Task Scheduler i le Windows 7

A maeʻa ona maua se alatele, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi ma faʻatulagaina, naʻo le taimi lena o le a ia faia lelei uma ana galuega. O le faʻaleleia e manaʻomia le tele o le taimi ma e masani ona faʻalauteleina fesili mai tagata e le o malamalama i ai. O lenei faiga o le a tatou taofi ai, ma ave le taʻavale faʻalelei DIR-300 mai le D-Link o se faʻataʻitaʻiga.

Galuega sauniuni

A o lei amataina le teuteuina o laina, ia faia le galuega sauniuni, o loʻo faia i lalo:

  1. Tuʻu le masini ma faʻapipii i le nofoaga talafeagai i totonu o le fale poʻo le fale. Mafaufau i le mamao o le telefoni mai le komepiuta pe a fai o le fesoʻotaʻiga o le a faia e ala i se fesoʻotaiga fesoʻotaʻi. E le gata i lea, o puipui mafiafia ma masini eletise e mafai ona faʻalavelaveina ai le felauaiga o le faʻamaoniga o le uaea, o le mafuaʻaga lea e pagatia ai le lelei o le Wi-Fi fesoʻotaʻiga.
  2. Faʻaavanoa le eletise i le eletise e ala i se eletise eletise faapitoa e sau i le pusa. Faʻafesoʻotaʻi le uaea mai le 'auʻaunaga ma le LAN cable i le komepiuta, pe a manaʻomia. O le ae mauaina uma fesoʻotaʻiga manaʻomia i tua o le mea faigaluega. O i latou taʻitasi ua faʻaigoaina, o lea o le a faigata ai ona fenumiai.
  3. Ia mautinoa e siaki tulafono laiti. Faʻalogo i le feagaiga TCP / IPv4. O le taua o le mauaina o lauga e tatau ona i ai "Aunoa". O faʻamatalaga auiliili i lenei autu e mafai ona maua i le vaega. "Faʻapefea ona faʻatulagaina se fesoʻotaʻiga i le lotoifale i le Windows 7"e ala i le faitau Laasaga 1 i le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.

Faitau atili: Windows 7 Network Network

Faʻasagaina o le uila D-Link DIR-300

A maea le galuega sauniuni, e mafai ona e alu tuusaʻo i le faʻatulagaga o le masini komepiuta vaega o meafaigaluega. O faʻagasologa uma o loʻo faʻatinoina i totonu o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo, o le ulufale atu lea o loʻo faatinoina e pei ona taʻua i lalo:

  1. Tatala soʻo se suʻesuʻega talafeagai, i totonu o le pusa o le tuatusi192.168.0.1Mo le mauaina o le initaneti, o le ae manaʻomia foi le faʻamaonia o le igoa ole igoa ma le upu faila. E masani lava ona i ai le tau aoga, ae afai e le aoga, saili le faamatalaga i luga o se mea faapipii i tua o le uila.
  2. A maeʻa ona e ulu i totonu, e mafai ona e suia le uluaʻi gagana pe a fai o le mea e le mafai ona e faʻamalieina.

O lenei, seʻi o tatou tilotilo i laʻasaga taʻitasi, e amata mai i galuega faigofie.

Faʻamatalaga vave

E masani lava o soʻo se mea e faʻaaogaina alalaupapa e tuʻufaʻatasia ai se mea faigaluega i totonu o le polokalama faakomepiuta lea e mafai ai e oe ona faʻatino vave, sauniuniga masani mo le galuega. I luga o le D-Link DIR-300, ua i ai foi sea galuega, ma ua faasaʻoina e pei ona taua i lalo:

  1. Faʻateleina se vaega "Amata" ma kiliki i le laina "Click'n'Connect".
  2. Fesoʻotaʻi le uaea fesoʻotaʻi i se avanoa avanoa i le masini ma kiliki "Lisi".
  3. O le filifiliga e amata i le ituaiga o fesoʻotaʻiga. O loʻo i ai se numera tele oi latou, ma e faʻaogaina e le aufaipisinisi taitasi ia lava. Vaʻai i le konekarate na e mauaina i le taimi o le mamanu o le auaunaga i Initaneti. O iina o le ae maua ai faamatalaga talafeagai. Afai o loʻo i ai ni pepa faʻamaonia mo soo se mafuaʻaga, faʻafesoʻotaʻi sui o le kamupanī kamupani, e tatau ona latou tuʻuina atu ia te oe.
  4. A maeʻa ona e makaina mea e tutusa ma se maka, alu i lalo ma taomi "Lisi"e alu i le isi laasaga.
  5. O le ae vaai i se pepa, o le faʻatumuina lea e talafeagai mo le faʻamaoniaina o fesoʻotaiga. O le a maua foi le faʻamatalaga manaʻomia ile maliega.
  6. Afai o mea e manaʻomia e manaʻomia ai faʻamaumauga faaopoopo e faʻatumu i, faʻaagaoioia le ki "Auiliiliga".
  7. O laina nei "Igoa o le Auaunaga", "Algorithm Authentication", "PPP IP fesoʻotaʻiga" ma isi mea, lea e masani lava ona faʻaaoga, ae mafai ona maua lenei mea i nisi kamupani.
  8. I lenei taimi, ua maeʻa le Kiliki'n'Connect muamua. Ia mautinoa ua saʻo mea uma, ona kiliki lea o le ki. "Faaaoga".

O le ai ai se siaki mataʻutia i le Initaneti. O le a faia e ala i le pinging the address of google.com. O le ae masani i iuga, e mafai ona e suia le tuatusi, faʻalua-siaki le fesoʻotaʻiga ma siitia atu i le isi faʻamalama.

Ma le isi, o le a talosagaina oe e faʻaosoina se auaunaga anapogi mai le Yandex. E maua ai le saogalemu o fesoʻotaiga, puipuiga mai faʻamaʻi ma tagata taufaasese, ma e mafai ai foi ona e faʻatagaina matua pule. Seti faailoga i le mea e te manaʻo ai. E mafai ona e faʻamaeʻaina lenei ata atoa pe afai e te le manaʻomia.

Ole telefoni ole mafaufau e mafai ai ona e fatuina se upega tafailagi. Faʻataʻitaʻia o le laasaga lona lua i le meafaigaluega Click'n'Connect:

  1. Faailoga o faailoga maka "Point Fesoasoani" poʻo "Tape"i se tulaga o le a le faʻaaoga e oe.
  2. I le tulaga o se nofoaga e agavaʻa ai, ia tuʻuina atu i ai se igoa e le mautonu. O le a faʻaalia i luga o masini uma i le lisi o fesoʻotaʻiga.
  3. E sili ona lelei le faʻamaonia o lou manatu e ala i le faʻamautinoa o le ituaiga "Sosaiete Puipuiga" ma fatuina se faʻaupuga malosi e puipuia ai mai fesoʻotaʻiga mai fafo.
  4. Iloilo le faʻaopoopoina o le faʻaopoopo ma faʻamaonia.
  5. O le laasaga mulimuli o Click'n'Connect o le faʻasaʻoina lea o le IPTV auaunaga. O nisi o auʻaunaga e maua le tomai e faʻafesoʻotaʻi ai se pusa seti TV, mo se faataitaiga, Rostelecom, o lea afai ei ai lau tasi, siaki le taulaga o le a fesoʻotaʻi ai.
  6. E totoe na o le kiliki i luga "Faaaoga".

O lenei mea e faʻamaeʻa ai le faʻamatalaga o faʻamatalaga e ala i Click'n'Connect. Ua maeʻa ona faʻaauau le uila. Ae ui i lea, o nisi taimi e manaʻomia ai le faʻamaonia o se faʻaopoopoga faʻaopoopoga, lea e le faatagaina e le meafaigaluega fuafuaina. I lenei tulaga, e tatau ona faia mea uma i le lima.

Lisi tusi

Faʻatonuga o le faʻatulagaga o le faʻatulagaga manaʻomia e mafai ai e oe ona maua tulaga maualuga, filifili tulaga maʻoti e mautinoa ai le lelei o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga. Faʻaleleia e le tagata ia lava le Initaneti:

  1. I le itu tauagavale, tatala le vaega. "Fesootaiga" ma filifili se vaega "WAN".
  2. E mafai ona iai ni faʻamaumauga e tele fesoʻotaʻiga. Siaki i latou ma tape ese le fatufatuina o mea fou.
  3. A uma lena kiliki "Faaopoopo".
  4. O le ituaiga o fesoʻotaʻiga e fuafuaina muamua. E pei ona taʻua i luga, o faʻamatalaga auiliiliga uma e uiga i lenei autu e mafai ona maua i lau konekarate ma le tagata e saunia.
  5. I le isi itu, seti le igoa o lenei talaaga, ina ia aua nei leiloloa pe afai e tele naua, ma ia gauai foi i le tuatusi MAC. E tatau ona suia i le tulaga o loʻo manaʻomia e le 'auʻaunaga o Initaneti.
  6. O le faʻamaoni ma le faʻamalamalamaga o faʻamatalaga e tutupu i le faʻaaogaina o le protocol layer link link link, o lea i totonu o le vaega "PPP" Faʻasoʻa pepa o loʻo faʻaalia i le faʻamalamalamaga e maua ai le puipuiga. O le ae maua foi le igoa ole igoa ma le upega tafailautusi ile tusi. A uma ona e ulufale, faʻaaoga suiga.

O le tele o taimi, o le a faʻaaoga e tagata faʻaaoga le Initaneti e ala i le Wi-Fi, o lea e tatau ai foi ona e fetuunai oe lava, e faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

  1. Alu i le vaega "Wi-Fi" ma le vaega "Faʻaliliuga Faʻamatalaga". O lea e naʻo lou fiafia i laufanua "Igoa o Fesootaiga (SSID)", "Atunuu" ma "Auala". O le auala o loʻo faʻaalia i tulaga e seasea tupu. Mo le faʻaogaina o le faʻaogaina o le kiliki "Faaaoga".
  2. A e galue i se 'upega tafailagi, e faʻapipiʻi foi le tausiga i le saogalemu. I le vaega "Polokalama Puipuiga" filifili se tasi o ituaiga faʻamatalaga o loʻo i ai. O le filifiliga silisili o le a "WPA2-PSK". Ona seti lea o le upu faʻamaonia lea e faigofie mo oe lea o le a faia ai le fesoʻotaʻiga. Faasao au suiga aʻo leʻi alu.

Polokalama saogalemu

O nisi taimi o le puleaina o le D-Link DIR-300 e manaʻo e tuʻuina atu se puipuiga sili atu ona puipuia mo latou fale poʻo fesoʻotaʻiga. Ona oʻo lea i le aʻoga e alu le faʻaaogaina o tulafono faʻapitoa mo le malupuipuia i tulaga o le uila:

  1. E amata ona e alu "Palola" ma filifili mea "IP-filiga". A uma lena kiliki i le ki. "Faaopoopo".
  2. Faʻatulaga manatu autu o tulafono faʻavae pe a faʻapea o le faʻasologa masani ma le gaioiga e faʻatatau i ai o loʻo faʻaalia. I le isi itu, o le tele o tuatusi IP, punavai o punaoa ma taunuʻuga ua uma ona tusia, ona faʻaopoopo lea o lenei tulafono i le lisi. E taʻitasi i latou taʻitoʻatasi, e tusa ai ma manaʻoga o le tagata faʻaaoga.
  3. E mafai ona e faia tutusa ma lauga a le MAC. Alu i le vaega "Pule MAC"pe a faʻamaoti muamua le taga, ona kiliki lea "Faaopoopo".
  4. Faʻasologa le tuatusi i le laina talafeagai ma faʻasaʻo le tulafono.

I totonu o le 'upega tafaʻilagi o le alalaupapa o loʻo i ai se meafaigaluega e mafai ai e oe ona taofiofia le avanoa i nisi o' upega tafaʻilagi e ala i le faʻaaogaina o se faamama o le URL. Faʻaopoopoina o saite i le lisi o tapulaa e tupu mai i le lisi "URL" i le vaega "Puleaina". O iina e tatau ona e faʻamaonia le tuatusi o le 'upega tafaʻilagi poʻo nofoaga, ona faʻaoga ai lea o suiga.

Faʻatonu le seti

Ua maeʻa lenei faʻatulagaga mo le faʻatautuina o autu ma isi faʻaopoopoga, e tumau pea e na o ni nai laasaga e faʻamaeʻaina ai le galuega i le initaneti ma faʻataʻitaʻi le alalaupapa mo le faʻatonuina lelei:

  1. I le vaega "Faiga" filifili le vaega "Motugaafa Pulega". O oe e mafai ona suia lou igoa ole igoa ma seti se upu fou ina ia le maua ai ile initaneti ile initaneti. Afai e galo ia te oe lenei faʻamatalaga, e mafai ona e toefaʻasili lau palakalafa i se auala faigofie, lea o le a e aʻoaʻoina e uiga i la tatou isi tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo.
  2. Faitau atili: Faʻamaumauga o le motusia i luga o le uila

  3. I le faaopoopo atu, i le vaega "Fetuunaiga" Ua talosagaina oe e toe faʻaleleia tulaga, faʻasaoina, toe faʻafouina le masini, poʻo le toe faʻafoʻiina o mea tau fale gaosi. Faʻaaoga uma nei avanoa avanoa pe ae manaʻomia.

I lenei tusiga ua matou taumafai e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le faʻatautaiga o le D-Link DIR-300 i le auala sili ona auiliili ma faigofie. Matou te faʻamoemoe na fesoasoani le matou pulega ia te oe e taulimaina le fofo o le galuega ma o le taimi nei e leai ni mea sese i meafaigaluega, e maua ai le avanoa faʻatasi i le Initaneti.