Tusi laina i Photoshop

I le taimi nei, i luga o auala o aai e mafai ona e vaʻai i se numera tele o VAZ. O se lauiloa lauiloa lea o taavale, lea e lauiloa mo lona faigofie ma maualalo le tau tau. Ae ui i lea, o loʻo i ai le tele o taavale ma mea le lelei - o lenei mea e mafai ona faʻalagolago. O le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faia faʻataʻitaʻiga faʻasolosolo ma faia i polokalama lelei ma maualuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, i laʻu Tester VAZ.

Faailoaina o faamatalaga

Soo se polokalame e iloa ai le taavale o loʻo noatia i le mauaina ma le faʻasologa o faʻamatalaga mai le vaega o loʻo pulea. O sea manaʻoga ua tulaʻi ona o le mea moni, o taavale uma lava e le mafai ona tusia faʻamaumauga i se gagana malamalama i tagata uma, e tusa lava pe o le gaioiga faʻale-aiga. O lenei polokalame e le o ese mai analogues. O faʻamatalaga uma e faʻaalia i luga o le mataʻitusi autu.

O lenei matala e faʻatagaina ai oe e tuʻuina atu faʻamaumauga ua uma ona maua ma faʻaolaina i taimi o suʻesuʻega muamua. E aoga tele lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatusatusa ai taunuuga, aua e mafai ona malamalama lelei pe o le toe faaleleia na fesoasoani pe leai foi.

Fuelina system system

E tatau ona vave lauiloa o le polokalame e sili ona fetaui mo tagata tomai faapitoa, ma e naʻo le taimi lava e mafai ona faʻaaoga e tagata masani. O le mea e mafai ai e oe ona faʻapipiʻiina paʻu, faʻamaonia pe faʻamalo nisi o relays taua, ma isi. O nei mea uma o loʻo atagia i se tasi o le tele o vaega o loʻo tuʻuina mai e le suʻesuʻega.

O se elemene taua o le ki. "Toe faafoi le pule", lea e aveesea ai mai le tagata faʻaaoga le mafai ona faia ni suiga i le galuega a le taavale ma tuʻuina atu lenei mataupu i le vaega o loʻo pulea. O se vaega sili ona taua o suʻesuʻega faʻatasi ai ma le fesoasoani a My Tester VAZ, aua a faʻaaogaina se taavale, e tatau ona pulea uma ia manoa e le masini o le masini, ae le o polokalama ile komipiuta.

Inisinia

O le tele lava o taimi e sau ai tagata i nofoaga faʻapitoa e le fiafia i faiga faʻaeletoroni poʻo le faʻaaogaina o le afi. O nei laupepa e faigofie ona siaki e le polokalama, ma e oʻo lava i le tagata lava ia. Afai matou te talanoa faapitoa e uiga i laʻu Testa VAZ, e mafai ai e le e ona se fale ona aoao tele e uiga i le galuega a le afi, lea o le a mafai ai ona faia ni faaiuga e uiga i le manaomia mo le toe faaleleia poʻo le talafeagai mo le faʻaaoga atili.

Ae peitai, iinei O laʻu molimau VAZ e le mafai ona suia soo se mea. Ioe, ma e le mafai ona suia soʻo se faailoilo, ona o latou i totonu o nofoaga talafeagai, pe o le taavale e manaʻomia le toe faaleleia. E leai ni faʻataʻitaʻiga e fesoʻotaʻi ma le sui o numera, o le mea lea e le mafai.

Tests ma mea sese

O le mea e sili ona manaia mo se tagata faigofie e amataina iinei. Ona o nei avanoa, o masini ma masini komepiuta mo faʻataʻitaʻiga e masani ona maua. Suʻe suʻega ma suʻega faʻatinoga o le taavale. Muamua e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le taavale. O le a faʻapipiʻuina e le masini komepiuta uma faʻamatalaga talafeagai ma o le a ofoina atu se filifiliga o le tele o suʻega e faʻaalia ai mea sese o le a faʻasaoina i le nofoaga o loʻo tuʻuina atu auaunaga.

E mafai ona e faia e aunoa ma le faʻamatalaga pe afai ua uma ona faʻaalia sese i se faamalama faapitoa. O le tele o taimi o loʻo faʻamaumau ai se numera ma lana decryption. O nei faʻamatalaga e sau i le komepiuta mai le vaega o loʻo pulea, o lea e talafeagai ai le matauina o le mea moni e le talafeagai le faʻamatalaga faapena. O le faia o lenei mea, o mea sese ua toe faʻatulagaina, ma o le taavale e tofotofoina e ala i le masani, avetaʻavale i aso uma, poʻo le faʻapipiʻiina o polo faʻapitoa. I le tulaga pe a le faaalia e My Tester VAZ se mea fou, ua manatu le taavale ua sauni mo le faʻaaogaina, ma e mafai ona galo ia oe faamaumauga tuai.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • O le faʻaoga e faʻaaogaina na o Rusia;
  • Faʻamatalaga faigofie ma maualalo;
  • Faʻamalo le avanoa;
  • Tele faʻamatalaga e uiga i mataʻitusi autu o le taavale.

Faʻafitauli

  • Naʻo le talafeagai mo taavale VAZ;
  • E le o faʻamatalaga mo tagata e leai ni tomai;
  • Le lagolagoina e le atinaʻe.

E faʻavae i luga o nei mea, e mafai ona tatou faʻamaonia o le polokalame o loʻo fesiligia e atoatoa mo se tagata tomai faapitoa, aua e maua ai se aofaiga tele o faʻamaumauga e mafai ai e oe ona faia se sao ma saʻo lelei.

Laʻu suʻega molimau Vitio Vitio Faʻataʻitaʻiga Pixel Tesu Tyranus Daewoo Scanner

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O faʻamatalaga o taavale faʻaletonu o se faʻataʻitaʻiga lea e manaʻomia ona faia i taimi uma nai lo taavale i fafo. O laʻu molimau VAZ e mafai ona fesoasoani ia te oe e fai - o se polokalama sili ona lelei ma lelei.
Faigaluega: Windows 7, 8, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Aleksander Karkhov
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0