Laʻasaga e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga i le Tor Browser

E masani ona faʻafesoʻotaʻi e le aufaʻatasi se tulaga i le mea, mo le tasi mafuaaga poʻo le isi, o Steam e le faʻafouina le taʻaloga. E ui lava i le mea moni e tatau ona tupu le faʻafouina ma e le mafai e le tagata faʻaoga ona aʻafia lenei faiga, o le a tatou mafaufau i mea e mafai ona fai e faʻafouina ai le taʻaloga.

Faʻafefea ona faʻafouina le taaloga i Steam?

Afai mo nisi mafuaaga ua e taofia ai le toe faʻafouina o taʻaloga i Steam, o lona uiga atonu e te viliina i se mea i le faatulagaga o le kalani.

1. Faʻasani-lelei i le taaloga lea e te manaʻo e faʻapipiʻi le faʻamatalaga. Filifili "Uiga".

2. I meatotino, alu i le vaega o faʻamatalaga ma ia mautinoa ua e filifilia le faʻafouina vave o taʻaloga, faʻapea foʻi ma le faʻatagaina o faʻamaumauga.

3. O lenei, alu i le seti tagata taofiofi e ala i le filifilia o "Taʻutuʻuga" i le lisi o loʻo faʻaitiitia i le pito i luga tauagavale.

4. I totonu o le "Downloads" faʻapitoa lau setete, pe a fai e tau ese. Afai e setiina le itulagi e saʻo, sui i se tasi, toe toe faʻafoʻi le kalani, ona toe foʻi atu lea i le manaʻoga, mo se faʻataʻitaʻiga, Rusia ma toe amata le kalani.

O le a le mafuaaga na taofia ai le toe faʻaleleia o galuega? E tele tagata e faʻaaogaina faʻatasi ma le faʻatautaia o fefaʻatauaʻiga e ala i se tagata o tausia, ae le o se 'upega tafaʻilagi, matamata faʻasalalauga, suia le gagana i le Igilisi. ma le tele o isi mea, ona o nisi o itu e ono leiloloa. O se taunuuga, e tele faafitauli i le Steam.

Matou te faʻamoemoe na mafai ona matou fesoasoani ia te oe ma o le ae le toe iai ni faafitauli!