Faʻafefea ona faʻaoga ata i KMPlayer

O meafaigaluega mo le galulue faatasi ma laulau i totonu o le MS Word ua faʻatino lelei. O le mea moni, e le o Excel, ae ui i lea, e mafai ona fatuina ma fesuiaiga laulau i lenei polokalama, ma e masani ona le manaʻomia.

O le mea lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le kopiina o se laulau na faia i le Upu ma le tufatufaina atu i se isi nofoaga o le pepa, poʻo se polokalame eseʻese, e le faigata. O le galuega e sili atu ona faigata pe afai e manaʻomia lou kopiina o se laulau mai le saite ma faapipii i le Upu. O le auala e faia ai lenei mea, o le a matou talanoaina i lenei tusiga.

Lesona:
Faʻafefea ona kopi se laulau
Faʻafefea ona tuʻuina se laulau Upu i PowerPoint

O laulau o loʻo faʻaalia i luga o 'upega tafaʻilagi i luga o le Initaneti e ono vaʻaia ma le iloga e le gata i le vaai, ae faʻapea foi i totonu o latou fausaga. O le mea lea, a maeʻa ona tuʻuina atu i totonu o le Upu, atonu e foliga ese foʻi. Ae ui i lea, i le i ai o le skeleton ua taua, ua tumu i faamatalaga e vaevaeina i koluma ma laina, e mafai lava ona e tuuina atu i le laulau le foliga manaomia. Ae muamua, e moni, e tatau ona e faʻaofiina i le pepa.

Faaofi le laulau mai le nofoaga

1. Alu i le saite lea e te manaʻomia e kopi ai le laulau, ma filifili.

    Motugaafa: Amata ona filifili le laulau mai lona potu muamua i le pito i luga tauagavale, o lona uiga, o fea e amata mai ai lona uluaʻi laina ma laina. E tatau ona faʻamaeʻa le filifilia o le laulau i luga o le tulimanu pito i luga o le pito i luga - le pito i lalo.

2. Kopi le laulau ua filifilia. Ina ia faia lenei mea, kiliki "FMT + C" poʻo le kiliki-i luga o le laulau ua faʻamaonia ma filifili "Kopi".

3. Tatala le pepa o le upu, lea e te manaʻo e faʻaofi i ai lenei laulau, ma kiliki i le itu taumatau o le kuki i le nofoaga e tatau ona i ai.

4. Faaofi le laulau i le kiliki "FMT + V" poʻo le filifilia o mea "Pasita" i le lisi autu (faʻapitoa i le kiliki o le kiliki).

Lesona: Uunaite upu

5. O le laulau o le a faʻaofiina i totonu o le pepa i le toetoe lava o le pepa lava lea e pei ona i luga o le saite.

Manatua: Ia saunia mo le mea moni e faapea o le laulau "ulu" e mafai ona aveese. E mafua lenei mea ona o le mea moni e mafai ona faʻaopopo i le 'upega tafailagi o se isi elemene. O lea la, i la tatou tulaga, ua naʻo le tusitusiga i luga ae o le laulau, ae le o sela.

E le gata i lea, afai ei ai elemene i totonu o sela e le lagolagoina e le Upu, o le a le faʻaofiina i totonu o le laulau. I la tatou faʻataʻitaʻiga, o na liʻo mai le koluma "Pepa". E le gata i lea, o le faailoga o le 'au "vavae ese".

Suia foliga o le laulau

A o silasila i luma, seʻi tatou fai atu o le laulau na kopiina mai le saite ma faʻaofiina i totonu o le Upu ia tatou faʻataʻitaʻiga e faigata tele, talu ai e faaopoopo atu i le tusiga o loʻo i ai foi elemene elemene, e leai ni vavaega vaaia ata, ae na o laina. Faatasi ai ma le tele o laulau, e tatau ona e togi i lalo itiiti, ae i luga o se faʻataʻitaʻiga faigata, o le ae iloa lelei pe faapefea ona tuʻuina atu se laulau i le "tagata" foliga.

Ina ia faafaigofie ia te oe ona e malamalama i le auala ma po oa galuega o le a tatou faia i lalo, ia mautinoa ia faitau a matou tusiga i le fatuina o laulau ma galulue faatasi ma i latou.

Lesona: Faʻafefea ona fai se laulau i le Upu

Fetuunaiga o lapoa

O le mea muamua lava e mafai ma e tatau ona faia o le fetuunai o le tele o le laulau. Naʻo le kiliki i lona tulimanu taumatau pito i luga e faʻaali ai le vaega o le "galue," ona toso le faailoga o loʻo i le tulimanu pito i lalo.

E le gata i lea, pe a manaʻomia, e mafai lava ona e gaoioi le laulau i soʻo se nofoaga i le itulau poʻo le pepa. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le sikuea ma se faʻailoga faaopoopo i totonu, o loʻo i le tulimanu pito i luga pito i luga o le laulau, ma toso i le taʻiala manaʻomia.

Lisi Faʻamau

Afai i totonu o lau laulau, e pei o la tatou faataitaiga, o le a natia laina o laina / koluma / kiona, mo le sili atu ona faigofie i le galulue faatasi ma le laulau e te manaʻomia e mafai ai ona faʻaalia le latou faʻaaliga. Ina ia faia lenei mea, mulimuli i laasaga nei:

1. Filifili le laulau i le kiliki i luga o le "faʻailoga faaopoopo" i lona pito i luga taumatau.

2. I le lisi "Aiga" i se vaega "Parakalafa" kiliki le faamau "Luga" ma filifili mea "Tagata Uma uma".

3. O tuaoi o le laulau o le a faʻaalia, o le taimi nei o le a sili atu le faigofie ona faʻafetaui ma fetaui lelei le ulu ulutala ma le laulau autu.

Afai e tatau ai, e mafai ona e nanaina pea tuaoi o le laulau, ma ia le mafai ona vaaia. Ina ia iloa le auala e faia ai lenei mea, e mafai ona e aʻoaʻo mai a matou meafaitino:

Lesona: Faʻafefea ona natia laina laulau i totonu o le Upu

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o koluma leai se avanoa na faʻaalia mai i la matou laulau, faʻapea foʻi ma meli ua misi. O lenei mea uma e manaʻomia le faʻamautuina, ae tatou te leʻi faʻaogaina le pulou.

Faʻasalaga pulou

I la matou tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le ulu o le laulau na o le lima, o lona uiga, e te manaʻo e tipi le tusitusiga mai le tasi lela ma faapipii i se isi, lea e tu ai i luga o le saite. Talu mai le koluma "Pepa" e lei kopiina, o le a tatou tapeina lava.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le koluma avanoa ma le ki o le kuki saʻo, i luga o le kiliki i luga o le lisi "Aveesea" ma filifili mea "Aveese le koluma".

I a tatou faataitaiga, e lua ni koluma avanoa, ae i le ulutala o se tasi oi latou o loo i ai se tusitusiga e tatau ona i ai i se koluma eseʻese. O le mea moni, ua oʻo i le taimi e faʻaoga ai le pulou. Afai ei ai lau numera tutusa o sela (koluma) i le ulutala e pei o le laulau atoa, naʻo le kopiina mai le tasi lela ma feaveaʻi i le mea e tu ai i luga o le 'upega tafaʻilagi. Toe fai le mea lava e tasi mo isi sela.

    Motugaafa: Faaaoga le kiore e filifili ai le tusiga, ma gauai atu i le mea moni e naʻo le tusiga na filifilia, mai i le muamua i le mataitusi mulimuli o se upu poo upu, ae le o le cell lava ia.

Ina ia tipiina se upu mai le tasi cell, ia lolomi ia ki "FMTL + X"Ina ia faaofi i ai, kiliki i le cell lea e tatau ona tuu i ai, ma kiliki "FMT + V".

Afai o nisi mafuaaga e le mafai ona e tuʻuina atu le 'upega i totonu o nila avanoa, e mafai ona e faaliliuina le tusitusiga i totonu o le laulau (faʻaaoga pe afai o le ulutala e le o se elemene o le laulau). Ae peitai, o le a sili atu ona faigofie le fatuina o se laulau e tasi-laina ma le numera tutusa o koluma e pei ona i ai i le kopi na e kopiina, ma ia tusia igoa tutusa mai le ulutala i totonu o potu taitasi. E mafai ona e faitau pe faʻapefea ona fai se laulau i la matou tusiga (sootaga i luga).

E lua laulau eseese, na e faia i le laina tasi ma le autu, kopi mai le saite, e te manaʻomia e tuʻufaʻatasia. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga a matou faʻatonuga.

Lesona: Faʻafefea i le Upu ona tuʻufaʻatasia ni laulau se lua

I totonu o la tatou faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻaogaina le ulutala, ma i le taimi lava e tasi e aveese le koluma avanoa, e tatau ona vavae muamua le ulutala mai luga o le laulau, fai taga talafeagai ma vaega taʻitasi, ona toe faʻafefiloi lea o nei laulau.

Lesona: E faapefea ona vaevaeina se laulau i le Upu

Aʻo le i faʻatasi, o la matou laulau e lua e pei o lenei:

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le numera o koluma e ese lava, o lona uiga e le lelei le tuufaatasia o laulau e lua. I la matou mataupu, matou te faagasolo i lalo.

1. Aveese le "Pepa" cell i le laulau muamua.

2. Faʻaopopo se cell i le amataga o le laulau e tasi, lea o le a faʻaalia ai le "Leai", talu ai o le koluma muamua o le laulau lona lua o loʻo iai le numera. O le a tatou faaopoopoina foi se telefoni ua taua o "Poloaiga", lea e le oi totonu o le ulutala.

3. Aveese le koluma ma faatusa o 'au, lea, muamua, kopi kopi le sao mai le saite, ma lona lua, tatou te le manaʻomia.

4. O le numera o koluma i laulau uma e tutusa, o lona uiga e mafai ona faʻaopoopoina.

5. Faia - o le laulau na kopiina mai le upega tafaʻilagi o loʻo i ai se vaaiga atoatoa lelei, lea e mafai ona e sui e pei ona e manaʻo ai. O a matou lesona o le a fesoasoani ia te oe i lenei mea.

Lesona: Faʻafefea ona faʻatulaga se laulau i le Upu

O lenei ua e iloa le auala e kopi ai se laulau mai se saite ma faapipii i le Upu. I le faʻaopoopoga, i lenei tusiga na e aʻoaʻo ai foi i auala e faʻafetaui ai faigata uma o le faʻataʻitaʻia ma le faʻataʻitaʻia lea e mafai ona fetaiaʻi i nisi o taimi. Manatua o le laulau i la matou faʻataʻitaʻiga na matuai faigata i le faʻatinoga o lona faʻatinoga. O le mea e lelei ai, o le tele o laulau e le mafua ai ni faʻafitauli faapena.