VkOpt mo Mozilla Firefox: faʻateleina avanoa mo auaunaga faʻaagafesootai Vkontakte


Vkontakte.Dj - o se polokalama e leai se totogi mo le siiina o musika ma vitio mai le telefoni feaveaʻi Vkontakte. O lenei oloa o le a maua ai le faʻatonutonuina o le faʻafeiloaʻiga, e pei foi o le taina o musika ma ata vitio i luga o le initaneti e aunoa ma le manaomia e amataina se masini.

Aʻo le i amataina le taʻalo ma le siiina o mea e maua, e manaʻomia ona e faʻatasi ma lau VK account. A maeʻa ona e ulufale, o le a mafai ona e avanoa i galuega uma a le polokalama.

Suʻe lata mai ma suʻe leo poʻo le vitio

O le fesuiaiga i le va o leo ma vitiō vitio a Vkontakte o loʻo faʻaaogaina faʻamaufaʻailoga o loʻo i le pito i luga pito i luga o le faamalama autu. O le alu i le laupepa e manaʻomia, e mafai ona e maua le ala manaʻomia poʻo le vitio i soʻo se auala faigofie: mai se lisi patino poʻo lisi o uo ma vaega, faʻaaogaina le sailiga, faʻapea foʻi ma le faʻaaogaina o potu talatalanoa, pe a fai e aoina pese sili ona lauiloa po o vitio.

Vave vave fatuina playlist

Ina ia fatuina se lisi fou i le polokalama, e tatau ona e tosoina le pese mai le itu tauagavale i le taumatau. Fai se mea tutusa tutusa ma ala uma o le ai ai i lau lisi fou.

Tasi le kiliki e sau ai

Mo le faia o lau pese e sili ona e fiafia i ai i luga o lau komepiuta, e tatau lava ona e kiliki le button download, pe a maeʻa ona sau vave lea e le polokalama le pese po o le vitio i le pusa ua faʻamautuina i totonu o Vkontakte.

Tulaga auiliiliga

O le polokalame e iai se vaega tele mo le suia o laina, lea e mafai ai ona e fetuunai le maualuga o le lelei mo le siiina o leo ma le vitio, ma sui le paʻu i se autu fou.

Faaaoga o se tagata taalo

Tatala se lisi musika ma faaitiitia le polokalama. O le a faʻaauau pea ona taina le musika, ma e te le manaʻomia le teuina o le lisi i luga o le avanoa VK i le taimi atoa.

Saili i le album

Saili ma sii mai musika uma musika. E naʻo oe e manaʻomia le faʻamaonia o le igoa o le tusiata poʻo le igoa o le kulupu ina ia mafai ona maua i luga o auiliiliga avanoa mo le sii mai.

Faʻapitoa:

1. Musika vave download;

2. Galue o se leo ma le tagata fai ata vitio;

3. Taliaina o musika;

4. Le mafai ona lelei le faʻalogo.

Faʻafitauli:

1. Afai e te le suia le mea e faʻatulagaina ai, o le polokalama lava ia o le a tuʻuina i luga o le taʻavale, ma o le masini faʻapipiʻi mai Yandex o le a faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta;

2. Maualuga maualuga manaoga i punaʻoa, lea e mafai ona aafia ai le faagaoioiga o le talosaga i luga o komepiuta vaivai.

Matou te fautua atu e vaʻai: Isi polokalama mo le siiina o vitio mai le VK

Vkontakte.DJ o se mea faigaluega lelei mo le mauaina o Vkontakte audio ma le vitio i fafo atu o le masini. Faʻatagaina oe e faʻapipiʻi faila i lau komepiuta, fatuina o oe lava potutusi tuusaʻo.

Tikiake Vkontakte DJ mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

VKSaver: faʻatumuina vave o leo ma le vitio mai Vkontakte MusikaSig: faʻaopoopoga le initaneti mo le site o le Vkontakte Free youtube downloader Ummy Video Downloader

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Vkontakte.DJ o se polokalama e leai se totogi lea e mafai ai ona vave vave ma faigofie ona e siiina musika mai le sosaiete masani lautele VKontakte.
Faigaluega: Windows 7, 8, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Faamaumauga
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.77