O le a le mea e fai pe a le iloa e le komepiuta Wi-Fi

E le mafai e tagata Google ona gafatia faaletino ona siaki mea uma na faʻaaogaina e tagata faʻapipiʻi. Ona o lenei mea, o nisi taimi e mafai ona e maua ai vitio e soli ai tulafono o auaunaga poʻo tulafono a lou atunuʻu. I ia tulaga, ua fautuaina e auina atu se faasea i le auala ina ia logoina le pulega e uiga i le le tausisia o tulafono ma faaaoga ai tapulaa talafeagai mo le tagata faaaoga. I lenei tusiga o le a tatou tilotilo i le tele o auala e auina atu ai faitioga e tele i tagata e umia YouTube-auala.

Auina atu se faitioga i le YouTube YouTube mai le komepiuta

O faʻafitauli eseese e manaʻomia ai le faʻatumu o fomu faapitoa o le a iloiloina mulimuli ane e tagata faigaluega a Google. E taua le faʻatumu lelei o mea uma ma ia le faitioina e aunoa ma se faʻamaoniga, ma ia le faʻaleagaina foi lenei galuega, a faʻapea o lau auala e ono faʻatagaina e le pulega.

Metotia 1: Faʻasalaga faasaga i le tagata faʻaaoga

Afai e te maua se auala e faʻaaoga ai le tagata e solia tulafono ua faʻatuina e le tautua, ona faia lea o se faitioga e uiga i lenei mea:

  1. Alu i le auala a le tusitala. Ulufale i le sailiga mo lona igoa ma maua i totonu o faʻamatalaga ua faʻaalia.
  2. E mafai foi ona e alu i le itulau telefoni autu e ala i le kiliki i luga o le igoa ole igoa i lalo o le vitio a le tagata faaaoga.
  3. Kiliki le lisi "E uiga i le auala".
  4. Kiliki i luga o le faailoga o le faailoga siaki iinei.
  5. Faʻaalia le solia e lenei tagata faʻaaoga.
  6. Afai e te filifilia "Lipoti le tagata faaaoga"ona tatau lea ona e faailoa mai se mafuaaga patino pe ulufale i lau oe lava lomiga.

I le faʻaaogaina o lenei metotia, o talosaga e faia i tagata faigaluega YouTube, pe a fai o le tusitala o le teugatupe e faʻasaga i se isi tagata, faʻaaogaina upu taufaaleaga mai se isi fuafuaga, ma solia ai foi tulafono mo le mamanu o le itulau autu ma le laina o le alalaupapa.

Metotia 2: Faʻasalaga o Faʻamatalaga i Ala

I luga o YouTube e faʻatagaina le lafoina o ata vitio o se uiga tau feusuaʻiga, foliga mataga ma le mataʻutia, vitio e faʻalauiloa ai faiga faʻafaʻamataʻu poʻo le valaau mo ni faiga faasolitulafono. A e mauaina ia soliga, e sili ona failaina se faitioga e uiga i vitio o lenei tusitala. E mafai ona e faia mea nei:

  1. Amata se faamaumauga e solia ai tulafono.
  2. I le taumatau o le igoa, kiliki i luga o le ata i le ituaiga o togi se tolu ma filifili "Faasea".
  3. O iinei e taʻu mai ai le mafuaʻaga o le faasea ma tuʻuina atu i le pulega.

Tagata faigaluega o le a faia se tagi faasaga i le tusitala pe afai o solitulafono e maua i le taimi o le suʻega. E le gata i lea, afai o le tele o tagata latou te lafoina faitioga, o le a faʻapipiʻiina le teu o le tagata.

Metotia 3: Faʻasalaga o le le tausisia o tulafono ma isi soliga

I le mataupu pe a le fetaui oe i auala muamua e lua mo ni mafuaaga patino, matou te fautuaina le faʻafesoʻotaʻiina o le pulega o le video hosting saʻo lava e ala i le mamanu o le toe iloiloga. Afai ei ai se soliga o le tulafono e le tusitala i luga o le auala, ona tatau ai lea ona aoga lenei metotia i le taimi nei:

  1. Kiliki i le avatar o lau auala ma filifili "Auina Atu Faʻamatalaga".
  2. Lenei, faamatala lou faafitauli poʻo le alu i le itulau talafeagai e faʻatumu ai se fomu o le tulafono.
  3. Aua neʻi galo e faʻapipiʻi saʻo le faʻamalama ma faapipii i le iloiloga ina ia finau ai i lau savali.

O le talosaga e iloiloina mo le lua vaiaso, ma afai e talafeagai, o le a faʻafesoʻotaʻi oe e le pulega e ala i le imeli.

Matou te lafoina se faasea i le auala e ala i le telefoni feaveaʻi

O le telefoni feaveai a le YouTube e leai uma uiga o loʻo maua i le atoaga o le 'upega tafaʻilagi. Ae ui i lea, mai iinei e mafai lava ona e lafoina se faitioga i le anotusi o le tagata faaaoga poʻo le tusitala o le auala. E faia lenei mea i nai auala faigofie.

Metotia 1: Faʻasalaga o Faʻamaumauga o Punaoa

Afai e te le manaʻomia pe solia tulafono tulafono o auaunaga i luga o se telefoni feaveaʻi, e le tatau ona e vave alu e suʻe i latou i le atoatoaga o le 'upega tafaʻilagi ma faia nisi gaioiga iina. O mea uma lava e faia tuusao e ala i le talosaga mai lau telefoni poʻo lau api:

  1. Amata se vitio e solia tulafono.
  2. I le tulimanu pito i luga taumatau o le tagata taalo, kiliki le ata i foliga o tolu togitogi matala ma filifili "Faasea".
  3. I le faamalama fou, faailoga le mata ma se mafuaaga ma kiliki "Lipoti".

Metotia 2: Isi faitioga

I le telefoni feaveaʻi, e mafai foi e tagata faaaoga ona auina mai finagalo faaalia ma lipotia se faafitauli i le pulega o le punaoa. O lenei pepa e faʻaaogaina mo faʻamatalaga o ituaiga eseese o soliga. E tusi se toe iloiloga e te manaʻomia:

  1. Kiliki i le avatar o lau talaaga faalilolilo ma filifili i le lisi autu "Fesoasoani / Tali Atu".
  2. I le faamalama fou e alu i "Auina Atu Faʻamatalaga".
  3. Lenei, i le laina fetaui, faamatala puupuu lou faafitauli ma faʻapipiʻi matala.
  4. Ina ia mafai ona auina atu se feau i le solia o aia tatau, e tatau i lenei faamalama ma se iloiloga e alu e faatumu se isi pepa ma mulimuli i faatonuga o loo faamatalaina i le upega tafaʻilagi.

O le asō ua matou iloiloina auiliiliga auala e auina mai ai faitioga e uiga i le soliga o tulafono mo le faafoeina o le video YouTube. E fetaui lelei i latou i tulaga eseese ma afai e te faʻatumu mea uma i le saʻo, ia i ai faʻamaoniga talafeagai, o lona uiga atonu o le a faʻaaogaina le faʻaaogaina i le tagata faʻapitoa i le lumanai e le pulega o auaunaga.