Faʻafefea ona matamata i ata i le Instagram e aunoa ma le resitala


O se tasi o mea e le masalomia o polokalama a Apple o le upu motusia ua e seti o le a le faatagaina tagata e le manaomia i au lava faamatalaga, e tusa lava pe leiloa pe gaoia foi le masini. Ae peitaʻi, afai e faʻafuaseʻi ona galo ia oe le upega tafailagi mai le masini, o lea puipuiga e mafai ona taʻavale faʻatasi ma oe, o lona uiga e mafai ona tatalaina le masini e faʻaaoga ai le iTunes.

Afai e galo ia oe le upega tafailagi o lau iPod, iPad poo le iPod e le oi ai se Touch Touch pe e le o faaaogaina foi, o le a poloka le masini mo se taimi faapitoa pe a uma ni taumafaiga le sao, ma o le a faateleina lenei taimi i taumafaiga fou uma e le manuia.

I le faaiuga, o mea uma lava e mafai ona faia ina ia poloka atoa le masini e ala i le faʻaalia o se savali i le tagata faʻaaoga i le mea sese: "Ua vavaeeseina le iPad. Fesoʻotaʻi i iTunes". Faʻapefea ona tatala i lenei mataupu? E tasi le mea e manino - e le mafai ona e faia e aunoa ma iTunes.

E faʻapefea ona tatalaina se iphone e ala ile pepe?

Metotia 1: Toefaʻatonu le Suʻega o le Tauiva o le Savali

Faamolemole ia matau e mafai ona e tatalaina le masini i luga o le komepiuta ma le polokalame faapipiʻi iTunes, ma o le fea o faatuatuaga i le va o le masini ma le iTunes na i ai muamua, o lona uiga. e tatau ona e pulea lau masini Apple i luga o lenei komepiuta.

1. Faʻafesoʻotaʻi lau masini i lau komepiuta e faʻaoga ai se cable USB, ona faʻalauiloa lea o iTunes. A iloa e le polokalama lau gaioiga, kiliki i luga o le ata o lau masini i le pito i luga o le faamalama.

2. O le a ave oe i le faamalama o le pulega o lau masini Apple. Kiliki i le "Faʻatasi" ma faʻatali mo le faagasologa e maeʻa. I le avea ai o se tulafono, o lenei laasaga ua lava lea e toe faʻafoʻi ai le pusa, ae afai o loʻo poloka pea le masini, faʻaauau loa.

I le pito maualalo, kiliki i luga le ki. "Faʻatasi".

3. O le taimi lava e amata ai e le iTunes le syncing ma le masini, e tatau ona e faaleaogaina e ala i le kiliki i luga o le ata i luga o se koluse i le pito i luga o le polokalama.

A maeʻa nei laasaga, o le a toe faʻaaogaina le faʻamatalaga o le faʻaulufalega, o lona uiga e tele nisi o au taumafaiga e te ulufale ai i se upu faila e tatala le masini.

Metotia 2: toe faʻaleleia mai le faʻasologa

O lenei metotia e na o le pau lava pe afai e faia se kopi o iTunes i le iTunes e le o le faʻamaloloina o le password (o le "Find iPhone" e tatau ona le atoatoa i luga o le ata lava ia).

Ina ia mafai ona toe maua mai i se faʻamaumauga i luga o se komepiuta, tatala le lisi autu o le masini i le lisi "Iloiloga".

I poloka "Kopi o tuatusi" Siaki le pusa i tafatafa o le "This Computer" ona kiliki ai lea o le ki. Toe faʻafoʻi mai Kopi.

O le mea e leaga ai, o le toe faʻaliliuina o le upu faila i se isi auala o le a le aoga, aua O loʻo i ai i le Apple mea maualuga le puipuiga mai le gaoi ma le osofaia. Afai ei ai a oe lava fautuaga pe faʻapefea ona tatala le iPhone e ala i iTunes, ia faʻasoa i latou i faʻamatalaga.