E faʻapefea ona matamata VK tusi tusi mai se komepiuta


Fausia se logo i Photoshop - o se mea manaia ma le fiafia. O ia galuega e faʻaalia ai se manatu manino i le faʻamoemoe o le logo (upega tafailagi, vaega o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, faʻataʻitaʻiga poʻo le faʻalapotopotoga a le aiga), malamalama i le taʻiala autu ma le manatu lautele o le punaoa na faia ai lenei logo.

O le asō o le a tatou le faia se mea, ae na o le tusia o se logo o la tatou 'upega tafaʻilagi. O le lesona o le a faʻalauiloaina ai mataupu faavae o auala e tusia ai se logo lapotopoto i Photoshop.

I le amataga, o le a matou fatuina se pepa fou o le tele matou te manaʻomia, sili atu se sikuea sikuea, o lea o le a sili atu ona faigofie le galue.

Ona e manaʻomia lea ona vali le tapoleni ma le fesoasoani a taʻiala. I le sikolasipi tatou te vaʻaia laina e fitu. O le totonugalemu e faʻamatalaina le ogatotonu o lo tatou fatuga atoa, ma o isi o le a fesoasoani ia i tatou e fatuina mamanu logo.

Faia taiala o ausilali e pei o luga o laʻu tapoleni. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le a matou tosoina le moli muamua moli.

O lea, matou maeʻa le razlinovka, faʻaauau le ata.

Fausia se fale fou avanoa.

Ona ave lea o le meafaigaluega "Feʻavae" ma tuu le uluai nofoaga faasino i le ogatotonu o le tapoleni (i le vaeluaina o taiala tutotonu).


Seti le isi nofoaga e faasino i ai, e pei ona faʻaalia i le faʻamalama, ma, e aunoa ma le faʻamalo atu o le kulimi o le kio, toso le peʻa i le taumatau ma luga seia oʻo le pā i le laina agavaʻa tauagavale.

E le gata i lea tatou te patipati Alt, faʻagasolo le fetuu i le pito o le uila ma toe faafoi atu i le nofoaga faasino.

I le auala lava e tasi tatou te faaumaina ai le ata atoa.

Ona kiliki saʻo lea i totonu o le mea na faia ma filifili le mea "Faatumu le ala".

I totonu o le faamalama, ia filifili le lanu e pei ona i ai i le sikolasipi - moli.

A maeʻa faʻasalaga lanu kiliki i palama uma Ok.

Ona toe kiliki lea o le pepa ma filifili le mea "Aveese le taʻavale".

Ua matou fatuina se tasi lau fasi moli. O lenei e tatau ona e faia le malologa. Matou te le tosoina ma le lima, ae faʻaaoga le galuega "Faʻasaolotoina le Suiga".

O le i ai i luga o se fasipepa ma se fasi pepa, ia lolomiina lenei 'aufaʻatasiga autu: FMTL + ALT + T. O se faʻavaa o le a foliga mai i tafatafa o le fasi pepa.

Ona matou patipati lea Alt ma toso le nofoaga tutotonu o le faʻaleagaga i le ogatotonu o le tapoleni.

E pei ona e iloa, o le aofaʻi atoa o le 360 ​​tikeri. E tusa ai ma la tatou fuafuaga, o le a iai a tatou lobu e fitu, o lona uiga o le 360/7 = 51.43 tikeri.

Matou te tusia lenei tau aogā i le avanoa tutusa i le pito i luga o le laulau faʻavae.

Tatou maua lenei ata:

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai, o le matou kopi na kopiina i se faʻavae fou ma liliu i tua le faʻaogaina o le faʻaogaina o numera o tikeri.

O le isi mea e te manaʻomia e faalua ona kiliki UI. O le kiliki muamua o le a aveesea le pepese mai le fanua i tikeri, ma o le lona lua o le a tape le faʻavaa, faʻaaogaina le suiga.

Ona uu lea o le alava FMTL + ALT + SHIFT + Te ala i le toe faia o le gaioiga muamua faatasi ai ma ia lava faatulagaga.

Toe fai le gaoioiga i ni nai taimi.

Ua saunia sauni. I le taimi nei ua na o le filifilia o laulau uma i fasi pepa ma le ki FMT ma lolomi le tuufaatasiga FMTL + Ge ala i le tuufaatasia oi latou i se vaega.

Tatou te faaauau pea ona fatuina se logo.

Filifilia se meafaigaluega "Ellipse", tuu le pala i luga o le vaeluaga o taiala tutotonu, matou te patipati MANATU ma amata ona tusi se liʻo. O le taimi lava e aliali mai ai le lio, matou te patipati foi Alt, ma faia ai se ellipse faataamilo i le ogatotonu.


Lue le liʻo i lalo o le vaega ma fasi pepa ma faalua ona kiliki i luga o le kata, ma mafua ai le lanu lanu. Kiliki i le maeʻa Ok.

Faʻasolo le laulau ma le ala pipi FMTL + J, aveese le kopi i lalo o le uluai ma, ki FMTL + T, matou te taʻua le faavaa o le suiga saoloto.

Faaaogaina o le auala tutusa e pei o le taimi na faia ai le muamua ellipos (SHIFT + ALT), faʻaititia ai le tele o la tatou avanoa.

Ma toe fai, kiliki faʻalua i luga o le fasipepa ma toe fetuunai le lanu.

Ua saunia le logo. Faasolo le autū autu FMT + He nana ai taiala. Afai e manaʻomia, e mafai ona e suia le tele o liʻo, ma ia mafai ai e le logo logo foliga sili ona natura, e mafai ona e faʻafefiloi uma faʻafanua, sei vagana ai le talaaga, ma ia suia e faʻaaogaina ai se suiga e leai se totogi.

O lenei taʻiala i le faiga o se logo ile Photoshop CS6, ua maeʻa. O metotia faʻaaogaina i le lesona o le a mafai ai e oe ona faia se logo maualuga.