Faʻafefea ona tape se itulau i le faʻafesoʻotaʻi

Afai ua e lelava i le nofo i luga o fesoʻotaiga vavave faʻatasi ma ua e filifili e aveese lau VK pe e te ono natia foi mai le mata o mata uma, ona e maua ai lea o auala e lua e faʻamalo ai lau itulau.

I tulaga uma e lua, afai e te faʻafuasei ona suia lou mafaufau, e mafai foi ona e toe faʻaleleia le itulau, ae o loʻo i ai ni tapulaʻa, e uiga i - lalo.

Aveese le itulau e faʻafesoʻotaʻi i le "My Settings"

O le auala muamua o le faʻamalo lea o se talaʻaga i le uiga moni o le upu, o lona uiga, o le a le natiaina mo se taimi le tumau, pe a maeʻa ona tape. A faʻaaogaina lenei metotia, ia manatua o le a le mafai ona toe faʻaleleia le itulau pe a mavae sina taimi.

  1. I lau itulau, filifili "My Settings".
  2. Faʻasalalau i le lisi o faʻamaufaʻailoga e oʻo i le iuga, o iina o le ae vaʻai ai i le sootaga "E mafai ona e tape lau itulau." Kiliki i luga.
  3. A maeʻa lena, o le a talosagaina oe e faʻamautinoa le mafuaaga mo le faʻamutaina, ma, i le mea moni, kiliki le "Misi Page" button. I lenei faagasologa e mafai ona mafaufauina atoa.

Pau le mea e le o manino ia te au pe aisea ua maua ai le mea "Talimalo uo" iinei. Ou te mafaufau pe o ai o le a auina atu le feau i uo pe afai ua aveese laʻu itulau.

Faʻafefea ona ave ese lau itulau VK mo sina taimi

E tasi le auala e ono sili atu, aemaise lava pe afai e te le o mautinoa o le ae le toe faʻaogaina lau itulau. Afai e te tapeina se itulau i lenei auala, o le mea moni, e le faʻaumatia, e leai se tasi e mafai ona vaʻai sei vagana oe lava.

Ina ia mafai ona faia lenei mea, alu i le "My Settings" ona tatala lea o le "Privacy" tab. A maeʻa lena, ia na o le "Naʻo aʻu" mo mea uma, o se taunuuga, o lau itulau o le a le mafai ona avanoa mo se isi sei vagana oe lava.

I le faaiuga

Ou te fia iloa pe afai o le filifiliga e tape se itulau na aʻafia i mafaufauga e uiga i le le faalauaiteleina, o le mea moni, o le tapeina o le itulau i soo se auala e pei ona faamatalaina i luga e toetoe lava a le aofia ai le avanoa e matamata ai i au faamatalaga ma le lipine a tagata ese - uo, aiga, tagata e le tele ni mea e uiga i tekinolosi. . Ae ui i lea, e mafai lava ona matamata i lau itulau i le pusa o Google ma, e le gata i lea, ua toetoe lava a mautinoa o loo i ai pea faamaumauga i luga o le upega tafaʻilagi Vkontakte, e tusa lava pe le toe mafai ona e mauaina.

O le mea lea, o le fautuaga autu pe a faʻaaoga soʻo se fesoʻotaiga vavave lautele o le mafaufau lea muamua, ona tusi lea o se mea, tusi, pei pe faʻaopoopo i ai ata. Mafaufau i taimi uma oe nofo i autafa ma mataʻituina: o lau uo teine ​​(tama tama teine), leoleo, faatonu o le kamupani ma le tina. E te tuʻuina i lenei mataupu i le faʻafesoʻotaʻi?