Faʻatulagaina o galuega faavae o le tusitala o tusitala Notepad ++

Mai lea taimi i lea taimi, e manaʻomia e tagata taʻitasi ona suʻeina le ata e ala i le Initaneti, e mafai ai e le gata ona maua ata tutusa ma isi lapopoa, ae ia iloa ai foi isi mea e faʻaaogaina. O le asō o le a tatou talanoa auʻiliʻili pe faʻapefea ona faʻaogaina lenei ata e ala i le lua lauiloa i luga o le initaneti.

Matou te sailia i le ata i luga o le initaneti

E oʻo lava i se tagata e leai se poto masani o le a mafai ona maua foliga tutusa pe foliga tutusa; e na o le taua lava le filifilia o se 'upega tafaʻilagi talafeagai talafeagai lea o le a fesoasoani e faia lenei mea ma le maualuga ma le saoasaoa. O kamupani tele a Google ma Yandex o loʻo i totonu oa latou sailiga suʻesuʻe ma o se meafaigaluega faapena. Ona sosoo ai lea ma matou talanoa e uiga ia i latou.

Metotia 1: Masini suʻesuʻe

E faʻatulaga e tagata taʻitasi fesili i totonu o le masini i totonu o se tasi o masini suʻesuʻe. E na o ni nai lauiloa sili ona lauiloa lea e maua uma ai faʻamatalaga; latou te faatagaina oe e suʻe i ata.

Google

Muamua lava, seʻi o tatou paʻi atu i le faʻatinoga o le galuega e ala i se suʻesuʻega mai Google. O lenei auaunaga ei ai se vaega "Ata"lea e maua ai ia ata tutusa. Pau lava le mea e tatau ona e faia o le tuʻuina lea o se fesoʻotaʻiga poʻo le faʻapipiʻiina o le faila, mulimuli ane o le ae maua ai oe i luga o se itulau fou ma faʻamatalaga ua faʻaalia i ni nai sekone. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se mea e ese mai luga o le faʻatinoina o sea sailiga. Matou te fautua atu ina ia faamasani ia te oe i le kilikiina o le sootaga lea.

Faitau atili: Saili i le ata ile Google

E ui o le sailiga o ata i luga o Google e lelei, ae ui i lea, e le o taimi uma e aoga ma e sili atu le lelei o le osofaia o le Yandex tauva Rusia i lenei galuega. O le mea lea, seʻio tatou mafaufau i ai i auiliiliga.

Yandex

E pei ona taʻua i luga, o le sailiga mo le ata mai Yandex o nisi taimi e sili atu ona lelei nai lo Google, o lea afai o le filifiliga muamua e leʻi aumaia ni iuga, taumafai e faʻaaoga lenei mea. O le faʻatinoga mo le sailia o loʻo faʻatinoina i luga o le mataupu faavae tutusa e pei ona i ai i le lomiga muamua, ae o loʻo i ai ni uiga. O se faʻamatalaga auiliili i lenei autu o loʻo i le tusiga o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻapefea ona suʻe se ata i Yandex

E le gata i lea, matou te fautuaina e faʻalogo i se isi galuega. E mafai ona e kiliki-i luga o le ata ma filifili le mea oi ai iina "Saili se ata".

Ole masini suʻesuʻe lea e faʻapipiʻi i le masini e faʻaaogaina mo lenei mea. Mo nisi faʻamatalaga i le auala e suia ai lenei tulaga maualuga, vaʻavaʻai a matou isi mea i le sootaga lea. O tusi uma lava o loʻo iloiloina i le faʻataʻitaʻiga o se suʻesuʻega mai Google.

Faitau atili: E faʻapefea ona fai le Google default search i le masini

Metotia 2: TinEye

I luga, matou talanoa e uiga i le sailia o ata e ala i masini suʻesuʻe. O le faʻatinoina o sea taualumaga e le o taimi uma e aoga pe e le talafeagai. I lenei tulaga, matou te fautuaina e faʻalogo i le site TinEye. Saili se ata e ala i lea mea e le faigata.

Alu i le uepisaite TinEye

  1. Faaaoga le fesoʻotaʻiga i luga e tatala ai le itulau autu o le TinEye, lea e te vave alu ai e faʻaopopo se ata.
  2. Afai o le filifiliga e faia mai se komepiuta, filifili le mea faitino ma kiliki le ki. "Tatala".
  3. O le a logoina oe pe toafia na mafai ona maua ni taunuʻuga.
  4. Faʻaoga le filiga o loʻo i ai nei pe afai e te manaʻo e faʻavasega taunuuga e ala i faʻamaumauga patino.
  5. I lalo o le lisi o le a e maua ai se faʻamatalaga auiliili i mea taitasi, e aofia ai le saite na faʻasalalau ai, le aso, lapopoa, faatulagaga ma le fofo.

I le faapipiiina i luga, ou te fia matauina o nei upega tafaʻilagi o loʻo i luga o loʻo faʻaaogaina ana lava algorithms mo le sailia o ata, o lea i nisi tulaga latou te eseese ai i le lelei. Afai e le fesoasoani se tasi oi latou, matou te fautuaina oe e faʻamaeʻa le galuega i le fesoasoani a isi filifiliga.