Tusi Faʻamaumauga 10/6/1210

O nisi taimi e mafai ona avea ma se tulaga le fiafia pe a uma au ata, musika po o vitio ua solo. O le mea e lelei ai, i lo tatou taimi o loʻo i ai ituaiga polokalama uma e mafai ona foia lenei faafitauli ma toe faʻaleleia faila faila. O se tasi oi latou o le CardRecovery.

Faʻamatalaga o le Faʻamatalaga o le File

Mo le toe faʻaleleia o faila faila, e tatau ona iloa muamua. E iai se meafaigaluega tele mo le faʻamanuiaga a le Faʻamaumauga a le Faʻamaumauga mo le faʻamoemoeina o le siakiina o le kalama komipiuta poʻo le vaʻavaʻaina o le puʻeina o ata, musika ma le vitio.

E mafai e le polokalame ona filifili ma suʻe ni ata na ave e se tagata gaosi vailaau.

I le taimi o suʻesuʻega CardRecovery o le a faʻaalia uma faʻamatalaga e uiga i faʻamatalaga na maua, e aofia ai le aso ma le taimi o le fana, ata faʻataʻitaʻi.

Toe maua mai faila na faila

I le maea ai o le suʻesuʻe, o le polokalama o le a faʻaalia ai se lisi o faila uma o loʻo ia maua ma faʻamalosi oe e filifili mea e te manaʻo e toe faʻafoʻi.

A maeʻa ona e faia lenei mea, o le a latou aliali mai uma i totonu o le faʻailoga ua taʻua i le laasaga muamua o le suʻega.

Mama

  • Faʻailoaina o na faila na faʻamutaina i se taimi ua leva.

Faʻafitauli

  • Iloiloina e tele taimi;
  • Totogi faʻatau tufaina;
  • Le lava le lagolago mo le gagana Rusia.

O le mea lea, o le CardRecovery o se meafaigaluega sili ona lelei mo le suʻeina ma le toe faʻaaogaina o ata pue, musika ma faila vitio. Faʻafetai i le sailiga suʻesuʻe algorithm, o le polokalame o le a mafai ona iloa i se taimi ua leva ona faila faila.

Talia se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le CardRecovery

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Getdataback Toe maua Auslogics File Recovery Ontrack EasyRecovery

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le Faʻamaumauga a le Faʻamaumauga o se meafaigaluega lelei tele mo le siakiina ma le toe faʻafoʻisia o ata ua maeʻa, musika ma vitio. Faʻatautaia ma le toe faʻaleleia o se taimi umi ua leva na soloia faila.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 98, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: WinRecovery Software
Tau: $ 40
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 10/6/1210