Punch Home Design 19.0

O le tele o faʻataʻitaʻiga mai le Acer e fesoʻotaʻi faʻatasi. Faʻafetai atu ia te ia, e mafai ona e pulea le komepiuta e aunoa ma se faʻaoga fesoʻotaʻi. Ae ui i lea, o ia meafaigaluega o le a aoga lelei pe afai e faʻapipiʻi uma avetaavale i le komepiuta. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina auala uma mo le sailia ma le faʻapipiʻiina o le komepiuta i lenei masini.

Tikiala avetaʻavale mo Acer laptop touchpad

O le tele o oloa faʻapitoa mai le gaosiga o loʻo i ai i totonu o loʻo i ai se atigi fale, ma o le fusi e aofia ai se CD faapitoa i luga o le komepiuta, lea e otometi ona faʻapipiʻi uma avetaavale talafeagai. Ae ui i lea, o nisi taimi e le mafai ona faʻaaoga lenei filifiliga. Matou te tuʻuina atu ia te oe isi auala avanoa mo le faʻapipiʻiina o faila i le touchpad.

Metotia 1: Lagolago Faʻatupe a le Kamupani

Faʻamatalaga tutusa e teuina i luga o le pu, ma o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o le gaosi oloa. O le tele lava o taimi e sili atu ona lata mai, faʻaleleia lomiga o le masini komepiuta, lea e mafai ai e le masini ona galue lelei ma sili atu ona mautu. O lenei filifiliga o le sili ona aoga o mea uma na tuʻuina atu i totonu o le tusiga, ma e manaʻomia le tagata faʻaoga e fai taga nei:

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Acer

  1. E ala mai i le masini e masani ona faʻaaogaina, alu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia o oloa a le kamupani.
  2. Faʻalogo lelei i vaega e tolu o loʻo i luga. Kiliki LMB i luga "Lagolago" ma alu i le itulau e ala i le kiliki i luga o le kī tutusa i le lisi autu.
  3. I totonu o le siaki suʻesuʻe, amata amata lau masini komepiuta seiloga e te vaʻaia le oloa e tutusa i iuga. Filifili lea mea e tatala ai le lisi o masini.
  4. O oe o le a ave loa oe ile vaega. "Avetaavale ma Tusi Taiala". Muamua faʻamautinoa le faʻasologa ma le laʻititi o le faiga faʻaoga.
  5. Vaʻai le laina "Taʻitaʻitaʻa TouchPad". Faʻalogo lelei i le faʻataʻitaʻiga o le avetaavale, e taua e sili ona lata mai. A uma mea uma, kiliki i le lanu lanumeamata "Download" aia tatau e amata ai le faagasologa o le failaina o faila.

Pau lava le mea e tatau ona e faia o le tatalaina lea o le masini e sii mai ma amata le faʻatulagaga otometi. A maeʻa, e fautuaina e toe toe faʻaoga le komepiuta mo suiga e aoga.

Metotia 2: Polokalame Faapitoa

O nisi taimi e te manaʻomia e faʻapipiʻiina e le gata i le avetaavale mo le touchpad, ae faʻapea foi isi mea uma na fausia ma fesoʻotaʻi. I lenei tulaga, o le filifiliga pito sili ona lelei o le faʻaaogaina lea o polokalame faʻa-tolu lea o le a suʻeina faʻapitoa ma faʻapipiʻi uma faila na maua, e aofia ai le TouchPad. E le gata i lea, e le o se faʻafitauli le tuʻuina naʻo le tasi le avetaʻavale i le vaega, na o le vaʻaia. Faʻamatalaga auiliiliga e uiga i sui o lea polokalama e mafai ona e mauaina i la matou tusiga i le sootaga o loʻo i lalo.

Faitau atili: O polokalama sili mo le faʻatulagaina o avetaavale

O se tasi o fofo pito sili i lenei mataupu o le AveverPack Solution. E mafai ai e oe ona vaʻavave vave lau komepiuta e aunoa ma ni faafitauli, saili faʻamatalaga ma faʻapipiʻi vave. Faatonuga auiliili mo le galue i lenei polokalama, faitau isi mea i lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻaleleia avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Metotia 3: Faʻasinomaga ole ID Faʻasologa

O le isi metotia faʻamaonia o le suʻeina lea o se avetaavale e faʻaaogaina se faʻamatalaga paʻu paʻu i luga o le telefoni feaveaʻi Faafetai i lenei tulaga tulaga ese, o loo i ai se avanoa atoatoa e maua ai faila saʻo. O loʻo i ai se fuainumera tele o model Aptop laptop, e le mafai ona matou tuʻuina atu ia te oe le ID o masini taʻitasi, o lea siaki le tusiga i le fesoʻotaʻiga i lalo. I totonu o lea mea o le ae iloa ai le auala e maua ai le ID.

Faitau atili: Suʻesuʻe avetaavale e ala i ID ID

Metotia 4: Faʻaaogaina Windows faʻaaogaina

O loʻo faʻapipiʻiina le faʻaogaina o fesoʻotaiga i le faʻaaogaina o masini komepiuta i luga o le Initaneti poʻo le sailia o faila i luga o le aufaasālalau. O lenei metotia o le a lelei ona tuʻuina atu o le vaega na iloa e le masini. Matou te fautuaina ia faamasani i lenei filifiliga i nisi auiliiliga i le taiala i le sootaga i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi avetaavale e faʻaaogaina meafaigaluega a le Windows

Na faaiʻuina la matou tusiga. I totonu, e mafai ona e suʻesuʻe auala uma e maua ai mo le sailia ma le faʻatauina o le avetaʻavale mo le komepiuta o le Acer laptoppad touchpad. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e leai se mea faigata i le faʻatinoga o lenei faagasologa, e na o le taua le filifilia o le filifiliga saʻo ma mulimuli i le taʻiala ua tuʻuina mai.

Tagai foi:
Liliuina o le TouchPad i le Windows 10
Faʻatuina le touchpad i luga o se komepiuta Windows 7