Faʻasagaina o le ASUS RT-N66U router


O nisi taimi i le taimi o le amataga o le Windows 7, o se faamalama e aliali mai ma le code code 0xc0000225, le igoa o le faila faila o le polokalama, ma le faamalamalamaina o tusitusiga. O le mea sese e le faigofie, ma e tele ana auala e fofo ai - ma i latou matou te fia faʻalauiloaina oe i le asō.

Error 0xc0000225 ma le auala e toe faaleleia ai

O le tulafono o le sese i le fesili o lona uiga e le mafai ona taʻavale saovaeina e Windows ona o faafitauli ma le aufaasālalau lea e faʻapipiʻi ai, pe faʻafeiloai ai foi se mea e le i mafaufauina i le taimi o le laasaga. I le tele o tulaga, o lona uiga o le faaleagaina o faila o faila ona o le faaletonu o le polokalama, faafitauli o le disability, tulaga le lelei o le BIOS, poo le faalavelaveina o le faatulagaga o le suauu faagaoioia, pe afai o nisi ua faapipiiina. Talu ai o mafuaʻaga e eseese i le natura, e leai se auala lautele mo le faʻaaogaina o faʻaletonu. O le a matou tuʻuina atu le lisi atoa o fofo, ma e tatau ona e filifilia le mea talafeagai mo se mataupu faapitoa.

Metotia 1: Faʻamataʻu le tulaga o le diskasi

I le tele o taimi, sese 0xc0000225 na lipotia ai se faʻafitauli i le puʻupuʻu. O le mea muamua e fai o le siakiina o le tulaga o le faʻaogaina o le HDD i le komepiuta a le komepiuta ma le tuʻuina atu o le eletise: masalo o le a faʻaleagaina laina pe faʻafesoʻotaʻi ia fesootaiga.

Afai o le fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e lelei, o le faʻafitauli e ono iai e iai vaega leaga i luga o le pu. E mafai ona e siakiina lenei mea faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalame a Vitoria o loʻo faamaumauina i luga o le pulou flash USB.

Faitau atili: Matou te siakiina ma togafitia le disk i le polokalame Victoria

Metotia 2: Toe faʻafoʻiina le faʻavae muamua o le Windows

O le mafuaʻaga sili ona taatele o le faʻafitauli o loʻo matou feagai i le aso, o le faʻaleagaina lea o le puʻupuʻu o le faʻaogaina o le tino i le maeʻa ai o le le saʻo le tapunia poʻo le faʻaaogaina o tagata. Ina ia taulimaina le faafitauli, e mafai ona e faia le faʻagasologa mo le toe faʻaleleia o le uta uta - faʻaaoga faatonuga i le sootaga o loʻo i lalo. Pau lava le manatu e mafua ona o mafuaʻaga mo le tupuga o le mea sese, o le muamua Metotia o le Pulega o le a le aoga, o lea ia e alu saʻo i Metotia 2 ma le 3.

Faʻatele: Toe faʻafoʻisia le Windows 7 bootloader

Metotia 3: Toe maua se vaega o vaega ma se faila faila faila

E masani lava o se feʻau faʻatasi ma le codex 0xc0000225 e tupu pe a maeʻa le vaeluaina o le HDD i se vaega faʻavae talafeagai e faʻaaoga ai meafaigaluega faʻainitaneti po o polokalama faʻa-tolu. E foliga mai, na tupu se mea na tupu i le taimi o le malepe - o le avanoa o loʻo faʻaogaina e faila a le faila na faʻaalia i totonu o se vaega e leʻi tafao, o le mea lea e le mafai ai ona mafai ona faimalaga. O le faafitauli i le vaeluaina e mafai ona foia e ala i le tuufaatasia o avanoa, pe a maeʻa e manaʻomia le toe faʻaleleia o le faʻaleleia e faʻaaoga ai le metotia o loʻo tuʻuina atu i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafefiloi puʻupuʻu puʻe

I le tulaga o le faʻaaogaina o faila, o le tulaga e sili atu ona faigata. O le solia o lona fausaga o lona uiga o le a le maua le malo malo mo le amanaiaina e le faiga. I se tulaga faapea, pe a fesoʻotaʻi atu i se isi komepiuta, o le failaina o lenei HDD o le a taʻua o le RAW. Ua i ai ni faʻamatalaga i luga o le 'upega tafaʻilagi lea o le a fesoasoani ia te oe e taulima ai le faafitauli.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafaigofieina le faila o le RAW i le HDD

Metotia 4: Suia le mode SATA

E mafai e le Error 0xc0000225 ona faailoa mai ona o se faiga le saʻo ua filifilia pe a faʻapipiʻiina se pule SATA i le BIOS - aemaise lava, o le tele o le taimi nei o le a le lelei le galue i le IDE ua filifilia. I nisi tulaga, o le faafitauli atonu e mafua mai i le mode AHCI. Mo nisi auiliiliga e uiga i auala o le faagaoioia o le puʻupuʻu puʻe, faʻapea foʻi ma suiga, e mafai ona e faitau i mea o loʻo i lalo.

Faitau atili: O le a le SATA Mode i le BIOS

Metotia 5: Seti le faʻasologa saʻo o le tuʻutuʻuga

I le faaopoopo atu i le tulaga sese, o le faafitauli e masani ona mafua mai i le le tatau ona faia o le faʻasologa o faʻasologa (pe afai e te faʻaaogaina le sili atu ma le tasi masini kisa poʻo se tuufaatasiga o le HDD ma le SSD). O le faʻataʻitaʻiga aupito sili ona faigofie, o le faʻaaogaina lea o le polokalama mai se siaki malosi masani i se SSD, ae o le muamua o le vaega lea na vavaeina ai e Windows le faʻa. O le faigata o lenei ituaiga e mafai ona faʻamavaeina e ala i le setiina o le faʻataʻavale i le BIOS - ua maeʻa ona tatou faʻatalanoaina lenei autu, o le mea lea tatou te tuʻuina atu ai se fesoʻotaʻiga i mea talafeagai.

Faitau atili: Faʻapefea ona faia se puʻupuʻu e mafai ona faʻaauau

Metotia 6: Suʻe le avetaavale o le HDD i ni tulaga masani

O nisi taimi o le mea sese 0xc0000225 e aliali mai pe a uma ona faʻapipiʻi pe sui le "motherboard". I lenei tulaga, o le mafuaaga o le faaletonu e masani lava ona taoto i le le fuaina o le polokalama o le polokalama o le microcircuit lea e pulea le fesootaiga ma le malo, le pule e tasi i luga o lau disk. Lenei e tatau ona e faʻaalia le avetaʻavale masani - mo lenei mea e te manaʻomia e faʻaaoga ai le siosiomaga o le toe faʻaleleia o le Windows, e sii mai i le masini komepiuta USB.

Faitau atili: Faʻapefea ona fai se taʻavale flash flash USB Windows 7

  1. Alu i le atinaʻeina o le siosiomaga toe faʻaleleia ma kiliki Shift + F10 e tamoe "Laina o poloaiga".
  2. Ulufale i le poloaigafaʻatonutonue faʻatautaia le faatonu resitala.
  3. Talu ai ua matou vavae ese mai le siosiomaga o le toe faʻaleleia, e tatau ona e filifilia le faila HKEY_LOCAL_MACHINE.

    Le isi, faʻaaoga le galuega "Tusia se togavao"i totonu o le lisi "File".
  4. O faila faʻamaumauga faila o loʻo matou manaʻomia e sii mai ai o loʻo i ai iD: Windows System32 Config System. Filifili, aua nei galo e faatulaga le igoa o le mauga ma ia lolomi "Lelei".
  5. Ia maua nei le paranesi e sii mai i totonu o le resitala ma tatala. Alu i le taʻavaleHKEY_LOCAL_MACHINE Tempystemystem CurrentControlSet services msahcima nai lo lenaAmatatusi i lalo0.

    Afai e te utaina le disasi i le mode IDE, ona faalautele lea o le paranesiHKLM Tempystemystem CurrentControlSet services pciidema faia le taʻava lava lea.
  6. Tatala toe tatala "File" ma filifili "Sue le vao" e faʻaaoga suiga.

Tufa i fafo Ofisa Resitala, ona lafoaʻi lea o le siosiomaga e toe faʻaleleia ai, aveese le lelei USB flash ma toe amata le komepiuta. O le taimi nei e tatau ona taʻavale masani le faiga masani.

Faaiuga

Ua matou mafaufau i mafuaʻaga o le sese 0xc0000225, faʻapea foʻi ma filifiliga mo le faʻafitauli. I le faagasologa, na matou iloa ai o le faafitauli e fesiligia e mafua ona o le tele o mafuaaga. I le faaputuputuina, tatou te faaopoopo atu i nisi taimi e le masani ai, o lenei faaletonu e tupu foi pe ai ai faafitauli i le RAM, ae o faafitauli i le RAM e maua i le tele o mea iloga.