Aveese uma IObit oloa mai se komepiuta


O le tele o anotusi i luga ole upega tafailagi o loʻo afifiina i totonu o faamaumauga. O se tasi o faʻalauiloa lauiloa o lenei ituaiga o le ZIP. E mafai foi ona tatala saʻo nei faila i lau masini Android. Ina ia iloa le auala e faia ai lenei mea, ma le mea o loʻo i ai le upega tafailagi a le ZIP i le lautele, faitau i lalo.

Tatala ZIP archives i le Android

E mafai ona e faʻauluina archives ZIP i luga o lau telefoni poʻo lau laupepa e faʻaaoga ai faʻapitoa e teu ai faamaumauga po o faila faila o loʻo iai meafaigaluega e galulue ai ma lenei ituaiga o faʻamaumauga. Seʻi o tatou amata i le failautusi.

Metotia 1: ZArchiver

Talosaga faʻapitoa e galulue i le tele o faʻalapotopotoga o faʻamaumauga. I le masani ai, e mafai foi e ZetArchiver ona faila faila ZIP.

Download ZArchiver

  1. Tatala le tusi talosaga. A e amata muamua, faitau ia faatonuga.
  2. O le faamalama autu o le polokalama o se faila faila. E tatau ona oʻo i le faʻailoga o loʻo teuina ai le archive, lea e te manaʻo e tatala.
  3. Faʻamau i le archive 1 taimi. O se lisi o avanoa avanoa e tatalaina.

    O au gaioiga atili e faʻalagolago i le mea tonu e te manaʻo e fai i le ZIP: faʻapipiʻi pe na o le matamata i mea. Toe kiliki "Vaʻai i le Faʻamaumauga".
  4. Ua faia - e mafai ona e siaki faila ma filifili pe o le a le mea e fai ma i latou i le isi.

ZArchiver o se tasi lea o tagata e sili ona faʻaaogaina faʻamaumauga archivers. E le gata i lea, e leai se faasalalauga. Peitai, o loʻo i ai, se totogi totogi, o lona tulaga e leʻo ese mai le masani masani. Naʻo le toe foʻi mai o le tusi talosaga e seasea tupu tupu.

Metotia 2: RAR

Faʻamaumauga mai le na te faia le uluai WinRAR. Ua faʻafeiloaʻi lelei le algorithms o le faʻaogaina ma le faʻafefeteina i le faʻataʻitaʻiga o le Android, o lea o lenei talosaga o se filifiliga lelei mo le galue ai i faila ZIP ua faʻapipiʻi e faʻaaoga ai le tuai o VinRAR.

Faʻalogo RAR

  1. Tatala le tusi talosaga. E pei o isi archivers, o le PAP interface o se faʻataʻitaʻiga o le Explorer.
  2. Faʻasaga i le tusi faʻamaumauga faʻamaumauga e te manaʻo e tatala.
  3. Mo le tatalaina o se pusa komipiuta, kiliki i luga. O mea o loʻo i totonu o le fale teu oloa o le a maua mo le matamata ma toe faʻaogaina.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia togi faila taʻitasi, filifili i latou i le togiina o atigipusa i luma o latou, ona kiliki ai lea o le kulie le faʻapipiʻi.

E pei ona mafai ona e iloa - e leai foi se mea faigata. O le RAR e lelei atoatoa mo tagata fou o le Android. Ae ui i lea, e leʻo le leai o se sese - o loʻo i ai le faʻasalalauga i le saolotoga, ma o nisi mea e le mafai ona maua.

Metotia 3: WinZip

O le isi polokalama e teu ai faamaumauga ma Windows i le lomiga mo le Android. Atoatoa mo le galulue ma archives ZIP i smartphones ma tablets.

Talia WinZip

  1. Faʻamalo WinZip. I le masani ai, o le a e vaʻai i se fesuiaiga o le pule o faila.
  2. Alu i le nofoaga o le pusa zip e tatala.
  3. Ina ia iloa po o le a le mea tonu i totonu o le fale teu oloa, tapuni i ai - o le a tatalaina se muaʻi manatu.

    Mai iinei e mafai ona e filifilia mea e te manaʻo e teu.

Ona o le numera o isi faʻaopoopoga, e mafai ona taʻua WinZip o le tali sili. O se faʻasalalauga faʻasiasia i le saolotoga o le tusi talosaga e mafai ona puipuia lenei mea. E le gata i lea, ua poloka ai nisi o filifiliga.

Metotia 4: ES Explorer

O le faila ma faila faila mo le Android o loʻo i ai se faʻaaogaina lelei mo le galue ai ma le ZIP-archives.

Download ES Explorer

  1. Tatala le tusi talosaga. A uma ona e siiina le faila, alu i le nofoaga o lau archive i le ZIP format.
  2. Tapu le faila 1 le taimi. O le a tatalaina se faamalama matala. "Tatala ma ...".

    Filifili "ES Archiver" - o le aoga lea na fausia i totonu o Explorer.
  3. O faʻamaumauga o loʻo i ai i totonu o le teugalautusi o le a tatalaina. E mafai ona vaʻavaʻai e aunoa ma le tatalaina, pe tuʻuina atu mo nisi galuega.

O lenei fofo e talafeagai mo tagata e le mananao e faʻapipiʻi masini komepiuta i luga oa latou masini.

Metotia 5: X-plore File Manager

O le tagata suʻesuʻe suʻesuʻe, malaga atu i le Android ma Symbian, o loʻo tumau pea le mafai gafatia ona galue faʻatasi ma pepa faila i le ZIP format.

Download X-plore File Manager

  1. Tatala le Pule o le Ex-Plore ma faʻafeiloaʻi i le nofoaga o le ZIP.
  2. Ina ia tatalaina se faletusi, ia kiliki i luga. O le a tatala o se pusa masani, faatasi ai ma uiga uma o lenei auala.

X-plore e faigofie foi, ae manaʻomia le faʻaaoga i se 'auʻaunaga maʻoti. O se faʻalavelave i le faʻaaogaina lelei e mafai foi ona i ai le faʻasalalauga i le saʻolotoga.

Metotia 6: MiXplorer

Pule o le File, e ui i le igoa, lea e leai sona fesootaʻiga i le kamupanī Xiaomi. I le faʻaopopoina i le le lava o faʻasalalauga ma totogi, e taua tele mo le tele o ana gafatia, e aofia ai le tatalaina o archives ZIP e aunoa ma se polokalama faʻapitoa.

Download MiXplorer

  1. Tatala le tusi talosaga. I le le mafai, e tatalaina le lotofaʻatasi - afai e te manaʻomia le fesuiaiga i se kata, ona tatala lea o le lisi autu ma filifili ai iina "Pepa SD".
  2. Faʻasaga i le pusa o loʻo i ai le upega tafaʻilagi e te manaʻo e tatala.

    E tatala le ZIP tap i luga.
  3. E pei o le X-plore, o faʻamaumauga o lenei faatulagaga e tatalaina e avea o ni faila masani.

    Ma faatasi ai ma mea e aofia ai, e mafai ona e faia tutusa ma faila i faila masani.
  4. O le faʻafefiloi e toetoe lava o faʻataʻitaʻiga o faila faila, ae o le manaʻoga e faʻapipiʻi le gagana Rusia i totonu, e mafai ona avea ma se lele i totonu o le suauu mo se tasi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua lava auala e tatala ai archives ZIP i luga o se masini Android. Matou te mautinoa o tagata taʻitasi o le a maua le mea sao mo ia lava.