Faʻaaogaina o ata mataʻitusi VKontakte

I luga o le upega tafaʻilagi VKontakte o loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga, o le tele oi latou o loʻo i ai se faʻailoga faapitoa. E mafai ona taʻua saʻo Emoji i le tele o fuainumera e mafai ona sili atu ona matagofie o pou ma savali. I le taimi o lenei faʻatonuga, o le a matou faamatalaina auala o lo latou faʻaaogaina i totonu o le upega tafaʻilagi faʻafesootai e iloiloina.

Fuainumera ataata mo VK

I le taimi nei, o auala moni o le faʻaaogaina o VKontakte emoticons e mafai ona faʻatapulaʻaina i ni filifiliga se lua, e mafai ai ona e faʻaaoga emoji ituaiga eseese. I lenei tulaga, o le a tatou le mafaufau i ni auala faʻa-tolu e le fesoʻotaʻi ma seti faʻatulagaina.

Vaʻai foi: Kopi ma pasia VK emoticons

Filifiliga 1: Seti Faʻatonu

O le auala sili ona faigofie e faaaoga ai lenei ituaiga o emoji VKontakte o le faʻaofiina lea o se code faapitoa lea e mafai ai ona e faʻaalia ia emoticons talafeagai, lea e le o aofia i nisi tulaga le seti faatulagaina o le saite. O faʻataʻitaʻiga avanoa e faʻamapulaʻaina i se mamanu se tasi ma fai se numera mai "0" agai i luga "10".

  1. Alu i le itulau o le 'upega tafaʻilagi e te manaʻo ai e faʻaaoga le emoticon i le numera o numera. Toeitiiti lava o soʻo se laufanua faʻaaogaina e talafeagai.
  2. Kopi ma faapipii se tasi o tulafono laiti nei i totonu o le atigipusa:
    • 0 -0⃣
    • 1 -1⃣
    • 2 -2⃣
    • 3 -3⃣
    • 4 -4⃣
    • 5 -5⃣
    • 6 -6⃣
    • 7 -7⃣
    • 8 -8⃣
    • 9 -9⃣
    • 10 -🔟
  3. I le faaopoopo i nei faailoga, e mafai foi ona e fiafia i isi mea e lua:
    • 100 -💯
    • 1, 2, 3, 4 -🔢

    E faʻapefea ona faʻauluolaina e tagata taʻavale pe a uma ona lolomiina le pou, e mafai ona e vaʻavaʻai i le faʻamalamalamaga o loʻo i lalo. Afai ei ai ni faʻafitauli i le faʻaaliga, taumafai e toe faafouina le itulau o le masini U5.

  4. Pe a faʻatau nisi seti faʻamau faʻatasi ma fuainumera, e mafai ona e mauaina i latou i le ulufale atu i le tau talafeagai i le pusa savali. O ia ituaiga seti e le masani, o lea la o le mea sili ona lelei i palota o le numera telē lea o emoticons.

    Tagai foi:
    Faʻapefea ona fatuina tagata taʻavale VK
    Faʻafefea ona maua tagata taʻavale saoloto VK

Matou te faʻamoemoe o lenei filifiliga na fesoasoani ia te oe e malamalama ai i le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga aloaʻia o VKontakte numera.

Filifiliga 2: vEmoji

E ala atu i lenei auaunaga i luga o le initaneti, e mafai ona e faʻaaogaina i le lua igoa na taʻua muamua e ala i le kopiina ma le tufatufaina, ma i se faatonu faapitoa. I lenei tulaga, ua uma ona tatou iloiloina lenei 'upega tafaʻilagi i le tusiga e uiga i le autu o le VKontakte emoticons natia.

Faitau atili: Faalilolilo Smileys VK

Uila masani

  1. Kiliki i luga le sootaga i lalo e tatala ai le laupepa tatou te manaʻomia. A maeʻa lena, vave ona e alu i le lisi "Faatonu" e ala i le pito i luga.
  2. Alu i le uepisaite vEmoji

  3. I luga o le 'olo faʻaogaina, ia fesuiaʻi i le lisi "Faailoga". O iinei, e faaopoopo atu i fuainumera, e tele naua faʻamaumauga e leʻi aofia i totonu o le vaega tutusa o emoticons i le site VKontakte.
  4. Filifili se tasi pe sili atu emoji ma ia mautinoa latou te i ai i le faasologa saʻo. "Faʻamatalaga Mataʻitusi".
  5. Filifili nei mea o loʻo i luga o le laina ua taʻua ma i luga o le itu taumatau kiliki "Kopi". E mafai foi ona faia lenei mea i se gaogao keyboard. Ctrl + C.
  6. Tatala se 'upega tafaʻilagi faʻasalalauga ma taumafai e faʻaaoga faʻaumega e faʻaaoga ai le pipiʻi piano Ctrl + V . Afai e te filifilia ma kopi saʻo ia imoticons, o le a latou aliali mai i totonu o le atigipusa.

    Pe a auina atu, e pei ona iai i le uluaʻi kopi, o le numera o le a fasiotia i se VK se tasi.

Big smiilies

  1. Afai e te manaʻomia ni numera telē e ala i faʻatusatusaga ma ata o uo, i luga o le saite lava e tasi, alu i le lisi "Fausiaina". E i ai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faʻaaoga e fatu ai numera tele.

    Vaʻai foi: Ataata mai VK emoticons

  2. Faʻasese le tele o le fanua i le itu taumatau o le itulau i le ala saʻo, filifili le emoji mo le talaaga ma amata ona toso numera i se faiga e fetaui mo oe. O se isi foi taualumaga na faamatalaina i se isi tusitusiga.

    Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina upu mai le ataata o le VK

  3. Faʻamalamalama ata o le fanua "Kopi ma faapipii" ma taomi ki Ctrl + C.
  4. VKontakte faʻatumu e mafai ona faia faʻatasi ma ki Ctrl + V i so o se fanua talafeagai.

I lenei faʻatinoga e mafai ona mafaufauina atoatoa, e pei o le malamalama i uiga o lenei tautua, e mafai ona e fatuina ni numera e le gata, ae sili atu foi ona faigata fausaga.

Vaʻai foi: Loto mai VK ataata

Faaiuga

O nei filifiliga uma e mafai ai e oe ona ausia le taunuuga e manaʻomia e aunoa ma le tele o taumafaiga. E le gata i lea, e mafai ona e suʻe mai ia i latou mai soʻo se faʻamatalaga o VKontakte, avea o se talosaga poʻo se 'upega tafaʻilagi. Mo tali i soʻo se fesili e fesoʻotaʻi ma le autu o le tusiga, tusi mai ia i matou i faʻamatalaga.