Faailoaina Yandex Paʻu

O le faʻamaoniaina o teuga tupe o le faʻagasologa o le faʻamaonia o lou faʻamatalaga, e aofia ai le tuʻuina atu o le tele o faʻamatalaga e uiga ia oe i le polokalama o le Yandex Money. O le faʻamaoniga mautinoa e tuʻuina atu ai lau atotupe le tulaga ua faailoaina ma mafai ai ona e faʻaaogaina lona gafatia i le maualuga.

O le asō o le a matou talanoa e uiga i le faʻamaonia i le Yandex Money i auiliiliga.

O a aoga o le faailoaina o se atotupe?

A maeʻa faʻamaonia e mafai ona e:

  • maua se tapulaa i le tapulaa tapenaina o 500,000 rubles ma totogi o 250,000 rubles mai lau teugatupe faaeletoroni;
  • faia totogi i soʻo se atunuu o le lalolagi;
  • faia tupe faʻafeiloaʻi e faʻaaoga ai Western Union ma Fesoʻotaʻiga, faʻapea foʻi ma kalena aitalafu;
  • toe faafoi atu le tupe na gaoia pe afai e te faʻafesoʻotaʻi le fesoasoani i totonu o le 24 itula talu ona faʻamalo ma faʻamaonia le faʻamaonia.
  • Auala e pasia ai faʻamatalaga

    Alu i le faʻailoga o laina mai le itulau autu Yandex Money. Kiliki le "Change Status" button.

    I le koluma "Faʻamaonia," kiliki "Faʻapipiʻiina."

    O lea e tatau ona e filifilia se auala talafeagai e iloa ai le atotupe.

    1. Afai o oe o se tagata faigaluega Sberbank ma ua i ai sau Faletupe Tutotonu, na o le pau lava le mea e tatau ona e faia o le filifilia lea o le auala mo le Bank Bank.

    Faamauina lau numera telefoni ma ulufale i lou aso fanau, ona kiliki lea o le "Auina atu le Talosaga". Ona e manaʻomia lea e tali le SMS, lea e sau mai le faletupe. 10 rubles mo faʻamaoniga o le a faʻafeiloaʻi mai lau kata i le atotupe Yandex Money. I ni nai aso, o au faʻamatalaga o le a aliali mai i luga o le auaunaga Yandex Money. O lenei faiga e leai se totogi.

    2. E mafai ona e iloa oe ile ofisa ole Yandex. Ofisa o Kamupani i Moscow, St. Petersburg, Nizhny Novgorod, Novosibirsk ma Yekaterinburg taliaina talosaga i latou ofisa. Tikiala le pepa talosaga i le mea lenei. Faatumu ma ave i le ofisa. Aua nei galo e aumai lau tusifolau. O lenei auala e avanoa mo tagatanuu o soo se atunuu. Iloiloga o le talosaga e 7 aso. A maeʻa ona faʻamaonia, o le a tuʻuina atu se fesoʻotaʻiga i le faʻamaoniga o le faʻatinoga i lau aitalafu Yandex Money, pe a saʻo mea uma, faʻamaonia faʻatasi ma se upega tafailautusi. Faʻaaogaina foi e leai se totogi.

    Faʻamatalaga aoga: Faʻapefea ona sailia faʻamatalaga e uiga i lau atotupe i le Yandex Money

    3. O Tagatanuu o Rusia e mafai ona pasia le faʻamaonia i totonu o le Eurotic salons. E tutusa ma le metotia muamua, download ma faatumu se tusi talosaga, ma, ave se tusifolau, asiasi i le fale lata ane. Faailoaina i Euroset totogiina. Siaki faʻamatalaga ma totogi mo le tautua. I le aso lava e tasi, o le a tuʻuina atu se faʻamaoniga o faʻamaoniga i lau teugatupe.

    4. E le o tagata nofomau o Rusia e mafai ona latou iloaina i latou lava i lo latou nofoaga e ala i le faafesootai o sui sooupu. O a latou lisi atoa e mafai ona maua iinei. Auaunaga a le auʻaunaga, totogi le tau mai i soʻo se tagata.

    O auala autu nei e pasia ai le faʻamaonia o le atotupe i le polokalama Yandex Money.