Valaaulia tagata e talanoa i le VKontakte

Fesoʻotaʻiga i le vaʻavaʻaʻiga lautele VKontakte e faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi atu i se numera tele o tagata i se talatalanoaga masani ma faʻamaumauga uma o lenei punaoa. I lenei tusiga, o le a tatou faamatalaina le faagasologa o le valaauliaina o tagata fou i le talanoaga, i le taimi o lona foafoaga ma pe a uma lena.

Valaaulia tagata e talanoa VK

I le iloiloina atili o filifiliga, e mafai ona e valaauliaina se tagata i ni vaega se lua e ala i tulaga masani fesoʻotaiga lautele. I lenei tulaga, i le taimi muamua na o le na foafoaina na te filifili po o ai e valaauliaina, ae mafai ona ia tuuina atu lenei avanoa i tagata uma e auai. O le tuusaunoaga i lenei mataupu o le a mafai ona na o le tagata e valaʻaulia e se tagata auai faapitoa o le talanoaga tele.

Metotia 1: Upega Tafaʻilagi

O le atoatoaga lomiga e talafeagai aua o taʻitasi taʻitasi e iai se meafaigaluega e mafai ai e oe ona malamalama i le faamoemoega o le galuega. Ona o lenei mea, o le faʻalavelave o le valaauliaina o tagata faaaoga i le talanoaga o le a le avea ma faafitauli e oʻo lava i tagata e leai ni tomai. Na o le pau le mea taua iinei o le valaʻau lea ia le itiiti ifo i le toʻalua tagata e faia se talanoaga, nai lo se talanoaga masani.

Laasaga 1: Fausia

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi VKontakte ma i le lisi autu, alu i "Savali". I le pito i luga taumatau o le iunite autu, e tatau ona e kiliki "+".
  2. A maeʻa, i totonu o le lisi tuʻuina atu o tagata faʻaoga, tuʻu sikola i tafatafa o le lua poʻo le sili atu aitema. O tagata taʻutaʻua uma o le a avea ma tagata auai atoatoa i le talanoaga na faia, lea, i le mea moni, foia le galuega.
  3. I totonu o le fanua "Ulufale le igoa o le talanoaga" faʻamaonia le igoa manaʻomia mo lenei multidialog. Afai e tatau ai, e mafai foi ona e filifilia se ata, ona kiliki lea "Fausia se talanoaga".

    Manatua: Soʻo se tulaga e mafai ona suia i le lumanaʻi.

    O le taimi nei o le a tatala ai le matala autu o le faamalama talanoaga talanoaga, lea o le a valaaulia ai tagata ua faamaoti mai ona o le faaletonu. Faamolemole ia matau e le o lenei filifiliga pe o le isi foi e mafai ona e faaopoopo atu i le talanoaga i latou e leʻo i lau lisi. "Uo".

    Faitau atili: Faʻapefea ona fatuina se talanoaga mai le tele o tagata VK

Laasaga 2: Valaaulia

  1. Afai ua uma ona e faia se talanoaga ma ua e manaʻomia e faʻaopoopo tagata fou, e mafai ona faia lenei mea e faʻaaoga ai le galuega talafeagai. Tatala le itulau "Savali" ma filifili le multidialogue manaomia.
  2. I le pito i luga o le pa, faʻagasolo lau kio i luga o le ki. "… " ma filifili mai le lisi "Faaopoopo le uo". O le a avanoa le galuega pe afai e lava avanoa avanoa i le talanoaga, faatapulaa i le 250 tagata faaaoga.
  3. I le faʻatusatusa ma le tulaga o le fatuina o se multidlog fou i luga o le itulau tatala, faailoga ia uo a VKontakte, o lē e te alu i ai e valaʻau. Pe a uma ona kiliki se ki "Faaopoopo le uo" O le faʻamatalaga talafeagai o le a faʻaalia i le talatalanoaga, ma o le a faʻaaoga e le tagata faʻaaoga le talaaga o le savali.

Faʻaeteete, aua a maeʻa ona tuʻuina atu se tagata e faʻaaogaina ma le loto malie le talanoaga, o le a le avanoa mo le toe valaaulia. Pau lava le filifiliga o le toe faʻafoʻiina o se tagata e mafai ona naʻo lana lava faatinoga.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona tuua le talanoaga VK

Metotia 2: Telefoni feaveaʻi

O le faagasologa o le valaauliaina o tagata fesootai i se talanoaga e ala mai i le VKontakte telefoni feaveai, e toetoe lava leai se eseesega mai le faiga tali tutusa i le upega tafaʻilagi. O le eseesega autu o le faʻaoga mo le fatuina o se talatalanoaga ma le valaauliaina o tagata, lea atonu o le mafuaaga lea o le le mautonu.

Laasaga 1: Fausia

  1. I le faʻaaogaina o le faʻalapotopotoga, tatala se vaega ma se lisi o talatalanoaga ma kiliki "+" i le tulimanu pito i luga o le lau. Afai ua iai sau multidialog, alu saʻo i le isi laasaga.

    Mai le lisi e aliali mai, filifili le aitema "Fausia se talanoaga".

  2. Ia siaki le atigipusa i tafatafa o tagata taʻitasi valaaulia. Ina ia faamaea le faagasologa o le fatuina ma i le taimi e tasi e valaauliaina ai tagata, faʻaaoga le faʻaupuga ma se siaki i le tulimanu o le lau.

    E pei foi o le eseesega muamua, o tagata e ulufale i totonu o le lisi o uo e mafai ona faaopoopo i ai.

Laasaga 2: Valaaulia

  1. Tatala se itulau ma talatalanoaga ma alu i le talanoaga e manaʻomia. Mo se valaaulia manuia, e le tatau ona silia ma le 250 tagata.
  2. I luga o le itulau o talafaasolopito o le savali, kiliki i luga o le eria ma le talatalanoa ma filifili mai le lisi e aliali mai "Faamatalaga e uiga i le talanoaga".
  3. Totonu o le poloka "Tagata auai" kili le faamau "Faaopopo le sui auai". O iinei e mafai ona e faʻamautinoa e leai ni tapulaa i le valaʻauina o tagata fou.
  4. I le auala lava lea e tasi e pei o le tulaga o le valaaulia i le taimi o le fatuina o se multidialog, filifili filifili o le tului mai le lisi o loʻo maua e ala i le ticking them. A maeʻa, ia faʻamaonia, tago i le faʻamaonia i le tulimanu pito i luga.

E tusa lava po o le a le filifiliga, e mafai ona tuliesea tagata taʻitasi e tusa ai ma lou manaʻo, i le avea ai ma foafoa. Ae peitai, afai e te le o, ona o tapulaa i luga o le mafai ona pulea le talatalanoaga, faʻaaogaina ma e masani lava o le a le mafai ona faia se valaaulia.

Faitau atili: Faʻesea tagata mai le talanoaga VK

Faaiuga

Na matou taumafai e iloilo auala uma e valaʻaulia ai tagata faaaoga VKontakte i se talanoaga, e tusa lava po o le a le faʻamatalaga o le 'upega tafaʻilagi faʻaaogaina. O lenei faagasologa e le tatau ona mafua ai nisi fesili poʻo faafitauli. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga i lalo mo le faʻamalamalamaina o nisi vaega.