Faʻafefea ona resitara i le Faleoloa Taʻaloga

O Hewlett-Packard o se tasi o tufuga autu o le lalolagi o lomitusi. Na manumalo i lona nofoaga i le maketi e le gata ona o le tele o meafaigaluega mo le faʻaalia o tusitusiga ma faʻamatalaga faʻamatalaga mo le lolomiina, ae faʻafetai foi i faʻalapotopotoga faʻapitoa faʻamalositino mo latou. Sei o tatou tilotilo i nisi o polokalama lauiloa mo le lolomiina HP ma fuafua o latou foliga.

Ata Ata Ata

O se tasi o tusi sili ona lauiloa mai Hewlett-Packard mo le teuteuina ma le puleaina o ata i mamanu numera o le Image Zone Photo. O lenei meafaigaluega e fetaui lelei lava ma le lolomiina o lenei kamupani, aua e mafai ona faʻaaoga e faigofie ai ona lafo ata e lolomi. Ae o lana galuega autū o loʻo i ai pea le gaioiga o ata lava ia.

E mafai ona e puleaina ma matamata i ata i auala eseese (ata atoa, tasi, ata faʻataʻitaʻi) i lenei polokalama e faʻaaoga ai se faila faila faigofie, ma e mafai ona e suia i latou e faʻaaoga ai le faila o loʻo fai. E mafai ona sui le ata, suia le eseesega, fualaau aina, aveese le mumu-mata, faʻaaoga se faamama. Faʻatasi lava o le tomai e fatufatu ma lolomiina ia tusi e ala i le tufatufa atu o ata i totonu o laupepa faʻapipiʻi.

I le taimi lava e tasi, e tatau ona maitauina, pe a faʻatusatusa i faʻataʻitaʻifu taʻiala taʻitasi ma tagata faʻataʻitaʻiga o ata nei, Ata o Ata Faʻataʻitaʻi ua leai se aoga i galuega. O lenei polokalama e leai se atinaʻe gagana Lusia, ma ua leva ona manatu ua le toe i ai ma e le lagolagoina e tagata gaosi oloa.

Faʻasolo Ata Ata Tetele

Faauluina numera

Mo le tuʻuina atu o faʻamatalaga faʻamatalaga na maua mai i le Hewlett-Packard i masini fesoʻotaiga, o le Digital Sending application sili ona talafeagai. Faʻasalalau, e mafai ona faʻapipiʻi mea i luga o pepa i le tele o fuainumera iloga (JPEG, PDF, TIFF, ma isi), ona auina atu lea o faʻamatalaga i luga o le upega tafaʻilagi, e ala i le i-meli, fax, e ala mai i le Microsoft SharePoint poʻo le lafo i luga o le upega tafaʻilagi Fesoʻotaiga FTP. O faʻamaumauga uma e auina atu e puipuia e le SSL / TLS. E le gata i lea, o lenei auupega o loʻo i ai le tele o galuega faʻaopoopo, e pei o le auʻiliʻiliga o faʻatinoga ma faʻamaumauga.

Ae o lenei faʻaaogaina faʻaaogaina ua naʻo le galue i masini mai Hewlett-Packard, ma e ono i ai ni faafitauli pe a fegalegaleai ma masini lomitusi ma scanners mai isi gaosi oloa. I le faʻaopoopoga, e faʻaoga e tagata faʻatau se laisene mo masini fesoʻotaʻi taʻitasi.

Tuleiina o le masini feaveai

Web jetadmin

O le isi polokalame mo le pulea o masini komepiuta mai Hewlett-Packard o le Web Jetadmin. I le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e mafai ona e suʻeina ma faʻapipiʻi mea uma e tuʻuina atu LAN i se tasi nofoaga, faafou a latou masini ma avetaavale, fetuutuunai taʻiala eseese, foia faʻafitauli i le taimi, ma faia ni puipuiga e puipuia ai le gaioiga.

I le faʻaopoopoga, e mafai e le tagata faʻapitoa ona suʻeina galuega na faia, aoina mai o faʻamaumauga ma fatuina lipoti. E ala mai i le faʻaogaina o le polokalama faakomepiuta ua faaigoaina, e mafai ona e fatufatuina talaaga o tagata faaaoga ma tuu atu ia i latou ni matafaioi patino. O se tasi o galuega autu a le Dzhetadmin Web o le faʻasologa o le lolomiina, lea e faigofie tele i luma o le tele o silo.

O mea le lelei e mafai ona mafua i se faʻatulagaga telefoni feaveaʻi mo le tagata lautele e galulue ai. I le taimi nei e naʻo se faʻataʻitaʻiga e galue i luga o faiga faʻaaogā e 64-bit. I le faaopoopoga, e sii mai lenei talosaga, e pei o le tele o isi oloa gaosia e Hewlett-Packard, o le ae manaomia le lesitala i luga o le upega tafaʻilagi aloaia.

Tulei le Jetadmin Web

E i ai ni nai talosaga mo le puleaina o tusi lolomi a Hewlett-Packard. Ua matou faamatalaina naʻo se vaega itiiti o tagata sili ona lauiloa. O lenei eseesega e mafua mai i le mea moni e faapea o nei tusi talosaga, e ui lava latou te fegalegaleai ma le ituaiga lava o masini, ae i le taimi lava lea e faatino ai galuega eseese. O le mea lea, pe a filifilia se meafaigaluega faapitoa, e taua le malamalama manino i mea o le a e manaʻomia.