DLL Suite 9.0

Dynamic DLL e faʻatagaina oe e tausia le soifua maloloina o le faʻaogaina o polokalama ma polokalame a le tagata lava ia. O loʻo i ai faʻamatalaga faʻapitoa e mataituina le talafeagai ma le soifua maloloina o lenei ituaiga faila. O se tasi oi latou o le DLL Suite.

O le DLL Suite polokalama e mafai ai ona e faia ni maniputi eseese ma potutusi fausiaina, faatasi ai ma le SYS ma le EXE faila i le faiga masani, ma foia nisi faafitauli faaletupe.

Faʻasalalau

O le galuega autu o le DLL Suite o le sailia lea o mea sese ma misi o DLL, SYS ma EXE i totonu o le polokalama. O lenei faiga e faia e ala i le suʻesuʻeina. E le gata i lea, o le faʻataʻitaʻiga e faia vave pe a faʻatūina le DLL Suite. O luga o le faavae o taunuuga o suesuega o isi gaoioiga uma i luga o le "togafitiga" o le tino o loʻo faia.

E mafai foi ona e silasila i se auiliiliga o lipoti e uiga i le faafitauli o le DLL ma SYS faila, lea e aofia ai igoa o mea ua faaleagaina ma le misi, faapea foi ma le auala atoatoa ia i latou.

Afai o le siaki i le seevae e leʻi faʻaalia ai ni faʻafitauli, o le a mafai ona faʻamalosia se suʻesuʻega loloto o le komepiuta mo le i ai o mea faʻaletonu eseese e fesoʻotaʻi ma le DLL, SYS, EXE faila ma le resitalaina o le polokalama.

Suʻesuʻega resitara o suʻega

I le taimi lava e tasi i le sailiga o faafitauli faʻapitoa DLL ma SYS pe a faʻatauina, o le aoga e vaʻai le resitala mo mea sese. O faʻamatalaga auiliiliga e uiga ia i latou e mafai foi ona iloa i se isi vaega o le talosaga, lea e faʻaumatia ai siaki uma i le 6 vaega:

  • Faamaumauga ActiveX, OLE, COM;
  • Faʻatuina o polokalama komepiuta;
  • MRU ma le talafaasolopito;
  • Faamatalaga e uiga i faila fesoasoani;
  • Fesoʻotaʻiga o faila;
  • Faʻaopoopoga i luga o palakalafa.

Faʻasalalau

Ae o le galuega autu o le talosaga e le o sailia, ae o le folasia. E mafai ona faia lenei mea i le taimi lava e maeʻa ai le numera, i le tasi kiliki.

O lenei mea o le a faʻafoeina ai faafitauli uma ma misi faila, SYS ma le DLL, faʻapea foi ma le faʻamautuina o siaki tusi sese na maua.

Suʻe ma faʻapipiʻi faila dll faila

O le DLL Suite foi ei ai se sailiga suʻesuʻega mo se faafitauli faapitoa DLL faila. E mafai ona aoga lenei mea pe afai o loʻo e taumafai e amata se polokalama, ma i le tali o loʻo tatala ai se pusa talanoaga e fai mai ai o loʻo iai se faila DLL maʻoti pe leai foi. I le iloa o le igoa o le faletusi, e mafai ona maua e ala i le DLL Suite interface e suʻe i ai i se fale faapitoa faapitoa.

A maea le sailiga, e maua e le tagata faʻaaoga le avanoa e faʻapipiʻi ai le faila DLL, o le a suia ai le faafitauli poʻo le mea o loʻo misi. E le gata i lea, e masani ona filifili le tagata e filifili i le va o le tele o lomiga o le DLL i le taimi e tasi.

O le faʻapipiʻiina o le mea ua filifilia o le a faia i le tasi kiliki.

Ofisa e siakiina

Faatasi ai ma isi galuega tauave DLL Suite, saunia le PC booster, e mafai ona taʻua o se tagata e teu faamaumauga.

O le polokalama e matamata i le resitala.

A maeʻa ona suʻeina, na ia ofoina atu e faʻamaonia e ala i le faʻaosofia e ala i le faʻamalosi.

O lenei faʻatinoga o le a faʻateleina le faʻavavevave o le faʻaogaina o le polokalama ma faʻasao avanoa avanoa i luga o le komepiuta o le komepiuta.

Faʻamatalaga Pule

O le isi vaega faaopoopo o le DLL Suite o le pule o le amataga. Faatasi ai ma lenei mea faigaluega, e mafai ona e faʻamalo le lofituina o polokalama e faʻatautaia ma le amataga o le polokalama. O lenei mea e faʻaitiitia ai le mamafa i luga o le PPU ma faʻasaʻo ai le RAM.

Tua i tua

Ina ia mafai ona toe fesuiaʻi suiga i le resitala i le DLL Suite, o loʻo i ai se galuega faʻavae i le polokalama. Ua faʻaaogaina ma le lima.

Afai e malamalama le tagata faʻaoga o suiga na faia ua solia ai nisi o galuega tauave, ona mafai lea ona toe faʻafoʻisia le resitala mai se faʻamaumauga.

Fuafuaga

E le gata i lea, i le DLL Suite seti, e mafai ona faatulaga se tasi taimi poʻo se suʻesuʻega komepiuta faasolosolo mo mea sese ma faafitauli.

E mafai foi ona faʻamaʻoti i le polokalame mea e tatau ona faia pe a uma ona faʻaumatia nei faafitauli:

  • poloka PC;
  • toe faʻafou le komepiuta;
  • le faaiuga o le sauniga.

Mama

  • Galuega faʻatinoina e sili ona lelei ai le komepiuta ma isi mea faʻaopoopo;
  • Lagolago 20 gagana (e aofia ai le Rusia).

Faʻafitauli

  • O le saolotoga o le tusi talosaga e tele lava tapulaa;
  • O nisi vaega e manaʻomia ai se fesoʻotaʻiga vavave faʻamalosi.

E ui i le mea moni o le DLL Suite e faʻapitoa, i le mea muamua, i le foia o faafitauli e fesoʻotaʻi ma DLL, ae ui i lea, faatasi ai ma le fesoasoani a lenei polokalama, e mafai foi ona e maua se loloto loloto o le faiga o le polokalama. O le fofoina o faʻafitauli i faila SYS ma le EXE, e faʻamautu ai mea sese o le tusi, e faʻataunuʻuina ai, ma faʻamalo ai polokalama autasi.

Tikia le DLL Suite Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Movavi Video Suite Komepiuta komepiuta R.Saver Toe faaleleia le Windows

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DLL Suite - o se mea faigaluega mo le faia o ituaiga eseese o manipulations ma faletusi manaia, faila SYS, faila EXE ma le tusi resitala. Faʻatagaina oe e suʻe vave ma faʻaleleia, faʻamalo ese mea sese ile OS.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: DLL Suite
Tau: $ 10
Toa: 20 MB
Gagana: Rusia
Version: 9.0