Faʻafefea ona suia le i-meli a le Microsoft

O le faʻamatalaga Microsoft na faʻaaogaina i le Windows 10 ma le 8, Ofisa ma isi oloa a le kamupani, ua mafai ai ona e faʻaaogaina soʻo se tuatusi imeli o se "saini" ma, pe a suia le tuatusi e te faaaogaina, e mafai ona e suia le imeli a le Microsoft e aunoa ma le suia o lona igoa. (o lona uiga, faʻamatalaga, pine pine, faʻasalaga, ma faʻalapotopotoga faʻapitoa o le Windows 10 o le a tumau pea lava).

I totonu o lenei tusi lesona - pe faʻafefea ona suia le tuatusi imeli (saini) o lau 'upega taʻavale Microsoft, pe'āfai e iai se manaʻoga faapena. Tasi puipui: pe a sui, e tatau ona e maua le tuatusi "tuatusi" (ma afai e mafai ona faʻamaonia faʻamaoni e lua, ona mafai lea ona e maua tulafono laiti e ala i SMS poo le talosaga) e faʻamaonia le suiga o le imeli. E mafai foi ona fesoasoani: Faʻafefea ona aveese se faʻamatalaga Microsoft Windows 10.

Afai e te le avanoa i meafaigaluega faʻamaonia, ae e le mafai ona toe faʻafoʻisia, atonu atonu o le auala e tasi o le fatuina lea o se tala fou (pe faʻapefea ona faia e faʻaaogaina ai le OS OS - Faʻapefea ona fatuina se tagata Windows 10).

Suia le tuatusi imeli pito i totonu o se faʻamatalaga a Microsoft

O gaioiga uma o le a manaʻomia ina ia suia ai lau faʻatagaga e faigofie lava, ae tuʻuina atu e te leiloa le avanoa i mea uma e manaʻomia i le taimi o le toe faʻaleleia.

  1. Faʻailoga i lau 'upega tafaʻilagi i le' upega tafaʻilagi, i luga o le 'upega tafaʻilagi login.live.com (pe naʻo luga o le upega tafaʻilagi a Microsoft, ona kiliki lea o le igoa o lau' upega tafailagi i le taumatau pito i luga ma filifili le "View account."
  2. I le lisi, filifili "Faʻamatalaga" ona kiliki ai lea i luga o le "Manaʻo Faʻamatalaga Mataʻitusi a Microsoft".
  3. I le laasaga e sosoo ai, e mafai ona talosagaina oe e faʻamaonia le saofaga i se auala se tasi, e faalagolago i le saogalemu o faʻamautuga: faʻaaogaina se imeli, SMS poʻo se faʻasologa i totonu o le talosaga.
  4. A maeʻa faʻamaonia, i luga o le itulau o le Initaneti Microsoft, i le vaega o "Faʻamatalaga Tala," kiliki "Add Email Address".
  5. Faʻaopopo se mea fou (i outlook.com) poʻo le i ai (soʻo) tuatusi imeli.
  6. A maeʻa ona faʻaopopo, ae o le tuatusi fou imeli o le a lafoina se imeli o faʻamaumauga lea e te manaʻomia e kiliki ai se fesoʻotaʻiga ina ia faʻamaonia ai o oe lenei E-meli.
  7. A maeʻa faʻamaonia lau tuatusi imeli, i luga o le Microsoft Services Login page, kiliki "Fai Peraimeri" i tafatafa o le tuatusi fou. A maeʻa lena, o le a foliga mai o le a faʻafeagai ma ia, o le "Igoa Igoa o le Peraimeri".

Faʻataunuʻu - i lalo o nei laasaga faigofie, e mafai ona e faʻaaogaina le I-meli fou e teu ai i lau faʻamatalaga a Microsoft i luga o auaunaga a le kamupani ma polokalama.

Afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona e faʻamalo le tuatusi muamua mai lau faʻamaumauga i luga o le itulau e tasi o le puleaina o tala.