Ummy Video Downloader 1.10.0.0

I le fesoʻotaʻiga ma suiga i le tulafono o musika a VKontakte, o le faʻalogoina o pese mai lenei fesoʻotaʻiga lautele ua sili atu ona faigata. Ae mo tagata suʻesuʻe e faʻaaogaina i luga o se komepiuta a le tagata lava ia poʻo le komepiuta, o loʻo i ai pea ni faʻaaogaga e mafai ona faʻaaoga e maua ai lau mea e te fiafia i ai. O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o le VKSaver faʻaopoopoga, ua mamanuina e sii mai ai musika mai le VK social network.

Faʻalogoina VK music i VKSaver

Ina ia sii mai ala mai lenei upega tafaʻilagi, o le VKSaver faʻaopoopoga e tatau ona faʻapipiʻi i se 'upega tafaʻilagi. Ina ia maua mai, mulimuli i le sootaga i lalo.

Download VKSaver

Ae ia maitauina o le siiina o auala i lenei auala e mafua ai le gaoi ma e le tusa ai ma le tulafono. O ia amioga e solia ai le puletaofia, o lea VKontakte ma poloka ai toetoe lava o le auala uma i luga o auala e leai se totogi.

Laasaga 1: Faʻatonu le talosaga

  1. Tikiai le faila faila ma mulimuli i faatonuga i luga o le upega tafaʻilagi o talosaga.

  2. Afai na manuia le faʻatulagaga, o le a faʻaalia le button i le tulimanu pito i luga o le 'upega tafailagi e pei o se faʻataʻitaʻiga ma le mataitusi "B".

  3. Le isi itu agavale i le itulau VKontakte "O laʻu musika" ma amata e teu ni faila i lau komepiuta.

Laasaga 2: Faʻaaoga VKSaver

  1. Ina ia maua sau pese e sili ona e fiafia i ai, tatala le lisi o au lipine leo ma sulu le kio i luga o le auala e manaʻomia. A maeʻa lena, o le ata o le download e aliali mai i foliga o se ufanafana paʻe e faasino i lalo i le taumatau o le igoa pese.

  2. Kiliki i le faʻamaufaʻailoga download ma i le faamalama e aliali mai kiliki i luga o le mumu moli. "Download". Afai e le amataina le download, faitau le faamatalaga o loʻo i lalo mo mea e fai i lenei mataupu.

  3. A uma ona e siiina, sue le faila i le pusa. "Manatu" lau komepiuta poʻo le laupepa o le igoa tutusa i totonu "Menu" masini komepiuta.

O le mea lea, i le faʻaaogaina o le faalauteleina o le masini VKSaver, e mafai ona e faigofie ona sii mai soʻo se pese e te fiafia iai i lau komepiuta.