Faʻapipiʻi le mea sese i le faletusi vulkan_1.dll

E ui lava i le mea moni ua leva le taimi o le Microsoft Office 2003 ma ua le o toe lagolagoina e le atinaʻe, e toʻatele o loʻo faʻaauau pea ona faʻaogaina lenei lomiga o le ofisa o le ofisa. Ma afai o nisi mafuaaga o loʻo e galue pea i le "rare" word processor Word 2003, o faila o le faʻamaumauga o le DOCX o loʻo i ai nei o le a le aoga mo oe.

Ae ui i lea, o le le lava o fesoʻotaʻiga i tua e le mafai ona taʻua o se faafitauli matuia pe afai e le tumau le manaʻoga e vaʻai ma faasaʻo pepa DOCX. E mafai ona e faʻaaogaina se tasi o tagata faʻapipiʻi i le initaneti mai le DOCX i le DOC ma liliu mai le faila mai le fou i le faʻatulagaga le masani.

Tulaʻi DOCX i le DOC Online

Mo le suiga o pepa ma le faʻaopoopoga o le DOCX i le DOC, o loʻo i ai fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia - polokalama komepiuta. Ae afai o nei gaoioiga e le masani ona faia, ma, e taua lava, o loʻo i ai le Initaneti, e sili atu le faʻaogaina o meafaigaluega e fesoʻotai ai.

E le gata i lea, o le au fesoʻotaʻi i luga o le initaneti e tele o latou tulaga lelei: latou te le toe maua se avanoa faaopoopo i le komepiuta ma e masani ona masani, e pei. lagolagosua i ituaiga faila faila.

Metotia 1: Faʻafouina

O se tasi o tali sili ona lauiloa ma faigofie mo le faaliliuina o tusitusiga i le initaneti. O auaunaga liliu mai e ofoina atu i le tagata faʻaaogaina se atinaʻe lelei ma le mafai ona galue ma sili atu i le 200 faila faila. E lagolagoina le liua o pepa a le Upu, e aofia ai se paga o DOCX-> DOC.

Suiga i le Initaneti Auaunaga

E mafai ona e amata faʻafouina le faila i le taimi lava e te alu ai i le 'upega tafaʻilagi.

  1. Ina ia tuʻuina atu se pepa i le tautua, ia faʻaoga le mūmū mumu i lalo o le faʻamatalaga "Filifili faila e liliu ai".

    E mafai ona e faaulufale mai se faila mai se komepiuta, sii mai e ala i se sootaga poʻo le faʻaaogaina o se tasi o le ao.
  2. Ona i ai lea i le lisi pa'ū ma faʻapipiʻi o faila faila, alu i"Tusi" ma filifili"DOC".

    A uma ona kiliki le ki "Liliu mai".

    Faʻalagolago i le faila o le faila, o le saoasaoa o lau fesoʻotaʻiga ma le tele o galuega a le 'auʻaunaga Convertio, o le faagasologa o le liua o se pepa o le a umi se taimi.

  3. A maeʻa le liua, o loʻo i ai mea uma, i le taumatau o le igoa o le faila, o le ae vaʻai i le ki "Download". Kiliki i luga e download le pepa mulimuli DOC.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona e sainia i lau Google Account

Metotia 2: Faʻamatalaga Faʻamau

O se auaunaga faigofie e lagolagoina ai se numera tele o faila faila mo le liliu mai, aemaise lava pepa o le ofisa. Ae ui i lea, o le meafaigaluega e masani ona faia lana galuega.

Faʻamaumauga i luga ole laiga i luga ole Faʻamaumauga

  1. Ina ia alu sao i le tagata liliu mai, kiliki le ki. "DOCX TO DOC".
  2. O le ae vaaia se fomu mo le siiina o le faila.

    Kiliki iinei e faaulufale mai le pepa. "Filifili se faila" ma maua le DOCX i Explorer. Ona kiliki ai lea o le ki lapoa ua faailogaina "Liliu mai".
  3. A maeʻa le faʻagasologa o le liliuga, o le a maeʻa le downloadina o le faila DOC maeʻa i lau PC.

Ma o le faagasologa atoa lenei o le liuaina. E le lagolagoina e le tautua le faʻauluina mai o se faila e ala i se faʻamatalaga pe mai le faaputuga o ao, ae peitaʻi, afai e te manaʻomia le faaliliuina o le DOCX i le DOC i le vave e mafai ai, o le Faʻatonu Faʻamaumauga o se fofo sili ona lelei.

Metotia 3: Initaneti-Faʻafouina

O lenei meafaigaluega e mafai ona taʻua o se tasi o le sili ona mamana o lona ituaiga. O le Initaneti-Tagata liliu mai e toetoe lava a leai, ma afai o loʻo e maua le televave o le Initaneti, e mafai vave ona e faʻatagaina soʻo se faila, pe o se ata, pepa, leo poʻo se vitio, ma lana fesoasoani.

Auaunaga i le Initaneti-Faʻafeiloaʻi

Ma, ioe, afai e te manaʻomia le faaliliuina o se pepa DOCX i se DOC, o lenei fofo o le a taulimaina lenei galuega e aunoa ma ni faafitauli.

  1. Ina ia amata galue ma le auʻaunaga, alu i lona itulau autu ma saili le poloka "Faʻamatalaga Faʻamatala".

    I totonu, tatala le lisi o le pa'ū. "Filifili le faatulagaga o le faila mulimuli" ma kiliki i le mea "Liliu mai i le DOC". A maeʻa lena, o le a otometi lava ona toe tuusaʻo oe i se itulau ma se pepa e saunia ai le pepa mo le liua.
  2. E mafai ona e lafoina se faila i le tautua mai se komepiuta e faʻaaoga ai le ki "Filifili se faila". E i ai foi le filifiliga e sii mai le pepa mai le "ao".

    I le filifili ai i le faila e sii mai, ia vave kiliki i le faamau "Liliu Mai".
  3. A maeʻa le liua, o le faila maeʻa e otometi lava ona sii mai i lau komepiuta. E le gata i lea, o le auaunaga o le a maua ai se fesoʻotaʻiga tuusao e sii mai ai le pepa, aloaia mo le isi 24 itula e sosoo ai.

Metotia 4: DocsPal

O se isi mea i le initaneti, e pei o le Convertio, e iloga e le gata i ona gafatia tele o le liua o faila, ae e ala i le maualuga o le faaaogaina.

Auaunaga i luga ole laiga DocsPal

O meafaigaluega uma tatou te manaʻomia saʻo ile itulau autu.

  1. O le mea lea, o le pepa mo le saunia o pepa mo le liua o loʻo i totonu o le lisi "Fesuiaiga o faila". Ua tatala e ala i le le mafai.

    Kiliki i le sooga "Tulei faila" pe kiliki le ki "Filifili se faila"e sii se pepa i DocsPal mai se komepiuta. E mafai foi ona e faaulufale mai se faila e ala i le faasino.
  2. A maeʻa loa ona e fuafuaina le pepa e sii mai ai, faʻamaonia le faʻapogai o le punaoa ma le taunuʻuga.

    I le lisi pa'ū ile itu tauagavale, filifili"DOCX - Word Word Word 2007", ma luga o le taumatau, i le faasologa"DOC - Word Word Microsoft".
  3. Afai e te manaʻo e auina atu le faila liliu mai i lau pusa meli, siaki le pusa "Maua se imeli faʻatasi ma se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le faila" ma ulufale lau tuatusi imeli ile pusa i lalo.

    Ona kiliki ai lea o le ki "Fesuiaiga o faila".
  4. I le faaiuga o le liua, o le pepa DOC ua maeʻa e mafai ona sii mai e ala i le kilikiina o le fesoʻotaʻiga ma lona igoa ile laulau i lalo.

DocsPal e mafai ai e oe ona liliu faʻatasi i le taimi e tasi i le 5 faila. I le taimi lava e tasi, o le tele o pepa taʻitasi e le tatau ona sili atu i le 50 megapiiti.

Metotia 5: Zamasal

O se mea i le initaneti e mafai ona faaliliuina toetoe o soʻo se vitio, faila leo, e-tusi, ata poʻo se pepa. E sili atu i le 1200 faʻaopoopoga o faila o loʻo lagolagoina, o se faʻamaumauga maumaututu i totonu o tali o lenei ituaiga. Ma, e moni, o lenei auaunaga e mafai ona liua DOCX i le DOC e aunoa ma ni faʻafitauli.

Zamzar auaunaga faʻainitaneti

Mo le liua o faila iinei o le laulau i lalo o le ulutala o le 'upega tafaʻilagi ma faʻamaufaʻailoga e fa.

  1. Ina ia liua se pepa na ave mai i le komepiuta, faʻaaoga le vaega Faʻasalalau Mai, ma le faaulufale mai o se faila e ala i le faasinomaga, faaaoga le lisi "Suʻesuʻega URL".

    Kiliki"Filifili Faiga" ma filifili le faila DOCX manaʻomia ile Explorer.
  2. I le lisi pa'ū "Faʻaliliuina faila i le" filifili le faila faila faaiu - "DOC".
  3. E le gata i le pusa o faʻamau i luga o le taumatau, ulufale lau imeli. O le faila DOC maeʻa o le a lafoina i lau pusameli.

    Ina ia amataina le faagasologa o le liua, kiliki le ki."Liliu mai".
  4. O le liua o se faila DOCX i se DOC e masani ona le sili atu i le 10-15 sekone.

    O se taunuuga, o le ae maua se feau e uiga i le liua manuia o le pepa ma auina atu i lau imeli meli.

A faʻaaogaina le Zamzar i luga o le initaneti i le faiga saʻoloto, e mafai ona e faaliliuina le silia ma le 50 pepa i le aso, ma le tele o ia mea e le tatau ona sili atu i le 50 megapiiti.

Vaʻavaʻai foi: Liliu ese DOCX i le DOC

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie tele ma faʻavave ona liliu se faila DOCX i le DOC ua lata nei. Ina ia faia lenei mea, e le manaʻomia le faʻapipiʻiina o polokalama faʻapitoa. E mafai ona faia mea uma i le faʻaaogaina o se masini komepiuta ma le Initaneti.