Metotia faʻapipiʻi avetaʻavale mo Panasonic KX-MB1900

I luga o le Initaneti, o fuʻa e masani ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai manatu eseese, pe faʻalauiloa poʻo nisi ituaiga o faasalalauga. E mafai ona e fatuina ma le fesoasoani o auaunaga faapitoa i le initaneti o le a tatou tilotilo i tua i lenei tusiga.

Fausia se fuʻa i le initaneti

Talu ai ona o le maualuga o le manaʻomia mo fuʻa, e tele lava ni 'auʻaunaga ile initaneti e mafai ai e oe ona fatuina faila. Ae ui i lea, e na o ni nai upega tafaʻilagi e sili ona aoga.

Metotia 1: BannerBoo

O lenei auaunaga i luga o le initaneti, pei o le tele o foliga tutusa, e maua ai se seti o tautua e leai se totogi e mafai ai e oe ona fai se fuʻa ma se taumafaiga itiiti. Ae peitaʻi, afai e te manaʻomia galuega faʻapitoa, e tatau ona e faʻatau se tasi o le totogi o le totogi.

Alu i le 'upega tafailagi website BannerBoo

Sauniuniga

  1. I le pito i luga o le itulau autu o le auaunaga, kiliki "Fai se fuʻa".
  2. O le isi laasaga o le resitalaina o se tala fou poʻo le faʻamaumau i se tasi o loʻo iai. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina le talaaga i se tasi o nei fesoʻotaʻiga lautele.
  3. A maeʻa le kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga, kiliki le keli "Fai se fuʻa" i le pito i luga taumatau o le faamalama.
  4. I totonu o le atigipusa "Fou fuʻa" ulufale i le igoa o lau galuega.
  5. Mai le lisi ua tuʻuina atu, filifili le telē e foliga mai ia te oe o le sili ona lelei. E mafai foi ona e faʻamaonia le faʻatagaga mo le fuʻa oe lava ia.
  6. Afai e tatau ai, e mafai ona e taʻalo i le itulau o loʻo i lalo ma filifili se mamanu faʻagata pe faʻafiafiaina ile tasi o tafa.
  7. Faasolo le faamau "Filifili" i luga o se tasi o mamanu poʻo "Fausia le fuʻa" i lalo o le lisi o faatagaga avanoa.

Fausia
Ona tatou talanoa saʻo lea e uiga i le teuteuina o le tagavai.

  1. Faaaoga le faʻailoga "Faʻatonu"e suia le lanu o le fuʻa. O iinei e mafai ona e faaopoopoina se hyperlink poo le toe faʻaaoga.
  2. Ina ia fatuina igoa, alu i le lisi "Upu" ma toso se tasi o filifiliga i le potu faigaluega. Kiliki i le faʻamatalaga e suia ai le sitaili.
  3. Faʻaopopo se ata i lau fuʻa e ala i le fesuiaiga ile tab "Talaʻaga" ma filifilia se tasi o filifiliga na tuʻuina mai.
  4. Ina ia aofia ai faʻamau poʻo ata i lau mamanu, faʻaoga meafaigaluega i luga o le itulau. "Mea e faʻaleagaina".

    Faʻaaliga: E naʻo le faʻatauina o fesoʻotaʻiga faʻatusa e mafai ona maua.

  5. Ina ia faaopoopo au ata, faaaoga le vaega "Manatu".
  6. E mafai ona e aofia ai se ata i elemene mamanu e ala i le tosoina o le ata ile vaega o le fuʻa.
  7. O taʻiala taʻitasi ma sitaili e mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai le vaega pito i lalo.

Faasaoina
O le taimi nei e mafai ona e laveaʻiina le iuga.

  1. I le pito i luga o le faatonu, kiliki "Faasaoina"ina ia faaopoopo le tagavai i le lisi o au galuega faatino i luga o le saite.
  2. Kiliki le ki "Lolomi" ma filifili le auala e sili ona fetaui mo le teuina, pe o le siiina mai o se faila faila i se komepiuta poʻo le mauaina o se faʻailoga mo le tufaina.
  3. A maeʻa lena, e mafai ona faʻaaogaina le ata maeʻa.

O le le amanaiaina o galuega totogi ua saunia e le gafatia o le initaneti ua sili atu nai lo le fatuina o se fuʻa lelei.

Metotia 2: Crello

I le tulaga o lenei tusitala i luga o le initaneti, o loʻo mafai ona maua uma ona faʻatinoga mo oe ile le mafai. Ae ui i lea, o nisi elemene mamanu faʻaopoopo e mafai ona faʻaaoga pe a maeʻa a latou faʻatau.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia Crello

Fausia

  1. Tatala le tautua i le fesoʻotaʻiga tuʻuina ma kiliki "Fausia lau lava banner faasalalauga".
  2. Faauma le faʻatagaina o faʻatagaga i totonu o se teugatupe o loʻo i ai nei pe resitara se mea fou i se auala faigofie.
  3. I luga o le itulau autu o le faatonu, kiliki "Toe Faʻafou".
  4. Mai le lisi o avanoa, filifili le filifiliga e fetaui ma oe pe tuʻu lau faatagaga. A uma lena kiliki i le ki. "Toe Faʻafou".
  5. I le vaega "Ata" faʻaaoga ata faʻatulagaina pe lafo se ata mai lau komepiuta.
  6. I luga o le itulau "Talaʻaga" E mafai ona e faʻaopopo se ata poʻo ni lanu i tua.
  7. Ina ia faaopoopo igoa, tatala le lisi. "Upu" ma toso le filifiliga o loʻo manaʻomia i le eria teuteu faʻasologa. E mafai foi ona e suʻe i avanoa avanoa.
  8. Itulau "Mea e faʻaleagaina" e faʻatagaina oe e tuʻuina i luga o le fuʻa le tele o elemene elemene faaopoopo, e amata mai i foliga o le geometric ma faʻauʻu i taga.
  9. Kiliki le lisi O aʻu faila mo le siiina o ata po o momotu mai se komepiuta. O mea uma e manaʻomia ai le totogiina o le a tuʻu saʻo iina.

Tatalo
A oʻo mai lau fuʻa i le pito mulimuli, e mafai ona e faʻasaoina.

  1. I luga o le kulupu pito i luga, kiliki "Download".
  2. Mai le lisi, filifili le auala talafeagai e teu ai.
  3. A maeʻa se sauniuniga, e mafai ona e sii maia i lau komepiuta.

    Ina ia alu i se auala e ese mai ai, kiliki Fetufaai.

    Mai filifiliga, filifili le talafeagai ma lolomiina le iuga, mulimuli i faʻamaumauga masani.

Faafetai i meafaigaluega o lenei auaunaga i luga o le initaneti, e mafai ona e fatufatuina e le gata o faasalalauga, ae faapena foi le tele o isi ituaiga o fuʻa.

Faitau atili: Faʻafefea ona fai se fuʻa mo le YouTube i luga o le initaneti

Faaiuga

O nei mea uma e lua o loʻo i ai i le initaneti o loʻo i ai ni mea sese ma e maua ai se faʻaoga faigofie. E tusa ai ma lenei mea, e tatau ona e faia le filifiliga mulimuli o le uepisaite oe lava.