Fausia se faiga fou i le Upu

I le faaaogaina o le Yandex People application, e mafai ona e suʻeina au uo, paaga ma au uo i fesoʻotaʻiga lautele. E te fesili o le a le mea e le masani ai? O fesoʻotaʻiga faʻasalalau taʻitasi o loʻo i ai lana lava inisinia suʻesuʻeina faʻatasi ma itu lautele lautele. Yandex E faigofie tagata ona e mafai ona faia se sailiga i le taimi lava e tasi i luga o le tele o fesoʻotaiga, ma naʻo oe e manaʻomia ona e ulufale ma faʻatautaia le talosaga i le taimi e tasi.

I le vasega o aso nei, o le a tatou vaʻavaʻai i le faagasologa o le sailia o tagata i luga o fesoʻotaiga faʻatasi ma le fesoasoani a Yandex.

Alu i le auaunaga Yandex People e ala i faʻamatalaga poʻo luga o le itulau autu, kiliki "Isi" ma "Suʻesuʻe Tagata".

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai le Yandex home page

O se faʻailoga suega lenei.

1. I totonu o le pusa samasama, ia e ulufale i le igoa muamua ma le igoa mulimuli o le tagata o loʻo e sailia. O le lisi pa'ū atonu e aofia ai le igoa e te manaʻomia.

2. I lalo o loʻo i lalo, faʻatumu faʻamatalaga e te iloa e uiga i le matua o le tagata, nofoaga e nofo ai, galue ma suʻesuʻe.

3. Mulimuli, siaki fesoʻotaʻiga lautele e te manaʻo e suʻeina. Kiliki i luga o 'upega o fesoʻotaʻiga e sili ona lauiloa - VKontakte, Facebook ma Odnoklassniki, ma i le lisi o le "More" lisi ai isi nuʻu e mafai ona i ai le tala a se tagata.

O faʻamaumauga e faʻaalia i le taimi lava e tasi i suiga taitasi i le fomu fesili. Afai e le otometi ona faʻaalia taunuuga, kiliki le lanu samasama samasama.

O le mea lena! E mafai ona matou maua se tagata i se tele o fesoʻotaiga vavave faʻaneionapo e ala i le faia na o le tasi le talosaga! E faigofie tele ma vave. Matou te fautuaina e faʻaaoga lenei tautua.