Suʻe DVD-Vitio i le AVI format


E masani lava ona maua le tele o auala o le Netgear i le vaʻalele Soviet, ae ua mafai ona latou faʻavaeina i latou lava o ni mea faʻalagolago. O le tele o tagata taʻavale o lenei gaosiga, o loʻo i la tatou maketi, e aofia i le paketi ma le ogatotonu o le paketi vasega. O se tasi o sili ona lauiloa o le N300 suauu faasologa - o le faatulagaina o nei masini o le a talanoaina atili.

Faʻasagaina N300 tagata e faʻaleleia auala

Mo se amataga, e aoga le faamaninoina o se mea taua - o le N300 index e leʻo se faʻataʻitaʻiga numera po o se igoa o le ata faataitai. O lenei faʻamaufaʻailogaina o loʻo faailoa mai ai le saoasaoa aupito maualuga o le 802.11n le faʻavaeina o le Wi-Fi i le router. O le mea lea, e sili atu ma le luasele gaosi i lenei index. O fesoʻotaʻiga o nei masini e toetoe lava a tutusa, o lea o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo e mafai ona faʻaaoga lelei e faʻaoga ai fesuiaiga uma o le ata.

Aʻo leʻi amataina le faʻatulagaga, e tatau ona saunia lelei le kamupanī. O lenei laasaga e aofia ai mea nei:

  1. Filifili le nofoaga o le router. O ia ituaiga masini e tatau ona faʻaaogaina mai mea e ono mafai ona faʻalavelave ai ma faʻalavelave uʻamea, ma e taua foi le filifilia o se nofoaga e tusa ma le ogatotonu o le nofoaga e mafai ona mafai.
  2. Faʻafesoʻotaʻi le masini i le eletise ma faʻafesoʻotaʻi le uaea o le 'auʻaunaga ile Initaneti ma faʻafesoʻotaʻi i le komepiuta mo le faʻatulagaga. O ports uma o loʻo i luga o tua o le mataupu, e faigatā ona leiloloa, aua ua saini ma faailogaina i lanu eseese.
  3. A maeʻa le faʻaogaina o le uila, alu i lau PC poʻo lau komepiuta. E manaʻomia lou tatalaina o LAN meatotino ma seti faʻamautu TCP / IPv4 ina ia mafai ona maua.

    Faitau atili: Faʻatulagaina se fesoʻotaiga i luga o le Windows 7

A maeʻa nei faʻasologa, faʻaauau le faʻatulagaina o Netgear N300.

Faʻasagaga o tagata e taitaia le aiga N300

Ina ia tatalaina le faʻaogaina o tulaga, faʻalauiloa soʻo se initaneti faʻainitaneti, ulufale i le tuatusi192.168.1.1ma alu i ai. Afai e le fetaui le tuatusi na e ulufale ai, taumafairouterlogin.compoʻorouterlogin.net. O le tuufaatasiga e ulufale ai o le a avea ma se tuufaatasigapulefaʻapipiʻi mapasswordpei o se uputatala. O faʻamatalaga saʻo mo lau faʻataʻitaʻiga e mafai ona maua i tua o le mataupu.

O le a e vaʻaia le itulau autu o le 'upega tafaʻilagi o le router - e mafai ona e amataina le faʻatulagaga.

Seti i Initaneti

O le aufailautusi o lenei ata faataitai e lagolago uma le tele o fesootaiga - mai PPPoE i le PPTP. Matou te faʻaali atu ia te oe tulaga mo filifiliga taitasi. O faatulagaga o loʻo i totonu o parakalafa. "Faʻatonu" - "Faʻaliliuga Faʻamatalaga".

I le lomiga fou o le firmware, ua taʻua o le NetGear genie, o nei laina o loʻo i totonu o le vaega "Tulaga maualuga"afifi "Faʻatonu" - "Initaneti Setup".

O le nofoaga ma le igoa o filifiliga talafeagai e tutusa lelei i luga o masini komepiuta uma e lua.

PPPoE

O le PPPoE fesoʻotaʻiga mai NetGear N300 ua faʻapipiʻiina nei:

  1. Togi ese "Ioe" i le pusa pito i luga, aua o se PPPoE fesoʻotaʻiga e manaʻomia ai faʻamatalaga faʻamatalaga mo le faatagaga.
  2. Sini fesoʻotaʻiga seti pei "PPPoE".
  3. Ulufale mai le igoa o le faatagaga ma le upu tulafono - e tatau i le tagata faʻapipiʻi ona tuʻuina atu lenei faʻamatalaga i koluma "Igoa Igoa" ma "Upu".
  4. Filifili le toe maua mai o le komepiuta ma tuatusi tuatusi igoa.
  5. Kiliki "Faaaoga" ma faʻatali mo le alalaupapa e faʻapolopolo ia tulaga.

O le PPPoE e fesoʻotai.

L2TP

O le fesoʻotaʻiga i le faʻasilasilaga faʻamaonia o se fesootaiga VPN, o lona uiga o le taualumaga e ese lava mai le PPPoE.

Faʻalogo lelei! I nisi o tausaga matutua o NetGear N300, e le lagolagoina le sootaga L2TP, atonu o le a manaʻomia se faʻaleleia o le firmware!

  1. Faailoga le tulaga "Ioe" i totonu o faʻamatalaga o faʻamatalaga mo le fesoʻotaʻiga.
  2. Faʻatonu le filifiliga "L2TP" i le poloka filifili le ituaiga o fesoʻotaʻiga.
  3. Ulufale atu faʻamatalaga mo le faatagaga na maua mai le faʻapipiʻi.
  4. Le isi i le fanua "Tuatusi Tūmau" Faʻamanino le server VPN o le 'auʻaunaga faʻatasi ma le Initaneti - o le tau e mafai ona i ai ile faatulagaga numera poʻo le avea o se tuatusi web.
  5. Maua le seti Seti "Aumai saʻo mai le 'auʻaunaga".
  6. Faaaoga "Faaaoga" e faauma ai le masani.

PPTP

PPTP, le fesuiaiga lona lua o le fesootaiga VPN, ua faatulagaina e pei ona taua i lalo:

  1. E pei o isi ituaiga fesoʻotaʻiga, siaki le pusa "Ioe" i le pito i luga.
  2. O le Initaneti i le matou tulaga o le PPTP - siaki lenei filifiliga i le lisi talafeagai.
  3. Ulufale atu faʻamaumauga faʻatagaina na tuʻuina atu e le 'auʻaunaga - muamua, le igoa o le tagata e faaaoga ma le palakalafa, sosoo ai ma le server VPN.

    E le gata i lea, o laasaga e eseese mo filifiliga ma fafo atu IP. I le muamua, faʻamaonia le IP ma le subnet manaʻomia i le nofoaga ua faailogaina. Filifili foi le filifiliga e ulufale ai ma le lima i le saini DNS, ona ulufale ai lea o latou tuatusi i le fanua "Autu" ma "Faitalia".

    Pe a fesoʻotaʻi ma se lauga malosi, e leai se isi suiga e manaʻomia - ia mautinoa ia e saʻo lou ulufale atu i lou igoa, igoa, ma le failauga.
  4. Ina ia faʻasaoina tulaga, kiliki "Faaaoga".

Faʻaolaina IP

I totonu o atunuu CIS, o le ituaiga o fesoʻotaʻiga i se lauga malosi o le mauaina o le lauiloa. I Netgear N300 routers, ua faʻaputuina e pei ona taua i lalo:

  1. I le tusi ulufale mo faʻamatalaga fesoʻotaʻiga, filifili "Leai".
  2. Faatasi ai ma lenei ituaiga o lisiti, o faʻamatalaga talafeagai uma e sau mai le tagata faʻatautaia, o lea ia mautinoa ia setiina ia tuatusi "Maua malosi / aunoa".
  3. E moni lava le faʻamaoni faʻatasi ma se sootaga DHCP e ala i le siakiina o le tuatusi MAC o meafaigaluega. Mo lenei filifiliga e galue saʻo, e tatau ona e filifili filifiliga. "Faaaoga le tuatusi MAC o le komepiuta" poʻo "Faaaoga lenei tuatusi MAC" i poloka Tuatusi MAC Address. Pe a filifilia le itu mulimuli, e tatau ona e lesitalaina le tuatusi e manaʻomia.
  4. Faaaoga le faamau "Faaaoga"e faʻatumu ai le faʻatulagaina o le seti.

IP iloga

O le faʻatulagaga mo le faʻapipiʻiina o se alalaupapa mo se fesoʻotaʻiga faʻapitoa IP e toetoe lava a tutusa ma se tuatusi malosi.

  1. I le pito i luga o filifiliga, siaki le pusa "Leai".
  2. Le isi, filifili "Faaaoga le tuatusi IP tuatusi" ma tusi i lalo mea taua e manaʻomia i le nofoaga e makaina.
  3. I le poloka poloka o le igoa, faʻamaonia "Faʻaoga nei masini DNS" ma ulufale i tuatusi na tuuina atu e le tagata faʻapipiʻi.
  4. Afai e manaʻomia, seti le faʻamaonia i le tuatusi MAC (matou talanoa e uiga i le mea e uiga i le IP malosi), ma kiliki "Faaaoga" e faʻamaeʻa ai le faʻaoga.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le setiina o lauga faʻapitoa ma le malosi e matua faigofie lava.

Seti Wi-Fi

Mo le atoatoa o le faʻaogaina o le fesoʻotaiga i luga o le uila ua fesiligia, e tatau ona e faia se numera o faatulagaga. O laina talafeagai e i totonu "Faʻatulagaga" - "Faʻasalalauga Lelei".

I luga o le Netgear genie firmware, o filifiliga o loʻo i ai i "Tulaga maualuga" - "Seti" - "Faatuina o se Wi-Fi network".

Ina ia fatuina se fesootaiga e leai se fesootaiga, fai mea nei:

  1. I totonu o le fanua "Igoa SSID" Seti le igoa o le Wi-Fi.
  2. Region faʻamaoti "Rusia" (tagata mai le Russian Federation) poʻo le "Europa" (Ukraine, Belarus, Kazakhstan).
  3. Filifili avanoa "Faiga" faʻalagolago i le saoasaoa o lau fesoʻotaiga i luga o le Initaneti - seti le tau e tutusa ma le bandwidth aupito maualuga o le fesoʻotaʻiga.
  4. O filifiliga saogalemu e fautuaina e filifili e pei "WPA2-PSK".
  5. Le mulimuli i le kalafi "Fasifuaitau" ulufale i le upu faila e faʻafesoʻotaʻi ai i le Wi-Fi, ona kiliki lea "Faaaoga".

Afai e saʻo uma ona ulufale, o le a faʻafesoʻotaʻi se fesoʻotaʻiga wi-fi ma le igoa ua filifilia muamua.

WPS

Routers Netgear N300 support option "Faʻasaoina le Wi-Fi"I se aotelega, WPS, lea e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻi i se 'upega tafaʻilagi e ala i le faʻapipiʻiina o se masini faapitoa i luga o le uila. O nisi faʻamatalaga e uiga i lenei uiga ma lona faʻatulagaga e mafai ona maua i mea talafeagai.

Faitau atili: O le a le WPS ma le auala e faʻapipiʻiina ai

O le mea lea e oʻo mai ai le faʻatautaia o la tatou Netgear N300 router configuration guide. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le taualumaga e matua faigofie lava ma e le manaʻomia ai soʻo se tomai faapitoa mai le tagata faʻauʻu.