Easy GIF Animator 6.2

I luga o le pito i luma ole vaega ole iunite o loʻo i ai kulini e manaʻomia e toe faʻaauau / toe amataina le PC, faʻamalosi malosi, moli faʻalauiloa ma se pulou eletise, pe afai o le lua e lua e vaʻaia e le mamanu. O le faagasologa o le fesoʻotaʻi atu i le faʻailoga laupapa o le iunite o se faiga faʻapitoa.

Faamatalaga taua

Muamua, suʻesuʻe le faʻaalia o fesoʻotaʻiga taʻitasi taʻitasi i luga o le laupapa, faʻapea foʻi ma laina mo le faʻafesoʻotaʻi o vaega ole pito i luma. Pe a fesoʻotaʻi atu e taua le matauina o se faasologa, aua afai e faʻafesoʻotaʻi se tasi poʻo se isi elemene i le faasologa sese, e ono le lelei le galue, e le o le galue, pe faʻalavelaveina le tino atoa.

O le mea lea, e taua le suesue i le nofoaga o elemene uma i le taimi muamua. O le a lelei tele pe'āfai o iai se faʻatonuga poʻo se isi pepa i le laupapa, faʻamatalaina le faʻatonuga o le faʻafesoʻotaʻi o nisi vaega i le laupapa. E tusa lava pe o faʻamaumauga mo le motherboard o loʻo i se gagana e ese mai i le gagana Rusia, aua e te lafoaia.

Manatua le nofoaga ma le igoa o elemene uma e faigofie, aua e iai o latou foliga ma ua faailoga. E tatau ona manatua o le faʻatonuga o loʻo tuʻuina atu i le tusiga e masani lava i le natura, o lea o le tulaga o nisi vaega i lou tina e ono ese lava.

Vaega 1: Fesoʻotaiga ma Pāloilo

O lenei laasaga e taua tele mo le faʻaogaina o le komepiuta, o lea e tatau ona faia muamua. Aʻo leʻi amataina le galuega, e fautuaina le vavae ese o le komepiuta mai le upega tafailagi ina ia aloese ai mai le malosi o le malosi.

O se poloka faapitoa ua atofa i luga o le laupapa, lea e naʻo le faʻapipiʻiina o uili o faailo ma faʻamau. Ua valaauina "Lisi o luma", "PANEL" poʻo "F-PANEL". I luga o faʻailoga taʻitasi, ua sainia ma tuʻu i le pito i lalo, latalata i le nofoaga na faʻamoemoeina o le pito i luma.

Mafaufau i laina fesoʻotaʻi i auiliiliga atili:

  • Telefoni mumu - ua fuafuaina e faʻafesoʻotaʻi le faamau / onosaʻi;
  • Uaea lanu samasama - e fesoʻotaʻi i le button redart button;
  • O le uaea lanu moana e nafa ma se tasi o faailo o le tulaga o le system, lea e masani ona susulu pe a toe amataina le PC (i luga o ni faataitaiga o mataupu e le o le mataupu lea);
  • O le uaea lanu meamata e faʻaaoga e faʻafesoʻotaʻi ai le motherboard i le afi eletise o le komepiuta.
  • E manaʻomia le lanu paepae e faʻafesoʻotaʻi le mana.

O nisi taimi o lanu mumu ma le lanu samasama "suia" a latou galuega, lea e mafai ona fenumiai, o lea e fautuaina ai e suesue i faatonuga aʻo lei amataina le galuega.

Nofoaga mo le fesoʻotaʻiga o uaea taitasi e masani ona faailogaina i le lanu fetaui pe i ai se faʻamatalaga faapitoa e tusia i luga o le uaea poʻo i totonu o faatonuga. Afai e te le iloa le mea e faʻafesoʻotaʻi ai le telefoni poʻo le uaea, ona faʻafesoʻotaʻi lea "i le leai", aua ona mafai lea ona e toe faʻaleleia mea uma.

Ina ia siaki le saʻo o fesoʻotaʻiga uaea, faʻafesoʻotaʻi le komepiuta i le fesoʻotaʻiga ma taumafai e faʻaaoga i le faʻaaogaina o le ki i le mataupu. Afai e liliuina le komepiuta ma o loʻo moli uma moli, o lona uiga ua e fesoʻotaʻi saʻo mea uma. Afai e leai, ona toso ese lea o le komepiuta mai le fesoʻotaʻiga ma taumafai e sui laina i nofoaga, masalo ua e faʻaeʻeina le uaea i le fesoʻotaʻi sese.

Vaega 2: Fesoʻotaʻiga Isi Vaega

I lenei laasaga e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga mo le USB ma le 'auʻaunaga o le polokalama. O le mamanu o nisi mataupu e le maua ai nei elemene i le pito i luma, o lea afai e te leʻi mauaina ni faʻaoga USB i luga o le mataupu, e mafai ona e lafoaia lenei laasaga.

Nofoaga mo le fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga o loʻo i tafatafa o le avanoa mo faʻafesoʻotaʻiga ma faʻamau. E iai foi ni igoa patino - F_USB1 (o le filifiliga sili ona taatele). E tatau ona manatuaina o nei nofoaga e sili atu ma le tasi i luga o le laupapa, ae mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i soʻo se mea. E iai faʻamaufaʻailoga o laina i luga o uaea - USB ma Hd leo.

Faʻafesoʻotaʻi le telefoni faʻaaogā USB e pei o lenei: ave le uaea ua lalagaina "USB" poʻo "F_USB" ma faʻafesoʻotaʻi i se tasi o fesoʻotai lanumoana i luga o le laupapa. Afai ei ai sau version 3.0, e tatau ona e faitau i faatonuga, talu ai i lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le uaea i se tasi o fesoʻotaʻiga, a leai o le a le lelei le galue o le komipiuta i le USB-drive.

E tutusa foʻi, e manaʻomia lou faʻafesoʻotaʻi le uaea leo Hd leo. O le fesoʻotaʻiga mo lea mea e foliga tutusa ma le gaosiga o le USB, ae e ese le lanu ma e taua foi AAFPa le AC90. E masani ona latalata i le fesootaiga USB. I luga o le laupapa, e na o ia lava.

Faʻafesoʻotaʻi elemene ole pito i luma i le laupapa. Afai e te faia se mea sese i se mea, e mafai ona e toe faaleleia i soo se taimi. Ae peitaʻi, afai e te le faʻaogaina lenei mea, e le mafai e le komepiuta ona galue saʻo.