaonaponei, o le laina i le va o le komepiuta komepiuta ma se masini feaveaʻi o loʻo faʻaititia i tausaga taʻitasi. O le mea lea, o se gaioiga (telefoni po o le laulau) e manatu i vaega o galuega ma gafatia o le masini komepiuta. O se tasi o ki o le avanoa lea i le faila, lea e tuʻuina atu e pule o faila-faila. O se tasi o talosaga sili ona lauiloa i failaina mo le Android OS o le ES Explorer, lea o le a matou taʻu atu ia oe e uiga i le aso.

Faʻaopoopoina tusi tusi

I le avea ai ma se tasi o faila faila sili i le Android, o le EU Explorer ua maua le tele o mea faaopoopo ile tausaga. O se tasi o taʻutaʻua o le faʻaopoopoga lea o tusi lakapi. O lenei upu, o tagata atiae, o lona uiga, o le ituaiga o igoa i totonu o le talosaga, e tau atu i nisi o faila po o faila, ma le isi, o le faailoga tusi moni e tau atu i auaunaga tutusa a Google poʻo le Yandex foi.

Homepage ma le fale faila

E le pei o isi polokalama tutusa (mo se faʻataʻitaʻiga, Total Commander poʻo MiXplorer), o manatu o le "home page" ma le "home folder" i ES Explorer e le tutusa. Muamua o le tusi autu a le tusi lava ia, lea e aliali mai pe a mamafa ona le mafai. O lenei laupepa e maua ai avanoa vave i au ata, musika ma vitio, ma faʻaalia ai au taʻavale uma.

E te faʻapipiʻiina le fale i lou lava fale i totonu o le faatulagaga. E mafai ona avea lenei mea ma se aʻa aʻa o au mea e mafaufau ai, poʻo soʻo se faʻamalosi.

Faʻamau ma faamalama

I le EU Explorer, o loʻo i ai se faʻatusatusaga o le lua-pane mode mai le Total Commander (e ui o le faʻatinoga e le faigofie). E mafai ona e tatalaina le tele o nusipepa i ni laupepa poʻo ni mea e manatuaina ma faʻafefe i le va oi latou ma le swipe poʻo le kilikiina o le atigipusa ma le ata o ni togi se tolu i le tulimanu pito i luga. Mai i le lisi e tasi e mafai ona e faʻaaogaina le talosaga lau pepa.

Failautusi faila po o le fausiaina o faila

Ona o le le mafai, o le faʻaaogaina o le kuluma i le vaega pito i lalo o le mata o loʻo faʻaaoga i le ES Explorer.

Tapuni lenei faamau e fatu ai se faila fou po o se faila fou. O le mea aupito sili ona manaia o le mafai ona e fatuina faila o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga, e ui lava tatou te le o fautuaina le toe faʻataʻitaʻiga.

Puleaina o le gaioiga

O se mea manaia ma le faʻamuamua o le EU Explorer o le faʻataʻitaʻiga faʻafoe. Afai e mafai (e mafai ona e mafai pe faʻasao i le itu i totonu "Faaputugatupe"), o le a le mafai ona iloa le polo i le ogatotonu o le lau.

O lenei polo o le amataga lea mo le tusiaina o se faʻataʻitaʻiga faʻamalosi. E mafai ona e faʻatulagaina soʻo se gaioiga i gaioiga - faʻataʻitaʻiga, vave faʻaoga i se faila patino, alu ese mai Explorer, poʻo le lafoaʻiina o le polokalame lona tolu.

Afai e te le o faʻamalieina le tulaga o le amataga o gaioiga, e faigofie lava ona e ave i se nofoaga sili atu ona talafeagai.

Tausaga lautele

I le gasologa o tausaga o le atinaʻega, ua tele atu le tele o ES Explorer i le faila masani. I totonu, o le ae mauaina foi galuega a le pule o le download, o se pule o galuega (o le a manaomia se isi iunite), o se tagata musika ma se tagata matamata ata.

Mama

  • Totonu i Rusia;
  • O le polokalama e leai se totogi (galuega masani);
  • Faʻaauau le lua-pane mode;
  • Puleaina gaioiga.

Faʻafitauli

  • O le i ai o se faʻasalaga totogi faʻatasi ma foliga sili atu;
  • Le auai o galuega e lei tapaina;
  • Malamalama malamalama i nisi firmware.

ES Explorer o se tasi o sili ona lauiloa ma faila faila faila mo le Android. E lelei mo e alolofa le i ai i luga o le lima se meafaigaluega mamana "i le tasi." Mo i latou e sili atu nai lo mea laiti, e mafai ona tatou fautuaina isi fofo. Faamoemoe o lena mea aoga!

Faʻatau le faʻataʻitaʻiga o le ES Explorer

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le talosaga mai le Google Play Store