Filifiliaina o le toe faaleleia o komepiuta

Faʻaiʻuga i le filifilia o galuega faʻaleleia komipiuta

O le tele o kamupanī ma tagata tumaoti o loʻo faʻaogaina le toe faaleleia o komepiuta i le fale, i le ofisa poʻo a latou lava mafutaga faaleaoaoga, ua manaʻomia nei ma e tele lava ina aofia ai i totonu o taulaga laiti i Rusia. E le o se mea e ofo ai: o le komipiuta, e le masani i se kopi se tasi, i lo tatou taimi e toetoe o aiga uma lava. Afai tatou te talanoa e uiga i ofisa o kamupani, ona le mafai lea ona mafaufau i nei nofoaga e aunoa ma ni komepiuta ma meafaigaluega o loʻo aʻafia ai - o le tele o auala e faʻaaogaina le tekonolosi komipiuta ae leai se isi mea.

Ae, e ui i le lautele o avanoa o le filifilia o se konekarate mo le gaosia o le komipiuta ma le fesoasoani i komepiuta, o lenei filifiliga e mafai ona faigata. E le gata i lea, o le taunuuga o le galuega e mafua mai le matai atonu e le fiafia: lelei poʻo le tau. O le a ou taumafai e taʻu atu auiliili auala e aloese ai.

I le 4 tausaga talu ai na ou galue faʻapitoa i le tausiga ma le toe faʻaleleia o komepiuta i kamupani eseese, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o fesoasoani faʻapitoa i le fale i tagata taʻitoʻatasi. I le taimi lea, sa ou maua le avanoa e galue ai i kamupani e 4 o loʻo tuʻuina atu ia auaunaga. E lua e mafai ona taua o "lelei", o le isi lua - "leaga." O loʻo oʻu galue nei taʻitasi. I soo se tulaga, o le poto masani o loʻo i ai nei e mafai ai aʻu, i se isi itu, ona iloa ma faailoga nisi o faailoga o faʻalapotopotoga, fesoʻotai ma sui, o le a le fiafia le tagata o tausia. O le a ou taumafai e faasoa atu lenei faʻamatalaga ia te oe.

I luga foi o laʻu 'upega tafaʻilagi, na ou filifili ai e faʻagasolo malie le fatuina o se faʻasalalauga o kamupani o loʻo galulue i le toe faʻaleleia o komepiuta i aai eseese, faʻapea foi ma se lisi uliuli o kamupani fesoasoani i komepiuta.

O le tusiga e aofia ai se ituaiga o vaega e pei ona taʻua i lalo:

  • O ai e tatau ona valaʻau, o fea e maua ai le matai
  • E faʻafefea ona vele ese tagata tomai le lelei pe a valaʻauina se kamupani komepiuta e ala i le telefoni
  • Faʻafefea ona mataʻitu le komepiuta toe faʻaleleia
  • Faʻafefea ona totogi le tele o tupe mo se fesoasoani faigofie i se komepiuta
  • Talanoa e uiga i le fauina o komepiuta i Moscow

Fesoasoani faʻapipiʻi: o ai e valaʻau?

O se komepiuta, e pei foi o se isi tekinolosi, ua i ai le malosi e malepe faafuasei ma, i le taimi lava e tasi, i le taimi sili ona le talafeagai mo lenei mea, na o le taimi lava e sili ona manaomia - taeao e tuuina atu tala o fefaatauaiga poo lipoti, e tatau ona sau imeli mai lea minute i lea minute Savali Sili ona Taua, ma isi. Ma, o se taunuuga, tatou te manaʻomia le fesoasoani faʻatasi ma se komepiuta ma le faanatinati, sili atu i le taimi nei.

I luga o le Initaneti ma i luga o faʻasalalau lolomi, faʻapea foi i luga o luga o faʻalauiloa faalauiloa i totonu o lau 'aʻai, o le a mautinoa lava le faʻaalia o faʻamatalaga e uiga i le faanatinatiina o le faʻaogaina o komepiuta e tagata tomai faʻapitoa i lau pisinisi faʻatasi ai ma malaga saoloto ma le tau o le galuega mai 100 rubles. O le tagata lava ia, o le a ou fai atu o loʻo ou alu atu i le tagata faʻatau mo le saolotoga, ma afai, i le faaopoopo atu i le togafitiga, e leai se mea e faia pe leai foi, o le tau o laʻu auaunaga o le 0 rubles. Ae, i le isi itu, ou te le toe faaleleia komipiuta mo le 100 rupu, ma ou te mautinoa e leai se tasi e toe faaleleia.

Muamua, ou te fautuaina le faʻasologa o numera telefoni feaveai o le ae vaaia i le tele o faʻasalalauga, ae valaʻau i au uo oe ua uma ona e talosaga mo auaunaga faʻaleleia komipiuta. Masalo o le a latou fautuaina oe se matai lelei e iloa lana galuega ma atofa se tau talafeagai mo ia. Po o, i soo se tulaga, latou te taʻuina atu ia te oe le mea e alu i ai i se tulaga. O se tasi o uiga iloga o kamupani "leaga" ma tagata atamamai o le taulaiga lea i le faateleina o le tupe maua i le tasi-taimi mai se tagata e toatasi o loo i ai se faafitauli i komepiuta, e aunoa ma le faia o se galuega ina ia tumau ai lena tagata faatau. E le gata i lea, o nisi o faʻalapotopotoga o loʻo tuʻuina atu le lagolagosua i le faʻaaogaina o komepiuta, pe a fai e suʻe masini i le toe faʻaleleia ma le faʻatutuina o PC, taʻutaʻu saʻo atu lenei mea i sui tauva, o le pasene o latou tupe maua e mafai ona faalagolago saʻo i le aofaʻi e ave e tagata tomai faapitoa. O le mafuaʻaga foʻi lea e maua ai pea e ia kamupani avanoa mo ni inisinia fou - e le o tagata uma e fiafia i lenei ituaiga o galuega.

Afai e le mafai e au uo ona fautuaina oe i soo se tasi, ona oʻo loa lea i le taimi e valaau ai faasalalauga. Ou te lei matauina se tuusaʻo tuusaʻo i le va o le lelei ma le tele o mea tau faasalalauga o se kamupanī e faʻaleleia komepiuta ma le maualuga o le faamalieina i le lelei ma le tau o galuega faʻatinoina e le matai. O le "lelei" ma le "leaga" masani e masani lava ona maua i le afa-lanu lanu o faasalalauga i totonu o le nusipepa ma i le lapisi A5 e lolomiina i luga o se lomitusi laser, o tautau i faitotoa o lou faapaologa.

Ae o nisi faʻamatalaga e uiga i le faufautua o le faʻaaogaina o fesoasoani faʻapitoa i lenei fuafuaga faapitoa e mafai ona faia pe a maeʻa se talanoaga telefoni.

O le a le mea e te vaʻavaʻai pe a e valaʻau i se kamupani komipiuta

Muamua lava, afai e mafai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga saʻo o le faafitauli i le komepiuta e ala i le telefoni - faia ma saili le tau faʻatatau o le toe faaleleia. E le o mea uma, ae i le tele o tulaga, o lenei tau e mafai ona faʻamaʻoti.

O se matai lelei o auaunaga fesoasoani i komepiuta

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te valaʻau mai ma taʻu mai ia te aʻu e manaʻomia lou aveeseina o se siama poʻo le toe faʻaofiina o le Windows, e mafai ona ou faʻamalamalamaina le tau maualalo ma le maualuga. Afai i lena faaiuga i soo se auala e mafai ai ona aloese mai se tali tuusaʻo, ia fai atu naʻo le "Faʻapipiʻiina o le Windows mai le 500 rubles," taumafai e faʻamalamalama atili, se mea e pei o lenei: "Pe o ou malamalama lelei pe afai ou te valaʻau le soosoo o le a faʻapipiʻiina le disiki (pe tuu le faʻamaumauga ), faʻapipiʻi Windows 8 ma avetaavale uma mo ia, ona ou totogia ai lea o le 500 rubles? ".

Afai e taʻuina atu ia te oe o le faatulagaina o le kiliva ma le faapipiiina o avetaavale o se auaunaga ese (ma latou fai mai e te tilotilo i le lisi o tau, o tau uma lava i le lisi o tau), ma fai mai e faaopoopo atu i le faapipiiina o le Windows, e tatau foi ona e fetuunai le polokalama faagaoioia, e sili atu le lelei e le o le gaoi. E ui lava, atonu o le a latou le tauina atu ia te oe lenei mea - "leaga" toetoe lava a le toe taʻua tau. Ou te fautuaina e valaʻau i isi tagata tomai faapitoa e mafai ona taʻuina le aofai poʻo le itiiti ifo o ona tapulaʻa, o lona uiga. mai le 500 i le 1500 rubles, talitonu mai ia te aʻu, sili atu nai lo le "mai le 300 rubles" ma le musu e faʻamaʻoti auiliiliga.

Sei ou faamanatu atu ia te oe o mea uma o loʻo taʻua i luga e na o le mataupu lava e faʻaaoga pe ae iloa le mea na tupu i lau komepiuta. Ma afai e leai? I lenei tulaga, i le mauaina o auiliiliga oe e fiafia i ai ma afai e foliga mai e masani tagata i luga o le telefoni, valaau le matai, ona tatou atagia lea. E faigata ona fautuaina se isi mea.

Faia o le seti poʻo le toe faʻaleleia o le komepiuta komepiuta

O le mea lea, o se tagata tomai faapitoa i komipiuta na sau i lou fale poʻo lou ofisa, suʻesuʻeina le faafitauli ma ... Afai ua e malilie muamua i le tau ma poo a ni auʻaunaga patino e te manaʻomia, ia faʻatali mo le galuega malie uma e faia. E aoga foi le faʻamalamalama ma se tagata poto faapitoa pe o le tau o ana tautua o le a moni lava i le tupe na malilie i ai, pe o nisi mea e leʻi fuafuaina le totogiina o totogi o le a manaʻomia. E tusa ai ma lenei mea ma faia se faʻaiuga.

Afai o le aʻafiaga o le faafitauli i le komepiuta e leʻi iloa muamua ia oe, ona ole atu lea i le matai pe a uma le siakiina o le faaletonu e taʻu atu muamua ia te oe le mea tonu o le a ia faia ma le aofai o le tau. Soo se tali, o lona uiga o le a faaitiitia i le "o le a vaaia iina", ioe. o le le naunau e tuuina atu se tau talafeagai mo le toe faaleleia o se komepiuta ao lei maeʻa e mafai ona avea ma se taufaamatau o lou maofa faamaoni i le taimi o le a faasilasilaina ai le aofaiga atoa.

Aisea ou te tosina atu ai lou mafaufau i le lomiga o le tau, ae le o le lelei:

O le mea e leaga ai, e faigata ona iloa mamao poʻo le a le tulaga o tomai faʻapitoa, poto masani ma tomai o le a faʻapitoa mai le komipiuta o le PC ma le faʻapipiuta. O polofesa maualuluga talavou o loʻo aʻoaʻo pea e mafai ona galulue i totonu o le kamupani lava lea. Ae ui lava i lea, e oo lava i le tagata sili ona "malulu" e sili atu le leaga nai lo se tagata tomai faapitoa i le toe faaleleia o komepiuta, taofiofi faamatalaga (mafai ona toso i faiga taufaasese) ma le faatauina atu i se tasi fagu. O le mea lea, pe afai e le o manino le filifiliga, e sili atu le vavaeese muamua o le au faifeau: se tamaititi e 17-tausaga le soliina o soʻo se faafitauli komipiuta e ala i le toe faʻaleleia o Windows (o lona uiga e le o le auala e sili ona lelei, ae filifili) poʻo le faigata ona maua le mafuaʻaga moni o faafitauli tuu oe e aunoa ma se afa masina. I totonu o se kamupanī e faʻamoemoe e tipi le paluga, e oʻo lava i se matai lelei o le a ia faia le galuega i le auala pito i lalo, e pei ona talanoaina i le isi vaega.

Faʻafefea ona totogi le 10,000 rubles mo le aveeseina o siama

Ina ua ou mauaina muamua se galuega i se kamupani komipiuta komipiuta, na vave ona faasilasila mai e le faatonu i le lumanai o le a ou maua le 30 pasene o le poloaiga ma o le a ou fiafia e tau atu i au tagata faatau, taumafai e aua nei taʻu atu ia i latou le tau seia maea le galuega ma tuuina atu nisi faatonuga. O se vaega i le aso lona lua o le galuega, pe a ou tapeina se fuʻa mai se laulau mo le tagata o tausia mo le tau o loʻo taʻuina i le lisi o tau, e tatau ona ma talanoa mo le taimi umi ma le faatonu. Na ou manatua, i le moni: "Matou te le tapeina tagavai, matou te toe faʻaofiina Windows." Na vave ona ou tuua lenei pisinisi laitiiti, ae, e pei ona i ai i se taimi mulimuli ane, o lenei auala o le faia o mea e matua taua lava, e masani lava, ae le o se mea mai le masani, e pei ona ou mafaufau muamua.

O se galuega lelei o le galuega na faia e se kamupanī komepiuta mai Perm. E le o se faʻasalalauga, ae afai latou te galulue i lenei auala, ona mafai lea ona e faʻaaoga.

Faapea ua e le usitai i aʻu fautuaga, ole pule e valaau, e filemu lana galuega, ma i le faaiuga e te sainia le Tulafono o Galuega ua maeʻa, o le aofai e te lotovaivai ai. Ae ui i lea, o le a faʻaalia e le matai o mea uma e faia e tusa ai ma le lisi o tau ma e leai se faitioga.

Mafaufau pe o le a le tau o le aveeseina o se polokalama mai siaki mai se komepiuta e mafai ona: (O tau uma e iloagofie, ae e maua mai i le poto masani, ae le na o loʻu lava aafiaga. Mo Moscow, o tau e maualuga.)

  • Ua lipotia mai e le vaitau e le mafai ona aveesea lenei siama faapitoa, ma afai e tape, o le a sili atu le leaga mulimuli ane. E tatau ona e aveese mea uma ma toe faʻaleleia le polokalama;
  • Talosaga pe afai e tatau ona faʻaolaina faʻamatalaga faʻamaumauga;
  • Afai e talafeagai - 500 rubles mo le teuina o faʻamaumauga, i se isi itu - o le aofaiga lava e tasi mo le faatulagaina o le puʻupuʻu o le komepiuta;
  • Seti BIOS (e tatau ona e tuʻu le uʻamea mai le CD poʻo le USB e amata ai le faʻapipiʻiina Windows) - 500 rubles;
  • Faʻapipiʻiina o Windows - mai le 500 i le 1000 rubles. O nisi foi taimi o nisi sauniuniga mo le faʻapipiʻi ua tuʻufaʻatasia, lea e totogi foi;
  • Faʻapipiʻi avetaavale ma faʻatulaga le OS - 200-300 rubles mo le avetaavale, e tusa ma le 500 mo le nofoaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo se komepiuta lea o loʻo ou tusia ai lenei tusiga, o le tau o le faʻatulagaina o avetaavale o le 1500 rubles, o mea uma e vavaeeseina mai mafaufauga o le matai;
  • Faʻatuina le Initaneti, pe afai e te le mafaia - 300 rubles;
  • Faʻapipiʻiina o se anti-virus lelei i faʻamaumauga faʻafouina, ina ia le toe faia le faafitauli - 500 rubles;
  • Faʻatulagaina o isi masini komepiuta talafeagai (o le lisi e mafai ona faalagolago i ou manaʻoga, ma atonu e le faalagolago i) - 500 ma sili atu.

O se lisi faʻapea ma auaunaga e sili ona ono ono masalomia oe, ae o le mea na tuʻuina atu ma le manuia ia te oe. E tusa ai ma le lisi o loʻo i luga, o se mea e foliga mai e tusa ma le 5,000 rubles. Ae, e masani lava, aemaise i le laumua, o le tau e sili atu le maualuga. E foliga mai, e le lava loʻu poto masani i kamupani o loʻo i ai se auala e sau ai ma auaunaga mo se aofaiga tele. Ae o le tele o tagata e aafia i le faʻaleleia o komepiuta ua i ai lenei aafiaga. Afai e te maua se kamupani mai le vaega o le "lelei" oe, i se isi itu, e sili atu le vavalalata ma se tagata o tausia ma e le fefe e valaau tau i le taimi muamua, o le tau o galuega uma e tatau ai mo le aveeseina o le siama mo le tele o aai i Rusia o le 500 mai le 1000 rubles. Ma e tusa ma le lua taimi mo Moscow ma St. Petersburg. O lenei, i loʻu manatu, e sili atu le lelei.

> Faʻatonuina komipiuta i Moscow - mea faʻapitoa

Aʻo ou tusiaina lenei tusiga, na ou fesili foi e uiga i le faʻamatalaga e uiga i le autu o loʻo i luga mai laʻu paaga mai Moscou, o ia foi e pei o aʻu, o loʻo galue i le toe faaleleia ma le faʻatulagaina o le PC. O a matou faʻasalalauga i le Skype e lava le faʻamatalaga:

Moscow: Sa ou sese))
Moscow: i la tatou maketi lea e faia ai chocks mo le 1000) pe afai e te taʻua se faioloa tumaoti i le 3000r i le averesi pe afai e te faʻaaogaina le Windows 1500r ma le 500r mo avetaʻavale taʻitasi, ma le 12-20,000 e uiga i ** evit e sau mai le kamupani)) lelei, e manino lava o pisinisi faʻavave)
Moscou: Faʻatonu le alalaupapa, E 1000r mo isi e laʻititi maualuga atu
Dmitry: O le mea uiga ese o le: mo le tele o taimi i Moscow, o le tau mo le faʻapipiʻiina o Windows i le upega tafaʻilagi o le 500 r poo le itu o lena mea. Ie E le moni mo Moscow?
Dmitry: Na ou mauaina le avanoa e faigaluega ai i se kamupani se tasi, e pei o lenei: teuina o faamaumauga pe a faʻapipiʻiina Windows - 500r, faʻapipiʻiina se sikulima pe a faʻapipiʻi Windows - 500 p. :)
Moscow: O le a ou fai atu i upu ia oe le faatulagaina o le BIOS-300R, formatting-300R, pre-1000r, installation-500R, avetaʻavale-300R (i le iunite), set-1500R, faʻapipiʻi le antivirus-1000R, faʻapipiʻiina le Initaneti-500R
Moscou: Ioe, faasaoina 500r i le gigabyte e te le manaʻo i *** faʻataʻitaʻiga
Moscow: o le kamupani lauiloa i le lalolagi
Dmitry: leai, i Tolyatti, afai e te tuʻuina atu le tau ma faʻaali i lenei auala, ona e maua lea o le pasene i le 30 mataupu :)
Moscou: i le taimi nei, ou te manaʻo e teu se tupe e faʻatau ai se uʻamea ma mea faʻatauvaʻai iina e mafai ona e maua se tupe sili atu. 150000r imkho ua matua faaputuputuina)
Dmitry: ma le saite talu ai nei? E faʻafefea tulafono? Mai i aso anamua pe o iai foi iina?
Moscow: tuai
Moscou: o latou e ** o ai e ave pe a latou ave 10,000 mai tagata litaea, ona latou le toe avea lea ma tagata
Dmitry: I le lautele, ei ai se mea faapena iinei, ae o sina mea itiiti lava. Ia, e foliga mai o isi tagata faʻatau.
Moscow: e le o se mataupu a tagata o loʻo i ai, e na o le muamua na latou aʻoaʻoina pe faapefea ona faʻamavae saʻo, na ou alu ma tilotilo i le ** meaʻai ma agavale, o le manatu o le kalani o se sucker! Afai e te le itiiti ifo i le 5000r e ave i lalo, ona avea lea o oe ma se sucker, ma afai e te sau e faapipii le lomitusi i totonu poo le pulupulu foi o le polo, o loo i ai se faiga o sala tupe, afai e te aumaia le 5000r mai le faasologa, e te maua le 30% pe afai 10000r ma le 40%
Moscow: o loʻo i ai maliega i le va o le kamupani ma nisi o Initaneti, mo se faataitaiga, e ala i le vaveao ma e le aoga le Initaneti mo oe, e te valaʻau le tagata o loʻo tuʻuina atu ia te oe o loʻo lafoina lau komipiuta i telefoni ma lau ip-address. E te manaʻo e fufulu? E te manaʻo e taʻu le matai?))
Moscou: o le mea lea na latou valaʻau mai ia te aʻu i lea tausaga ma lea tausaga mai le ***** Ou te fai atu ia i latou ua valea ma ua i ai aʻu ubuntu ma ua latou alaga mai ia te au)
Moscow: Ou te tapuni le fuʻa mo le 1500 RUB, ae ou te fautuaina le toe faʻaleleia. toe faʻaofi ofisa. Ioe, ua uma ona e malamalama i mea uma)
Moscou: afai e laiti le tau, latou te le fefefe e valaʻau pe afai o loʻo matataʻu foi i latou tetele iinei latou te le iloa pe faapefea ona faʻamaonia o mea uma o le a lelei
Moscou: na latou o mai uma mai kamupani ma ave faʻamalomatua le moni ma o le taimi nei e faʻatau e tagata tagata komipiuta fou mo i latou lava
Dmitry: O le a ou faia lena mea ma ou lima foi :) Ia, pe a le mafai ona ou toe faaleleia

O le mea tonu lava lena e uiga i le filifilia o le faʻaleleia o komipiuta ma faʻaaliga eseese o lenei mataupu faigata. Ou te faʻamoemoe i nisi o auala o le a aoga ai lenei tusiga ia te oe. Ma afai ua uma ona i ai - ia faʻasoa atu i au uo i luga o fesoʻotaiga vavave faʻasoa, lea e mafai ona e vaʻaia ai i lalo ia.