Top 10 sili atu taaloga mo PS 2018

O le 10 pito sili ona lelei mo le PS 2018 o loʻo tautala mo ia lava: e sefulu lua masina na oʻo ai ina mauoa i mamanu matagofie ma le lumanaʻi lumanaʻi. Faafetai ia i latou, o tagata taaalo i taaloga na mafai ona latou malaga i taimi ma atunuu: latou te lagona e pei o ni cowboys o Wild West, o fitafita mai le Vaitausaga Tutotonu, o tagata tau ma le mafia Iapani ma le Spider-Man. O le tele o faʻamatalaga sili ona lauiloa na tatalaina i le afa lona lua o le tausaga.

O le anotusi

  • Tagata vavave
  • Atua o taua
  • Detroit: Avea ma Tagata
  • Aso malolo aso
  • Yakuza 6: The Song Of Life
  • Lafoaʻiga Oti Mumu 2
  • O se ala e alu ese ai
  • Malo Malosi: Laveaʻi
  • Le auvaa 2
  • Faʻailoga f. V

Tagata vavave

O le taupulega o le taaloga e amata i le pueina o Wilson Fisk, o se tasi o igoa le lelei i le Marvel Comics universe, o loo maua i Punisher, Daredevil ma Spider-Man comics

O le taaloga e faia i Niu Ioka e faasaga i le talaaga o le isi taamilosaga o le taua. O le mafuaaga o lona amataga o le taofiofia lea o se tasi o pulega sili ona solitulafono. Ina ia feagai ma luʻitau fou, o le tagata autu o le a faʻaaogaina le auupega atoa o ona tomai - mai le lele i luga o le upega tafaʻilagi i le paka. E le gata i lea, i le tau faasagatau i tagata tetee Spider-Man e faʻaaoga le eletise eletise, spider drones ma web-bombs. O se tasi o meataalo o le taaloga e mafai ona avea o se auiliiliga auiliili o le vaaiga i auala o Niu Ioka faatasi ai ma nofoaga autu autu a le aai - e tosina atu i le auiliiliga laiti.

Atua o taua

E ui i le mea moni e faapea, i le vaega muamua, na faʻalauiloa mai ai le tele multiplayer mode, o le vaega fou o le tagata nofo toatasi

I le sauniuniga o le faasologa o le taʻaloga lauiloa, na faia ai e le au foaʻi le tulaga lamatia: na latou suia le tagata autu, ma o mea na tutupu na faʻaliliu mai Eleni i le goto o Scandinavia. O iinei, o Kratos o le a feagai ma faafou fou fou: atua i le lotoifale, meaola faanatura ma mono. I le taimi lava e tasi, sa i ai se nofoaga i le taaloga e le gata mo taua, ae mo le filemu atoa o le loto-to-heart, faapea foi ma taumafaiga a le tagata autu e amata ona tausia lona atalii.

Detroit: Avea ma Tagata

Detroit: Avea ma Tagata na aloaia o le taaloga e sili ona lelei 2018 i le vaega Action / Adventure

O le taaloga mai le Farani kamupani Quantic Dream ua mamanuina mo tagata fiafia i fomai faasaienisi. O le fuafuaga o le a faʻafeiloaia i latou i le fale suesue, pe a fai o loʻo i ai se galuega faigata i le fatuga o se robot humanoid. E tolu ni tagata autu i totonu o le taaloga, ma mo i latou taitoatasi o le atinaʻeina o le lisi o tala e matua ese lava. E tele filifiliga mo taunuʻuga o mea tutupu, ma o le ausia o se faʻamoemoega lelei e faalagolago lava i le tagata taalo.

Detroit foliga foliga mai i le au atinaʻe le vaega pito i sili ona talafeagai lea o le a atiina ae ai tekinolosi mo le fatuina o tala. O le vaega na o atu i le aai lava ia e aoao ma sailiili i ai, lea na latou vaaia ai le tele o nofoaga ofoofogia, na feiloai ai tagata i le lotoifale ma "lagona le agaga o le aai", lea na sili atu ai le musuia oi latou.

Aso malolo aso

Aso Gone taaloga na faia e SIE Bend Studio, ua iloa mo le faʻasalaga o le faasologa Siphon Filter

O gaioiga faʻataʻitaʻiga e faia i le lalolagi pe a uma le apocalypse: toetoe o tagata uma na faʻaumatia e se faʻamaʻi matautia, ma e toʻaitiiti na ola na liliu atu i zombies ma le au faipese. O le tagata autu - o le militeli muamua ma le solitulafono - e tatau ona faʻapotopotoina se vaega o phreakers ina ia mafai ai ona ola i se siosiomaga faʻafefe: faʻafoʻi osofaiga uma a le au teteʻe ma fausia lau lava lalolagi.

Yakuza 6: The Song Of Life

Sa i ai se nofoaga i le taaloga mo le auai o fetu: o se tasi oi latou o le Takeshi Kitano lauiloa

O le sui o le taaloga, Kiryu Kazuma, na tatala mai le falepuipui, i le mea na ia faasolitulafono (na suluina i filo paepae) na faaalu i le tolu tausaga. O lenei ua fuafua le alii talavou e amata se olaga eseʻese - e aunoa ma le tau ma le mafia ma e leai se faʻalavelave i leoleo. Ae ui i lea, o fuafuaga a le toa e le taunuu: E tatau ona auai Kazuma i le suʻega mo le teine ​​na se ese i lalo o tulaga le mautonu. I le faaopoopo atu i le fuafuaga fiafia, o le taaloga e mafua mai i le loloto o le faatofuina i tu ma aganuu a Iapani e tele tausaga ma i le vao o le paso o aai a Asia, lea e taofia a latou mealilo.

Yakuza 6 o se ituaiga o fefaʻasoaʻiga fefaʻasoaaʻi a Iapani, e aunoa ma ni tapulaa. Mo i latou e fiafia i le aganuu o sararimenov ma tupua, o lenei aafiaga e taua tele. Ma o le taaloga foi o se mafuaaga sili lea e faalauteleina ai lau vaai.

Lafoaʻiga Oti Mumu 2

I le silasila i le lauiloa o le taaloga Red Dead Redemption 2, o loʻo faʻavaeina foi e le kamupani se foliga tutusa o Red Dead, lea e mafai ai ona taina le initaneti.

Taʻaloga faʻataʻitaʻiga mai se isi vaega na faʻaalia i le faiga o sisifo. O mea na tutupu na faʻaalia i luga o le teritori o tolu fictional states i le Wild West i le 1899. O le tagata autu o se sui auai o se vaega tau solitulafono na faia se taumafaiga le manuia i se gaoi tele. O lea, o ia, e pei o ana uo, o le a lalafi i le vaomatua mai tama ma e masani ona auai i le taʻavale faatasi ma le "fatal hunters". Ina ia ola, o le a tatau ona vaʻavaʻaia ma le faʻaeteete e se tamaloa tamaʻi vaomatua le lalolagi vaomatua, saili nofoaga mananaia ma saili ni gaoioiga fou mo ia lava.

O se ala e alu ese ai

O le Way Out is a multiplatform action-adventure computer computer.

O lenei tala fiafia e mamanuina mo le au taaalo e toalua - ina ia taʻitasi i latou ma taʻitaʻia se tasi o uluaʻi tagata autu. O tagata e taʻua o Leo ma Vincent, oi latou o pagota o le falepuipui o Amerika e tatau ona sosola ese mai le falepuipui ma sosola mai leoleo. Ina ia ausia le manuia i lenei misiona, o le a tatau i le au taaalo ona fofoina uma galuega faatino, ma ia tufatufaina atu galuega ia i latou lava (mo se faataitaiga, e tatau i se tasi oi latou ona liliu ese leoleo aʻo pisi lana paaga i le sauniuni o le pepa mo le vaalele).

Malo Malosi: Laveaʻi

Malo Malosi: Laveaʻiina - faʻataʻaloga taʻaloga a le kamupani Siamani Deep Silver

O le taaloga na faia i le malo o Bohemia i le 1403 e tetee atu i le tulaga o se feteenaiga i le va o le Tupu o Vaclav IV ma lona uso o Sigismund. I le amataga o le taʻaloga, na faʻaleagaina ai e le Sigismund's Polovtsian mercenaries le faʻaogaina o le fanua o Serebryanaya Skalitsa. O le sui o Indřich, o le atalii o se fafie, na leiloloa ona matua i le taimi o se osofaiga ma ulufale atu i le auaunaga a Pan Radzig Mare, o le na taitaia le tetee faasaga ia Sigismund.

O se lalolagi tatala RPG mai le aufaʻatasi a Czech e taʻu mai ai faʻasalalauga i Europa anamua. O le tagata taalo o le a auai i le vavalalata o le taua, faʻafefe fale ma taua tele ma le fili. E pei ona fuafuaina e le au foafoa, o le taaloga na foliga mai e moni lava pe a mafai ai. Aemaise lava, o le a momoe tagata totoa e aunoa ma le toilalo (ia le itiiti ifo i le lua itula e toe faʻafouina) ma 'ai. E le gata i lea, o oloa i totonu o le taaloga e faasolosolo ina leaga, aua o lo latou aso faaiu e taua foi i le atinae.

Le auvaa 2

O le auvaa 2 ei ai se faiga faʻalagolago e mafai ai ona e taalo e le gata i se 'au, ae o se paga foi ma le atamai

O le taaloga taʻavale na te auina atu le tagata taalo i se malaga saoloto i le Iunaite Setete o Amerika. E mafai ona e tulia iinei ni ituaiga o taavale - mai taavale i vaʻa ma vaalele. Ua fuafuaina mamanu o taavale mo taavale-taavale mo nofoaga faigata ma taavale pasese - mo aai. I le taimi lava e tasi, e mafai ona e filifilia le tulaga o le tomai faʻapitoa o le avetaʻavale: e mafai e alofesa ma au amateurs ona auai i taʻaloga.

Faʻailoga f. V

I le Tauafa V ua saunia mo le tele o vaega autu o le Taua lona Lua a le Lalolagi ma nofoaga fou o taua ma auupega

O le gaioiga a le tagata fana e tupu i luma o le Taua Lua a le Lalolagi. E le gata i lea, o tagata na gauai ma le totoʻa i le amataga o le tele o feteʻenaʻiga a le militeli i le tala faasolopito o le lalolagi, aua o le pisinisi tauvaga o mea tutupu i le 1941-1942 e leʻo atoatoa ona atagia. O tagata taaalo latou te maua le avanoa e auai ai i taua tele, taumafai i le faiga o le "Pueina" po o le kamupani o uo e ui atu i "Taua".

O le tele o taaloga a le PS i le pito i luga 10 o faʻaauau pea o galuega lauiloa. I le taimi lava e tasi, o le faasologa fou na foliga mai e le sili atu le leaga (ma o nisi taimi e sili atu) nai lo o latou muamua. Ma e lelei tele lenei mea: o lona uiga o le a fou le au taaalo i le tausaga fou ma ni tamalii ua leva ona lauiloa, o le a le fiafia foi.