Customize Fraps mo taaloga taʻavale

E ui lava i le mea moni e mafai ona faʻaaogaina Fraps mo faamoemoega eseese, e toʻatele e faʻaaogaina mo le pueina o taaloga vitio. Ae ui i lea, e iai ni faʻaaliga.

Tikia mai le lomiga fou o Fraps

Faʻatulagaina o le FRAPS e faʻamaumau tala

Muamua, e taua le manatuaina o Fraps e aʻafia ai le faʻaogaina o le PC. O le mea lea, afai e le mafai ona kopiina e le tagata faʻaaoga le taaloga lava ia, ona mafai lea ona galo le pueina. E tatau ona i ai se faʻaagaga o le mana poʻo, i ni tulaga ogaoga, e mafai ona e faʻaitiitia le faʻafanua o le taaloga.

Laasaga 1: Faʻatulaga Filifiliga o Ata Vitio

Sei o tatou filifilia filifiliga taitasi:

  1. Ata puʻe ata pueina ata - ki e faʻamaonia ai ma faʻasaʻo le faʻamaumauga. E taua le filifili o le ki e le faʻaaoga e le taʻaloga o le taaloga (1).
  2. "Faʻatonuina Ata Faʻamatalaga Vitio":
    • "FPS" (2) (laupapa i le sekone) - seti 60, talu ai o lenei mea o le a maua ai le lamolemole sili (2). O le faafitauli iinei o le komipiuta e tuʻuina atu i luga o le 60 laupepa, a leai o le a le talafeagai lenei filifiliga.
    • Televise - "Tele-tele" (3). I le tulaga o le faʻatulagaga "Half-size", o le iugafono vitio o le a avea ma afa o le iugafono o le PC. E ui lava, i le tulaga o le le lava o le malosiaga o le komepiuta a le tagata faaaoga, e mafai ai ona faateleina le lamolemole o le ata.
  3. "Luga o le uumi paʻu" (4) - o se filifiliga sili ona manaia. Faʻatagaina oe e amata faʻamaumauga e le mai i le taimi e te taomi ai le faamau, ae o se numera patino o sekone muamua. E faʻatagaina ai oe e le misia se taimi manaia, ae faʻaopoopo le uta i le PC, ona o le faʻamaumau faifaipea. Afai e maitauina le le mafai e le PC ona taulimaina, ona seti lea o le tau i le 0. O le isi, faʻapitoa, tatou te fuafuaina se tau lelei, e le afaina ai le faʻatinoga.
  4. Tifaga ata tifaga uma 4 Gigabytes (5) - o lenei filifiliga e fautuaina mo le faʻaaogaina. E vaeluaina le vitio (pe a oo atu i le tele o le 4 gigabytes) ma aloese ai le leiloa o le vitio atoa pe afai o se mea sese.

Laasaga 2: Faʻasalalau Filifiliga Faʻapipiʻi Audio

E faigofie tele mea uma iinei.

  1. "Polokalame o le pueina o leo" (1) - pe a siaki "Faamaumau Win10 leo" - matou te aveese. O lenei filifiliga e faʻaosofia ai le pueina o leo o leo e mafai ona faʻalavelave i le pueina.
  2. "Faʻamaumau faʻamaumauga i fafo" (2) - faʻaosoina le masini faaleotele leo. Faʻasaʻo pe a fai e faʻaaogaina e le tagata faʻamatalaga le mea o loʻo tupu i luga o le vitio. Iloilo le pusa i le isi itu "Naʻo le puʻeina aʻo e tuleia ..." (3), e mafai ona e atofaina se faamau lea, pe a kiliki, o le a faamaumauina leo mai punaoa mai fafo.

Vaega 3: Faʻatonu Filifiliga Faapitoa

  • Filifiliga "Faʻamau le pepese i le vitio" liliu saʻo. I lenei tulaga, e na o le taufaasese e faalavelave (1).
  • "Faʻamau faʻapipiʻi ao e pueina" - faʻatulagaina le numera o laupapa i le sekone pe a taʻalo i le tulaga ua faʻamaonia i totonu o le faatulagaga "FPS". E sili atu le faʻaaogaina, pe a fai e gauai pe a tusia (2).
  • "Faʻamalosia le leai o se RGB faʻataʻitaʻiina" - Faʻatinoina o le maualuga aupito maualuga o le pueina o ata. Afai e mafai e le mana o le PC, e tatau ona tatou faʻaaogaina (3). O le uta o le PC o le a faʻapupulaina, pei o le tele o le faʻamaumauga mulimuli, ae o le maualuga o le a avea ma se faasologa o le maualuga maualuga nai lo le mea ua le atoatoa lenei filifiliga.

O le faʻatulagaina o nei tulaga, e mafai ai ona ausia le lelei lelei o le pueina o tusitusiga. O le mea sili e manatua ai, o le faʻaaogaina masani o Fraps e mafai ona maua i se faiga masani PC mo le tusiaina o poloketi o tausaga talu ai, mo mea fou e na o se komepiuta mamana e talafeagai.