Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Windows 8 ma le 10 i luga o se laulau ma le Android

O nisi taimi e manaʻomia ai e se tagata faʻaaoga le polokalama faʻaaoga Android ona faʻapipiʻi i se masini Windows. O le mafuaaga atonu o se polokalama e naʻo Windows, o le manao e faʻaaoga le Windows i se telefoni feaveaʻi pe faʻapipiʻi taaloga i luga o lau laulau e le lagolagoina e le masani masani a le Android. Ae ui i lea, o le talepeina o le tasi faatulagaga ma le faapipiiina o se tasi e le o se galuega faigofie ma ua na o le lelei mo i latou e lelei tele i komepiuta ma e talitonuina o latou tomai.

O le anotusi

  • Le aano ma foliga o le faʻapipiʻiina o Windows i luga o se laulau ma le Android
    • Vitio: Android papapu o se sui mo Windows
  • Manaoga gadget Windows
  • Auala lelei e tamoe ai Windows 8 ma tulaga maualuga i masini Android
    • Faʻafiafiaga Windows e faʻaaoga ai le Android
      • Galuega faʻapitoa i le Windows 8 ma le maualuga ile Bochs Emulator
      • Vitio: faʻaaoga Windows e ala i Bochs faʻaaoga faʻataʻitaʻiga o le Windows 7
    • Faʻapipiʻi le Windows 10 e avea o se OS lona lua
      • Vitio: auala e faʻapipiʻi ai Windows i luga o le laulau
    • Faʻapipiʻi le Windows 8 poʻo le 10 nai lo le Android

Le aano ma foliga o le faʻapipiʻiina o Windows i luga o se laulau ma le Android

O le faʻapipiʻiina o Windows i luga o se masini Android e faʻamaonia i mataupu nei:

  • O le mafuaaga sili ona malosi o lau galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, oe mamanuina uepisaite ma e te manaʻomia se Adobe Dreamweaver application, lea e sili ona talafeagai e galulue ai i Windows. O vaega patino o le galuega e ofoina atu foi le faaaogaina o polokalame ma Windows, lea e leai ni mea tutusa mo le Android. Ioe, ma o le gasegase e mafatia: mo se faataitaiga, o loʻo e tusitusi tusiga mo lau 'upega tafaʻilagi poʻo le faʻatonuina, ua e le lava i le fesuiaiga o le laulau - ma o le polokalama Punto Switcher mo le Android e leʻo ma e le o faʻamoemoeina;
  • o le papaa e matua aoga lava: e talafeagai le tofotofoina o Windows ma faʻatusatusa mea e sili. Polokalama masani e galulue i luga o lou fale poʻo le ofisa PC (mo se faʻataʻitaʻiga, Microsoft Office, e te le fefaʻatauaʻiga mo OpenOffice), e mafai ona e ave faʻatasi ma oe i soo se malaga;
  • O le Windows platform ua maeʻa ona atiaeina mo taaloga 3D talu mai aso o Windows 9x, ao iOS ma Android na o mai i fafo i se taimi mulimuli ane. O le puleaina o le tele Grand Turismo, World of Tanks or Warcraft, GTA ma le Call of Tiute mai le piano ma le kiore o se fiafiaga, e masani ona faaaoga e le au taaalo talu mai le amataga ma o le taimi nei, luasefulu tausaga mulimuli ane, latou te fiafia e "tulia" le faasologa o nei taaloga ma i luga o se papa maa ma Android, e aunoa ma le faatapulaaina o ia lava i totonu o le auivi o lenei faiga.

Afai e le o oe o se tagata faʻasalalau i luga o lou ulu, ae, i se isi itu, o loʻo i ai se mafuaʻaga lelei e te tamoe ai i luga o le telefoni feaveai poʻo le papalama, faʻaoga le fautuaga i lalo.

O le faʻaaogaina o Windows i luga o le laulau e le o le i ai o lona lomiga muamua

Vitio: Android papapu o se sui mo Windows

Manaoga gadget Windows

Mai PC masani, Windows 8 ma le maualuga e le manaomia ai ni uiga vaivai: mafaufau mai le 2 GB, e le sili atu le leaga nai lo le lua (core frequency not less than 3 GHz), o le faila vitio i le televave o le DirectX version e le itiiti ifo i le 9.1.x.

Ma i luga o fualaau ma smartphones ma le Android, i se faaopoopoga, ua faaopoopoina manaoga faaopoopo:

  • lagolagosua mo le fausia o masini komepiuta architecture I386 / ARM;
  • faagasologa, faʻasalalau e Transmeta, VIA, IDT, AMD. O nei kamupani o loʻo atiaʻe faʻamalosia i tulaga o vaega ole faʻailoga;
  • o le i ai o se moli vevela poʻo le itiiti ifo o le SD card o le 16 GB faʻatasi ai ma se faʻamaumauga faʻamaufaʻailogaina o le Windows 8 poʻo le 10;
  • o le i ai o se masini USB-hub ma le malosiaga i fafo, keyboard ma le kio (o le Windows installer e pulea ma le kiosi ma mai le komepiuta: e le o se mea moni e galue vave le leo).

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le atamai a le ZTE Racer (i Rusia na lauiloa o le "MTS-916") ei ai le masini ARM-11. Ona o lona laʻititi (600 MHz i luga o le faagasologa, 256 MB o le lotoifale ma le RAM, lagolago mo pepa SD e oʻo atu i le 8 GB), e mafai ona faʻataunuʻuina le Windows 3.1, soʻo se faʻaaliga o MS-DOS ma le Norton Commander poʻo le Menuet OS itiiti le avanoa ma e faʻaaogaina atili mo faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai se tapulaa o polokalame muamua na faʻapipiʻiina). O le tele o le faatauina atu o lenei telefoni feaveaʻi i le telefoni feaveaʻi na pa'ū i le 2012.

Auala lelei e tamoe ai Windows 8 ma tulaga maualuga i masini Android

E tolu auala e taʻavale ai Windows i luga o gaioiga ma le Android:

  • e ala i le emulator;
  • Faʻapipiʻiina Windows e avea o se lona lua, OS laitiiti;
  • Tatala i le Android mo Windows.

E le o latou uma o le a tuuina mai le iuga: o le faʻaogaina o vaega lona tolu e matua faʻalavelave. Aua nei galo e uiga i meafaigaluega ma polokalama komepiuta - o lea, i luga o le iPhone e faapipii ai Windows e le aoga. O le mea e leaga ai, i le lalolagi o gaioiga o loʻo i ai tulaga e le o ni faʻalavelave.

Faʻafiafiaga Windows e faʻaaoga ai le Android

Ina ia mafai ona taʻavale Windows i luga o le Android, o le QEMU emulator e talafeagai (e faʻaaogaina foi e siaki ai le faʻapipiʻi masini faʻaleleia - e mafai ai e oe, e aunoa ma le toe faʻafouina o Windows i le PC, siaki pe o le a faʻaalia le faʻalauiloa), aDOSbox poʻo Bochs:

  • Ua taofia le lagolago a le QEMU - na o le lagolagoina o lomiga tuai o Windows (9x / 2000). O lenei talosaga e faʻaaogaina foi i Windows i luga o se PC e faataitai ai le masini faʻaleleia o le masini eletise - o lenei mea e mafai ai e oe ona mautinoa o loʻo aoga;
  • O le polokalama aDOSbox e galulue foi ma isi lomiga o Windows ma MS-DOS, ae o le ae le lelei ma le Initaneti;
  • Bochs - o le mea e sili ona lautele, e leai se "fusifusia" i lomiga o Windows. O le tamoe i le Windows 7 ma le maualuga i luga o Bochs e toetoe lava a tutusa - faʻafetai i mea e tutusa ai le mulimuli.

E mafai foʻi ona faʻapipiʻi le Windows 8 poʻo le 10 i le liliuina o le ata ISO i le fuainumera IMG.

Galuega faʻapitoa i le Windows 8 ma le maualuga ile Bochs Emulator

Ina ia faʻapipiʻi le Windows 8 po o le 10 i luga o lau laulau, fai mea nei:

  1. Faʻafeiloai Bochs mai soʻo se ala ma faʻaeʻe lenei app i luga o lau papalama Android.
  2. Talia se ata Windows (faila IMG) pe saunia oe lava.
  3. Faʻaola le SDL firmware mo le Bochs emulator ma faʻapipiʻi mea o loʻo i totonu o le upusii SDL i lau kata.

    Fausia se faʻailoga i luga o le kata o le kata e faʻafeiloaʻi ai le tuatusi o le emulator e leʻi faʻaaogaina iina

  4. Ave ese le ata o le Windows ma toe faanumera le faila ata i le c.img, lafo i le faila SDL masani.
  5. Run Bochs - O le a sauni le Windows e tamoe.

    E galue Windows i luga o luga o le laupepa Android e faʻaaoga ai Bochs emulator

Manatua - naʻo fua taugata ma maualuga-gaioiga o le a galulue i le Windows 8 ma le 10 e aunoa ma se faʻaaliga "tautau."

Mo le taʻavale Windows 8 ma le maualuga mai se ata ISO, atonu e te manaʻomia le liua i se ata .img. E tele polokalame mo lenei:

  • MagicISO;
  • masani masani ai le tele o kamupani instraise;
  • PowerISO;
  • SooFiAi;
  • IsoBuster;
  • gBurner;
  • Magic Magic, ma isi.

Ina ia liua .iso i .img ma taʻavale Windows mai le emulator, mulimuli i laasaga nei:

  1. Suʻe se ata ISO o le Windows 8 po o le 10 i le .img ma soʻo se polokalama faʻapipiʻi.

    I le faʻaaogaina o le polokalama UltraISO, e mafai ona e faaliliuina le faila i le faʻamaoniga ISO i le IMG

  2. Kopi le faila o le IMG i le root root system of the SD card (e tusa ai ma faatonuga mo le taʻavale Windows 8 poʻo le 10 mai le emulator).
  3. Amata i le Bochs Emulator (tagaʻii le tusi a Bochs).
  4. O le ai ai se lafoaʻiga umi o le Windows 8 po o le 10 i se masini Android. Ia saunia mo le le mafai ona maua le leo, le Initaneti ma le masani ona fai "taofi" o Windows (mo fua maualalo ma le "vaivai").

Afai e te le fiafia i le maualalo o le faʻaogaina o Windows mai le emulator - ua oʻo i le taimi e taumafai ai e suia le Android i Windows mai lau gadget.

Vitio: faʻaaoga Windows e ala i Bochs e faʻaaoga ai le Windows 7

Faʻapipiʻi le Windows 10 e avea o se OS lona lua

Ae ui i lea, e le mafai ona faʻatusatusaina le faʻataʻitaʻiga i le faʻataunuʻu atoa o le OS "tagata ese," e manaʻomia ai se laasaga sili ona lelei - o lea o loʻo i ai Windows i luga o le gadget "faapei o le fale". O le galuega o le lua poʻo le tolu faʻatinoga faʻaogaina i luga o le masini feaveaʻi e tasi e maua mai e le Dual- / MultiBoot technology. O le faʻafoega o le avega o soʻo se tele o kernels software - i lenei tulaga, Windows ma le Android. O le laina pito i lalo o le faʻapipiʻiina lea o se OS lona lua (Windows), e te le solia le muamua (Android). Ae, e le pei o faʻataʻitaʻiga, o lenei metotia e sili atu ona lamatia - e tatau ona sui le tulaga masani Android Recovery ma se Dual-Bootloader (MultiLoader) e ala i le faʻaaliina. E masani lava, o se telefoni po o se papalama e tatau ona ausia tulaga faʻapitoa o loʻo i luga.

I le tulaga o le le mautonu po o le itiiti foi o le toilalo pe ae suia le Android Recovery console ma se Bootloader, e mafai ona e faʻaleagaina le gaioiga, ma naʻo totonu o le Android Shop service center (Faleoloa Windows) e mafai ona e toe faʻafoisia. I le uma, e le o le na o le downloadina o le sese o le Android i totonu o le masini, ae sui le mea e teu ai le fatu, lea e manaomia ai le tagata e matua faʻaeteete ma mautinoa i lo latou malamalama.

I nisi o fualaau, ua faʻaaogaina le tekinolosi DualBoot, Windows, Android (ma o nisi taimi Ubuntu) ua faʻapipiʻiina - e te le manaʻomia le faʻafefeteina o le Bootloader. O nei masini e faʻapipiʻiina i le Intel processor. O mea nei, mo se faʻataʻitaʻiga, o laupepa o Onda, Teclast ma Cube (mo le faʻatau i le asō e sili atu ma le luasefulu faʻataʻitaʻiga).

Afai e te mautinoa i ou gafatia (ma lau masini) ma e ui i lea na filifili e sui le polokalama o le komipiuta ma Windows, mulimuli i faatonuga.

  1. Tusi se ata o le Windows 10 i se komepiuta USB flash mai se isi PC po o se laupepa e faʻaaoga ai le Windows 10 Media Creation Tool, WinSetupFromUSB poʻo se isi talosaga.

    Faʻaaogaina o le Windows 10 Media Creation Tool, e mafai ona e fatuina se ata o le Windows 10.

  2. Faʻafesoʻotaʻi le kiliva USB flash po o le SD card i le papa.
  3. Tatala le Faʻamaloʻaga (poʻo le UEFI) ma setiina le download o le gadget mai le lela uila USB.
  4. Toe toe taʻalo le laulau, ma tuʻu ai le Toefuataiga (poʻo le UEFI).

Ae afai i totonu o le UEFI faʻamautinoa o loʻo i ai se seevae mai le aufaasālalau mai fafo (o le USB flash drive, o le tagata fai pepa ma le SD card, o le fafo HDD / SSD, o le USB-microSD adapter ma se microSD memory card), ona le faigofie lea i mea uma i le Toefuataiga. E tusa lava pe e te faʻafesoʻotaʻi se kesi i fafo e faʻaoga ai se masini microUSB / USB-Hub ma le malosiaga i fafo e faʻasalaina ai le laupepa - o le Toe Faʻaleleia o le Masini e le tali vave atu i le lolomiina o le Del / F2 / F4 / F7.

E ui lava i lea, o le toe faʻaleleia na faia muamua e toe faʻaofi ai le firmware ma cores i totonu o le Android (suia le "faʻailogaina" mai le telefoni feaveaʻi, mo se faʻataʻitaʻiga, MTS poʻo Beeline, faʻatasi ma se masani CyanogenMod type), ae le o Windows. O le tali sili ona leai se afaina o le faʻatauina lea o se laulau faʻatasi ma le lua poʻo le tolu faiga faʻaogaina "i luga o le laupapa" (poʻo le faʻatagaina e faia), mo se faʻataʻitaʻiga, 3Q Qoo, Archos 9 poʻo le Chuwi HiBook. Ua i ai la latou laasaga saʻo mo lea mea.

Ina ia faʻapipiʻi Windows faʻatasi ma le Android, faʻaaoga se papa ma le firmware UEFI, ae le o le Toe Faʻaleleia. A leai, e le mafai ona e tuʻuina le Windows "luga" o Android. O auala mataga e mafai ai e Windows ona faʻaogaina soʻo se faʻamatalaga "lata ane" ma le Android o le a taʻitaʻia - o le a le mafai e le papalama ona musu e galue seivagana e toe foʻi mai le Android. E le tatau foi ona e faamoemoe e mafai ona e faigofie ona suia le Android Recovery ma le Award / AMI / Phoenix BIOS, o loo tu i luga o lau komepiuta tuai - e le mafai ona e faia e aunoa ma ni tagata tomai faapitoa, ma o le auala lea.

E le afaina po o ai na folafola atu ia te oe o Windows o le a galue i luga o gaioiga uma - o le tele lava o tagata amateur e tuuina mai sea fautuaga. Ina ia mafai ona galue, Microsoft, Google, ma tagata gaosiga o laupepa ma smartphones e tatau ona felagolagomaʻi ma fesoasoani le tasi i le isi i mea uma, ae le o le taua i le maketi pei ona latou faia i le taimi nei, vavaeeseina i latou mai le tasi i le isi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasalalauga Windows i le maualuga o le fesoʻotaʻiga o kernels ma isi polokalama.

O le taumafai "atoa" e tuu le Windows i luga o le gaosiga Android o ni taumafaiga le mautonu ma vavaeese mai le naunautai, ae le o galue i soo se tulaga ma faataitaiga o le gadget. E tau le aoga le aveina oi latou mo se savali vave i lau vaega.

Vitio: auala e faʻapipiʻi ai Windows i luga o le laulau

Faʻapipiʻi le Windows 8 poʻo le 10 nai lo le Android

O le sui atoa o Android i luga o Windows o se galuega e sili atu ona taua nai lo le na o le tuʻu faʻatasi ma latou.

  1. Fesoʻotaʻi le piano, kiore ma le USB flash drive ma le Windows 8 poʻo le 10 i le gadget.
  2. Toe amata le masini ma alu i le gafatia EUFI e ala ile F2.
  3. A maeʻa le filifilia o le faʻa mai le lela USB flash ma le faʻatulagaina o Setete Windows, filifili le filifiliga "Faʻatonuina".

    E le aoga le faʻamatalaga, talu ai e lei faʻapipiʻiina Windows iinei

  4. Aveese, toe fai ma faatulaga le vaega C: i le gaioiga moli flash memory. O lona atoa tele o le a faʻaalia, mo se faʻataʻitaʻiga, 16 po o le 32 GB. O se filifiliga lelei o le soli lea o le aufaasālalau i luga o le C: ma le D: tietiega, faʻateʻa ese le isi (pupuni ma faʻasaoina).

    O le toe faʻaleleia o le a faʻaumatia le atigi ma le fatu o le Android, ae o le a avea ma Windows

  5. Faʻamaonia isi taga, pe afai ei ai, ma amata le faʻatulagaga o le Windows 8 poʻo le 10.

I le faaiuga o le faʻapipiʻiina, o le ae maua se polokalama Windows galue - e naʻo le tasi lava, e aunoa ma le filifilia mai le lisi o le seti OS.

Afai o le taavale a le D: o loo saoloto pea, e tupu pe a kopiina tagata uma i le SD card, e mafai ona e taumafai i le isi galuega: toe faafoi le Android, ae o se faiga lona lua, ae le o le muamua. Ae o se filifiliga lenei mo tagata faʻapitoa ma tagata fai polokalame.

O le suia o le Android i luga o Windows e le o se mea faigofie. O lenei galuega e sili ona faafaigofieina e le gaosiga o le lagolago i le tulaga o le faagasologa. Afai e le oi ai, o le a tele se taimi ma le fesoasoani a tagata tomai faapitoa e faʻapipiʻiina ai se faʻataʻitaʻiga saʻo galuega.