Faʻamatalaga faafouina faʻafouina o faʻafouina i le Windows 10


Spam (faʻamatalaga po o faasalalauga faatosina ma telefoni) oʻo atu i le telefoni feaveai o Android. O le mea e lelei ai, e le pei o telefoni feʻaveaʻi masani, o loʻo i ai i le Android ni meafaigaluega i lona faʻamalosi e fesoasoani ai e faʻaaogaina le telefoni poʻo le SMS. O le asō o le a matou taʻu atu ia te oe pe faapefea ona faia lenei mea i luga o Samsung smartphones.

Faʻaopoopoina se failautusi i le tagata uliuli i luga o Samsung

I le polokalama faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ai le tagata Korea i luga oa latou masini Android, o loʻo i ai se meafaigaluega e mafai ai e oe ona taofia le faʻafefeina o telefoni poʻo savali. I le tulaga e leai se aoga o lenei galuega, e mafai ona e faʻaaogaina isi talosaga.

Vaʻai foi: Faʻaopoopo se faʻafesoʻotaʻi i le "lisi uliuli" i le Android

Metotia 1: Faʻasolosolo i le isi vaega

E pei o le tele o isi galuega a le Android, e mafai ona vaʻaia le spam blocking i se talosaga lona tolu - o loʻo i ai se tamaoaiga tele o nei ituaiga masini i le Faleoloa Taʻavale. O le a matou faʻaaoga le Black List lisi e fai ma faʻataʻitaʻiga.

Lisi le Lisi Laiti

  1. Faʻatau le app ma faʻafetaui. Manatua ia suiga i le pito i luga o le faamalama o le galuega - o le taofia o le leo o loʻo galue e ala i le le mafai.

    Ina ia poloka SMS i le Android 4.4 ma fou atu, e tatau ona tofia le Lisi Laiti e le tagata faitau SMS.
  2. Ina ia faaopoopo se numera, kiliki i le faamau ma le ata faaopoopo.

    I le lisi autu, filifili le metotia sili ona lelei: filifili mai le log call, tusi aoga poʻo le ulufale i le lima.

    E mafai foi ona loka e faʻataʻitaʻiga - ia faia lenei mea, kiliki i le fusi o le aū i laina o suiga.
  3. O le ulufale faʻatasi ma oe e mafai ai ona e ulufale i se numera e le o manaʻomia. Faʻamau i luga o le komepiuta ('aua neʻi galo le tulafono a le atunuu, e pei ona lapataʻiina e le tusi) ma kiliki le ki ma le faailoga faailoga e faʻaopoopo.
  4. Faia - valaau ma feʻau mai le numera (s) faaopoopo o le a otometi lava ona teena aʻo faʻaaogaina le tusi talosaga. E faigofie ona mautinoa o loʻo galue: e tatau ona i ai se faʻamatalaga i le tauaso o le masini.
  5. O le vaega lona tolu, e pei o le tele o isi auala i mea e mafai ai, i nisi o auala e sili atu nai lo le mea mulimuli. Ae ui i lea, o se faʻalavelave matuia o lenei fofo o le i ai o faʻasalalauga ma galuega totogi i le tele o polokalama mo le fatuina ma le puleaina o tagata palota.

Metotia 2: Faiga Faʻaputuga

O le faʻaaogaina o tagata e faʻaaogaina mea faʻapitoa e faʻaogaina mo le telefoni ma telefoni. Tatou amata i le telefoni.

  1. Faʻailoga i le tusi talosaga "Telefoni" ma alu i le log call.
  2. Valaʻau i le lisi autu - pe o se ki faaletino poʻo se ki foi ma togi se tolu i le pito i luga. I le lisi, filifili "Faʻatonu".


    I tulaga lautele - aitema "Valaau" poʻo "Luitau".

  3. I nofoaga o valaau, tapuni "Talosaga Talosaga".

    I le alu i lenei mea, filifili le filifiliga Blacklist.
  4. Ina ia faʻaopoopo soʻo se numera i le tagata uliuli, kiliki le ki ma le faailoga "+" pito i luga.

    E mafai e oe pe a ulu i totonu le numera pe filifili mai le log call poʻo le tusi faʻafesoʻotaʻi.

  5. E i ai foi le avanoa e taofia ai tulaga o nisi o telefoni. Faia mea uma e te manaʻomia, kiliki "Faasaoina".

Ina ia taofia le mauaina o SMS mai se tagata fai saofaga, e tatau ona e faia lenei mea:

  1. Alu i le tusi talosaga "Savali".
  2. I le auala lava lea e pei o le log call, ulu i le lisi o talaʻaga ma filifili "Faʻatonu".
  3. I totonu o savali, alu i le meataitasi Spam Filter (a leai "Luga o le feʻau").

    Tapuni i lenei filifiliga.
  4. A oʻo i totonu, muamua liliu le fuʻa ma se ki i luga taumatau.

    Ona paʻi atu lea "Faʻaopoopo i numera o le vaʻaia" (e mafai ona valaauina "Lisi numera", "Faaopopo i le poloka" ma tutusa i le uiga).
  5. Faatasi i le puleaina o le lisi uliuli, faʻapipiʻi le aufaasese - e leai se eseesega o le taualumaga mai le faʻamatalaga o loʻo taʻua i luga mo le telefoni.
  6. I le tele o tulaga, o meafaigaluega i le telefoni e sili atu nai lo le aveesea o le spam. Ae ui i lea, o auala meli e faʻaleleia i tausaga uma, o nisi taimi e aoga le faʻaaogaina o fofo lona tolu.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le taulimaina o le faafitauli o le faaopoopoina o numera i le blacklist on Samsung smartphones e matua faigofie lava mo se tagata faʻapitoa.