Faʻafefea ona toe faʻaleleia le itulau i le Instagram

E faigata tele ona taofi aso taua uma i lou mafaufau. O le mea lea, e masani ona tusia e tagata i faʻamaumauga poʻo kalena. E le faigofie tele, ma o loʻo i ai se tulaga maualuga e na ona misia se aso patino. E tutusa foi le faaaogaina i isi auala o le faatulagaina o se vaiaso faigaluega. I totonu o lenei tusiga, o le a matou tilotilo i le polokalama Asobook, lea o le a fesoasoani e laveai ai mea taua ma tutupu pea ma faʻamanatu pea ia te oe.

Lisi

Mai lava i le amataga, e sili atu le ulufale i mea na tutupu i lisi talafeagai, o lea e leai se fenumiai. E faia lenei mea i se faamalama faapitoa, lea e tele ni lisi na saunia muamua, ae ua leai ni mea. E tatau ona e faʻatagaina le faasaʻoina i le faamalama autu, mulimuli ane e mafai ona e faaopoopo faʻamatalaga i lisi.

I le faamalama autu i le pito i luga, o le aso aoga, o faʻamatalaga ma fuafuaga uma e faʻaalia. Lalo o le mea sili ona lata mai i le asō. I le faʻaopoopoga, e mafai ona faʻaalia faʻapitoa, pe a e kiliki i le ala talafeagai. I luga o le taumatau o meafaigaluega ia e pulea ai le polokalama.

Faʻaopoopoina se mea na tupu

O le faia o se lisi fai-mea e sili ona lelei i lenei faamalama. Filifili se numera ma le taimi, ia mautinoa e faʻaopoopo se faʻamatalaga ma faʻamaonia le ituaiga aso. O le mea lea e muta ai le seti atoa o le seti. E mafai ona e faaopoopo i ai se numera e le faʻamaonia o ia faailoga ma e maua i taimi uma ni faʻamatalaga lata mai e uiga ia i latou i luga o le komepiuta pe a fai o le polokalama e tamoe.

I le faaopoopo atu i mea na e faʻatulagaina, ua i ai nei, oi latou e ave i le Aso Faʻasologa. O la latou faʻaaliga o loʻo faʻapipiʻiina i le faamalama autu, o nei aso o loʻo faʻaalia i le piniki, ma le lumanaʻi i aso o lumanaʻi - i le lanumeamata. Faʻamosolo le mea pito i lalo e matamata ai le lisi atoa.

Faamanatu

E sili atu le auiliiliga o faʻamaumauga o aso taʻitasi e faʻatinoina e ala i se lisi faʻapitoa, lea e seti ai taimi ma uiga. E mafai ona e faʻaopoopoina ni taga, mo se faataitaiga, tapuni le komepiuta, i le taimi atofaina. E mafai foi e le tagata faaaoga ona sii mai le leo mai se komepiuta e fai ai se faamanatu.

Taimi

Afai e manaʻomia ona e iloa se vaitaimi patino, ua fautuaina e le polokalama le faʻaaogaina o le taimi faatulagaina. Seti faigofie lava, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona taulimaina. I le faaopoopo atu i le leo mataala, o le a mafai ona faʻaalia se tusiga, lea o loʻo tusia muamua i le manoa tufatufa. O le mea autu e le o le tapeina atoa o le Aso Aso, ae ia faʻaitiitia lava ina ia faʻaauau pea ona faʻaoga mea uma.

Malama

E mafai ona e vaʻai i aso faailogaina i le kalena, pe a tuʻuina atu ituaiga taʻitasi i se lanu eseese. E faʻaalia ai aso malolo lotu, faaiuga o vaiaso, lea ua uma ona seti ona o le lē mafai, ma au faʻamatalaga tusitusia. Taumatau mai iinei, o loʻo faʻatautaia aso uma.

Fatuina fesootaiga

Mo tagata o loʻo faʻatautaia la latou pisinisi, o lenei ata o le a sili ona aoga aua e mafai ai ona e faʻasaoina faʻamatalaga e uiga i paʻaga poʻo tagata faigaluega. I le lumanaʻi, o lenei faʻamatalaga e mafai ona faʻaaogaina i le taimi o le tuufaatasiga o galuega, faamanatu. E naʻo oe e manaʻomia le faʻatumu o laufanua talafeagai ma faʻafefe le fesoʻotaʻiga.

Lisi o Faʻataulaga / Faʻasalalau

E mafai e le polokalama ona sili atu ma le tasi le tagata. O le mea lea, e sili atu le teuina o au faamaumauga i se isi pusa. Mulimuli ane e mafai ona tatalaina ma faʻaaoga. E le gata i lea, o lenei galuega e talafeagai mo le teuina o le tele o faʻamatalaga, pe a faʻapea e le o manaʻomia ni faʻamaumauga i le taimi nei, ae a mavae sina taimi atonu e manaʻomia.

Faʻasologa

E tatau ona totogi le faʻapitoa faapitoa i le filifiliga o faʻaiuga, faia mo le faigofie o le faʻaaogaina. E mafai e tagata uma ona faʻavasega se mea patino mo i latou lava. Talosaga, galuega galue, mea tutupu ma faʻaaliga suiga pepa. O se mea faigaluega aoga lenei. "Fesoasoani".

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • Faʻaliliuga atoa i Rusia;
  • Faʻatinoina mea na faia;
  • Kalena ua fausia, timer ma faamanatu.

Faʻafitauli

  • Faʻasalalauga faʻasalalau;
  • E leʻi faʻatuina mai e le faʻapitoa le faʻaleleia mo se taimi umi;
  • O se vaega faigofie o meafaigaluega.

O le pau lenei o mea ou te fia taʻu atu e uiga i le tusitaʻi. I se tulaga lautele, o le polokalama o le a fetaui ma tagata e manaʻomia ona tele ni faʻamatalaga, mulimuli i aso. Faʻafetai i faʻamanatuga ma matala, o le a le galo ia te oe se mea na tupu.

Faʻalogo Asobook mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Soo se weblock Faʻatau Tulaga Fuafuaga Faʻamatalaga Initaneti Initaneti

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Aso tusi o se polokalama e leai se totogi mo le fatuina o faamanatu ma aso tusi. Faʻafetai i galuega faʻatinoina, o le ae nofouta pea i aso malolo, fonotaga poʻo isi mea na tutupu.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Evgeny Uvarov
Tau: Faʻatau
Toa: 2 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.38