Tikiai avetaʻavale mo le komepiuta Asus X53S

Mustek's BearPaw 1200CU Plus le scanner o se mea e le masani ai, ae o loʻo lagolagoina pea e le kamupanī, ma o lona avetaʻavale e faʻafouina i taimi uma. I lenei tusiga o le a tatou taumafai e faʻamatala auiliili pe faʻapefea ona suʻeina ma sii mai faila i lenei masini i luga o lau komepiuta e aunoa ma le faʻaaogaina o tomai faʻapitoa poʻo tomai.

Faʻafeiloaʻi Mustek BearPaw 1200CU Plus Tagata Faʻaaʻavale Sini

A e faʻatau se masini, e tatau ona e mauaina i se seti atoatoa. E masani lava i totonu o le atigipusa se faʻamau ma polokalama uma talafeagai. Ae ui i lea, o nisi taimi o le sese o le gaosi oloa poʻo le faʻatau atu o lenei CD, poʻo le iai foi o se faʻafitauli i le le i ai o se pulou pulou i le PC. I lenei tulaga, o isi metotia o le aoga eseese o le a oʻo mai i le laveai. E uiga ia i latou o le a talanoaina i lalo.

Metotia 1: Sitepu Lagolago a Mustek

Sei o tatou amata i le mafaufau i le sili ona aoga - filifili mai avetaavale mai le upega tafaʻilagi a le gaosiga. O iinei e mafai ona e maua ai le lomiga fou ma faʻapipiʻi i luga o lau 'eleʻele malo e aunoa ma ni faʻafitauli. E tatau ona e faia mea nei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Mustek

  1. Tatala le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani e ala i le kilikiina o le fesoʻotaʻiga i luga.
  2. Feosofi le kusi i se vaega. "Lagolago". E tatau ona vave oʻo mai le lisi o mea e tatau ai, lea e tatau ona e filifilia ai le vaega "Avetaavale & Tusi Taiala Tusi".
  3. O le ae vaaia i ou luma le itulau o loʻo sailia ai avetaavale, ae o le BearPaw 1200CU Plus o se scanner tuai, o lea na faʻafeiloaʻi ai ona faila i le FTP (fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o fesoʻotaiga). O le mea lea, e tatau ona e filifili se tasi o faʻataʻitaʻiga e maua. Matou te fautuaina e alu i Europa, o lenei filifiliga e sili ona talafeagai.
  4. Le isi, tatala le fafautusi "Avetaavale".
  5. Alu i le lisi "0_Old_BearPaw Series".
  6. Saili le tala talafeagai i le lisi ma le kiliki-kiliki i le igoa.
  7. I le taimi nei, e tatau ona e tatalaina le fafautusi i faʻamatalaga mo lau masini komepiuta, pei o Windows XP.
  8. Kiliki i le tusi e tasi o iai.
  9. Kiliki "Setup.exe"e amata ai le downloadina o lenei faila.

E tatau ona e faʻapipiʻi le polokalama faʻanatinati ma e mafai loa ona e amata galue ma le scanner.

Metotia 2: Polokalama tumaoti

Afai o le faagasologa o le sailiga o faila i luga o le upega tafaʻilagi aloaia e le fetaui ma oe pe foliga mai e le mautonu, matou te fautuaina le faʻaaogaina o polokalama faapitoa o la latou galuega autu o le sailia ma faʻapipiʻi avetaavale mo vaega uma ma pipiʻi talafeagai. E tele sui o ia polokalama, ae latou te galulue uma lava i le mataupu faavae lava e tasi. Feiloai i latou i auiliiliga i le tusiga i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

Matou te fautuaina le fesoʻotaʻi atu i le DriverPack Solution. O faʻamatalaga auiliili mo le galue i lenei polokalama e mafai ona maua i isi mea.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: ID Scanner ID

Alu i "Pule Sili" Windows, i totonu o meatotino a soʻo se meafaigaluega faʻafesoʻotaʻi o le ae maua ai faʻamatalaga e uiga i lona faʻailoga tulaga ese. O lea ituaiga faʻamatalaga e aoga e le gata i le taimi o fegalegaleaiga ma le OS, e faʻafetai lava i le avetaʻavale e suʻesuʻeina i luga o auaunaga faʻainitaneti faapitoa. O le ID mo Mustek BearPaw 1200CU Plus e foliga faapenei:

USB VID_055F & PID_021B

Faitau auiliiliga e uiga i lenei filifiliga i le tusiga mai la tatou tusitala i le sootaga oi lalo.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Galuega Faʻatulagaina OS

Aemaise lava mo mataupu pe a le otometi ona iloa le meafaigaluega i le masini, ua faia e le au atinaʻe se aoga e mafai ai ona e faaopoopo mea uma i le lima. O se tasi o laasaga i lenei faagasologa o le suʻesuʻega aunoa ma le faʻapipiʻi o avetaavale. Faitau e uiga i lenei auala mo le Windows 7 i isi mea.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e mafai ona e siiina le avetaʻavale mo le Mustek BearPaw 1200CU Plus faʻataʻitaʻiga ma se tasi o filifiliga eseese e fa, o ia mea uma e manaʻomia ai le tagata faʻaoga e faʻaaoga nisi togafiti. Faamasani oe lava i metotia taʻitasi, ona mulimuli ai lea i faatonuga ua filifilia ina ia mautinoa o loʻo galue lelei le masini pe a uma ona faʻatulagaina.