E le iloa e le komepiuta le lomitusi

O se tasi o faʻamaumauga mo le fesiitaiga o faʻamatalaga i luga o le fesoʻotaʻiga o Telnet. I le le mafai, e le atoatoa i le Windows 7 mo se puipuiga sili atu. Seʻi o tatou vaʻaia pe faʻafefea ona faʻagaoioia, pe a manaʻomia, le tagata o tausia lenei konetineta i totonu o le masini faʻatonuina.

Enable Telnet Client

Telefoni Telnet e faʻapipiʻi faʻamatalaga e ala i le faʻaogaina o tusitusiga O lenei faiga masani e tutusa lelei, o lona uiga, o faʻamasino o loʻo i ona pito uma. Faʻatasi ai ma lenei mea, o fesoʻotaʻiga o le faʻatoaagaina o le kalani, o loʻo faʻatautaia, o lea o le a tatou talanoaina ai filifiliga eseese o loʻo i lalo.

Metotia 1: Faʻalelei le Telnet Component

O le ala masani e amata ai se tagata faʻatautaia o Telnet o le faʻagaoioia lea o vaega tutusa o Windows.

  1. Kiliki "Amata" ma alu i "Lisi Pulea".
  2. Ma le isi, alu i le vaega "Faʻasili se polokalama" i poloka "Polokalama".
  3. I le itu tauagavale o le faamalama e aliali mai, kiliki "Faʻamamaina poʻo le le faʻamalosia o vaega ...".
  4. O le faamalama e fetaui lelei o le a tatalaina. O le a tatau ona faʻatali mo sina taimi ae tuʻuina atu i ai le lisi o vaega.
  5. A maeʻa ona faʻapipiʻi vaega, saili elemene i totonu oi latou. "Telnet Server" ma "Telnet Client". E pei ona uma ona tatou fai mai, o le maliega o loʻo i lalo o le suʻesuʻega e foliga tutusa, ma o le mea lea mo le saʻo o le galuega e tatau ona faʻagaoioia e le gata i le kalani, ae faʻapea foi le masini. O le mea lea, siaki pusa mo itu uma e lua. Le isi, kiliki "Lelei".
  6. O le faʻatinoga mo le suia o galuega faʻatusa o le a faia.
  7. A maeʻa nei laasaga, o le a faʻapipiʻi le auaunaga Telnet, ma o le telnet.exe faila o le a faʻaalia i le tuatusi lenei:

    C: Windows System32

    E mafai ona e amataina, e pei ona masani ai, ile lua kiliki i luga i le kuluma taumatau.

  8. A maeʻa nei laasaga, o le a tatalaina le Telnet Client Console.

Metotia 2: "Poloaiga Tulafono"

E mafai foi ona e faʻauluina le tagata talimalo Telnet i le faʻaaogaina o foliga "Laina o poloaiga".

  1. Kiliki "Amata". Kiliki i le mea faitino "Polokalama uma".
  2. Ulufale i le tusi "Tulaga Faataatia".
  3. Suʻe le igoa i le tusi faʻamaumauga "Poloaiga Poloaiga". Kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi autu e aliali mai, filifili le filifiliga lele e avea ma pule.
  4. Shell "Laina o poloaiga" o le a malosi.
  5. Afai ua uma ona e faʻaaogaina le kamupani Telnet e ala i le liliu i le vaega poʻo se isi auala, ona faʻalauiloa lea, ulufale i le poloaiga:

    Telnet

    Kiliki Ulufale.

  6. O le teletise faʻamatalaga o le a amata.

Ae afai e le o faʻaaoga le vaega, ona mafai lea ona fai lenei faiga e aunoa ma le tatalaina o le faamalama mo le fesuiaiga o vaega, ae saʻo mai "Laina o poloaiga".

  1. Ulufale i totonu "Poloaiga Poloaiga" faaupuga:

    pkgmgr / iu: "TelnetClient"

    Faasolo i lalo Ulufale.

  2. O le a faʻaalia le tagata o tausia. Ina ia faʻatūina le tūmau, ulu atu:

    pkgmgr / iu: "TelnetServer"

    Kiliki "Lelei".

  3. O le taimi nei ua faʻaaogaina telenet components uma. E mafai ona e faʻatagaina le faʻasalalauga i totonu iina "Poloaiga Poloaiga"poʻo le faʻaaogaina o faila faila faʻatautaia "Saili"e ala i le faʻaaogaina o algorithms o loʻo faʻamatalaina muamua.

Ae paga lea, o lenei metotia atonu e le aoga i lomiga uma. O le mea lea, pe afai e le mafai ona e faʻaaogaina le vaega e ala i "Poloaiga Poloaiga", ona faʻaaoga lea o le metotia masani o loʻo faamatalaina i totonu Metotia 1.

Lesona: Tatalaina o le "Poloaiga Poloaiga" i le Windows 7

Metotia 3: Pule o Auaunaga

Afai ua uma ona e faʻaaogaina vaega uma o Telnet, o le auaunaga talafeagai e mafai ona amata mai Pule o Auaunaga.

  1. Alu i "Lisi Pulea". O le algorithm mo le faia o lenei galuega o loʻo faʻamatalaina i totonu Metotia 1. Tatou kiliki "Faigaluega ma le Puipuiga".
  2. Tatala le vaega "Pulega".
  3. Faatasi ai ma igoa faaalia o loo sailia "Auaunaga" ma kiliki i le elemene faʻamaonia.

    O loʻo i ai foi se faʻasologa vave vave. Pule o Auaunaga. Talosaga Manumalo + R ma i le avanoa tatala, ulufale:

    services.msc

    Kiliki "Lelei".

  4. Pule o Auaunaga o loʻo tamoe. E manaʻomia ona maua se mea e taʻua Telnet. Ina ia faafaigofie ona fai, tatou te fausia mea o loo i le lisi i le faasologa o le pi faitau. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le igoa o le koluma "Igoa". I le mauaina o le mea e manaʻo i ai, kiliki i luga.
  5. I le faamalama o loʻo i ai i le lisi pa'ū nai lo le filifiliga "Faʻafitauliina" filifili se isi mea. E mafai ona e filifilia se tulaga "Aunoa"ae mo mafuaaga saogalemu "Tusi". Le isi, kiliki "Faaaoga" ma "Lelei".
  6. A maeʻa, toe foʻi i le faamalama autu Pule o Auaunaga, faailoga le igoa Telnet ma le itu tauagavale o le atiga, kiliki "Tamoe".
  7. O le a amata lenei galuega filifilia.
  8. O lenei i le koluma "Tulaga" igoa faʻafeagai Telnet tulaga o le a setiina "Galuega". A maeʻa lena mea e mafai ona e tapunia le faamalama Pule o Auaunaga.

Metotia 4: Faʻamaumauga Resitala

I nisi tulaga, a e tatalaina le aofia ai o le faamalama o vaega, atonu e te le maua ni elemene i totonu. Ma, ina ia mafai ona amata le kamupani a le Telnet, e tatau ona faia ni suiga faapitoa i le resitala o mea. E tatau ona manatua o soʻo se gaioiga i lenei vaega o le OS e ono lamatia, ma o le mea lea ao leʻi faʻatinoina, matou te fautuaina malosi oe ia e faia se toe faʻaleleia o lau 'auʻaunaga poʻo le toe faʻafouina o le mataitusi.

  1. Talosaga Manumalo + R, i le avanoa avanoa, faʻapipiʻi:

    Regedit

    Kiliki "Lelei".

  2. O le a tatalaina Ofisa Resitala. I lona itu agavale, kiliki i le igoa o le igoa. "HKEY_LOCAL_MACHINE".
  3. Alu nei i le faila "PULEGA".
  4. Le isi, alu i le lisi "CurrentControlSet".
  5. Ona tatala lea o le tusi "Puleaina".
  6. Mulimuli ane, faʻamaonia le igoa o le lisi. "Windows". I le taimi lava e tasi, i le itu taumatau o le faamalama, o loʻo faʻaalia ai laina eseese, o loʻo aofia ai i le tusi faʻamaufaʻailoga. Saili le tau o le DWORD ua taʻua "TALAAGA". Kiliki i lona igoa.
  7. O le a tatalaina se faamalama faasaʻo. I totonu, nai lo le taua "200" manaʻomia ona faʻapipiʻi "100" poʻo "0". A uma ona e faia lenei mea, kiliki "Lelei".
  8. E pei ona mafai ona e vaʻaia, ua suia le taua i le faamalama autu. Katia Ofisa Resitala i le ala masani, kiliki i luga o le kati tapuni o le faamalama.
  9. O lea e tatau ona toe toe amata lau PC ona o suiga e aoga. Kuni uma faʻamalama ma polokalama faʻaauau pe a uma ona faʻasaoina pepa faʻamalosi.
  10. A maeʻa toe faʻafouina le komipiuta, o suiga uma e faia Ofisa Resitalao le a aoga. Ma o lona uiga e mafai nei ona e amataina le kamupani o Telnet i le ala masani e ala i le faʻagaoioia o le vaega talafeagai.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻatautaia o se tagata faʻatau Telnet i le Windows 7 e le faigata tele. E mafai ona faʻaaogaina uma e ala i le aofia ai o le vaega tutusa ma e ala i le atigilima "Laina o poloaiga". Moni, o le metotia mulimuli e le masani ona galue. E seasea ona tupu lena mea, e ala i le faʻatoaina o vaega, e le mafai ona ausia se galuega, ona o le leai o ni elemene talafeagai. Ae o lenei faafitauli e mafai foi ona faatulaga e ala i le teuteuina o le resitala.