Totogi Faʻafoʻi tupe mo le faʻatatauina o le taaloga i le Steam

O le faletusi AEyrC.dll o le faila lea e faʻapipiʻiina i le taaloga Crysis 3. E tatau foi ona faʻataʻalo saʻo. O le mea sese i le faletusi ua tuʻuina atu mo ni mafuaʻaga: ua le o iai i le faiga poʻo ua faʻataʻitaʻia. I soo se tulaga, o tali e tutusa, ma o le a faamatalaina i lenei tusiga.

Faʻasaʻo le AEyrC.dll Error

Ina ia faasaʻo le mea sese, e mafai ona e faʻaogaina metotia e lua: toe faʻaleleia le taʻaloga pe faʻapipiʻi le faila misi i totonu o le tino. Ae faʻalagolago i mafuaʻaga, o se toe faʻaleleia masani e le mafai ona fesoasoani, ma o le a tatau ona faʻaaogaina le polokalama antivirus. Auiliiliga atili e uiga i nei mea uma o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: Toe faʻaofi Crysis 3

Ua uma ona maua o le AEyrC.dll o loʻo tuʻuina i totonu o le polokalama i le taimi o le faʻatulagaga o le taʻaloga. O le mea lea, afai e tuʻuina mai e le talosaga se mea sese e fesoʻotaʻi ma le leai o lenei faletusi, o le toe faʻaleleia masani o le a fesoasoani e faʻaumatia. Ae e taua le manatuaina o le tasi le selau pasene manuia o le a mautinoa e ala i le faʻapipiʻiina o se taʻaloga ua laiseneina.

Metotia 2: Faʻamaʻi Antivirus

O le mafuaaga o le sese AEyrC.dll atonu o le galuega a le polokalama antivirus, lea o le a iloa ai lenei faletusi o se taufaamatau ma tuu i totonu o le puipuiga. I lenei tulaga, o le masani ona toe faʻaleleia o le taaloga e itiiti se fesoasoani, aua e foliga mai o le a toe faia e le antivirus. E fautuaina ina ia faʻaaogaina le polokalama anti-virus mo le umi o le taotoga. E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona faia lenei mea i le tusiga tutusa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafefe ese le virus

Metotia 3: Faʻaopoopo AEyrC.dll i le faʻasalalauga ese

Afai, a maeʻa le antivirus, ona toe tuʻuina lea o le AEyrC.dll ile farantaine, ona e manaʻomia lea e faʻaopoopo lenei faila i mea e le faʻaaogaina, ae tatau ona faia lenei mea pe afai o oe 100% mautinoa o le faila e le aafia. Afai ei ai sau taʻaloga ua laiseneina, ona mafai lea ona e fai atu ma le mautinoa. E mafai foi ona e faitau e uiga i auala e faʻaopoopo ai se faila i faʻatagaga antivirus i la tatou 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻatasi se faila i le faʻasologa o mea e faʻaaoga ai le anti-virus

Metotia 4: Download AEyrC.dll

Faatasi ai ma isi mea, e mafai ona faʻamalo le mea sese e aunoa ma le faʻaaogaina i ni auala tetele, e pei o le toe faʻaleleia. E mafai ona e sii saʻo le AEyrC.dll ma tuu i le lisi o le polokalama. E sili ona faigofie le faia o lea mea i le na o le faʻaaogaina o se faila mai le tasi faʻamaumauga i le isi, e pei ona faʻaalia i lalo.

Faamolemole ia matau o le auala i le lisi o le polokalama i ituaiga eseese o Windows e eseese, o lea e fautuaina ai e te muai faitau i faatonuga mo le faapipiiina o le DLL i le polokalama ina ia mafai ai ona faia mea uma saʻo. E mafai foi ona le otometi le resitaraina o le faletusi alalaupapa, i le faasologa, e le mafai ona foia le faafitauli. I lenei tulaga, e tatau ona faia tutoatasi lenei gaoioiga. E mafai ona e iloa pe faʻapefea ona fai lenei mea i le tusiga tutusa i luga o la matou upega tafaʻilagi.