O le DVR e le iloa le kalama


O le kopi le laiseneina o kopi e manaʻomia ai le tele o ituaiga pepa. O se tasi o lauiloa e sili ona lauiloa o le Initaneti ua faʻaagaina, lea o loʻo faʻaaogaina foi i oloa a Microsoft, e aofia ai le sili ona lata mai, le sefulu o lomiga o Windows. O aso nei matou te mananao e faamasani ia te oe i tapulaa e tuuina atu ai le "dozen" e le o toe galue.

O taunuuga o le le faʻagaoioia o le Windows 10

Faatasi ai ma le "sefulu", o le kamupani mai Redmond ua suia le tulafono o tufatufaina atu mo tufatufaga: o nei ua saunia uma i le faatulagaga ISO, lea e mafai ona tusia i luga o se masini komepiuta USB po o se DVD mo se taimi mulimuli ane i luga o se komepiuta.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona fai se masini faʻaleleia faʻalauiloa i le Windows 10

O le mea moni, o sea ituaiga o tau o lona tau. Afai muamua na lava le faatauina o le pusa o le tufatufaina o le OS i le taimi e tasi ma faʻaaogaina e le aunoa, o le taimi nei o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa na tuʻuina atu i se faʻasalaga faaletausaga. O le mea lea, o le le lava o le faatoaagaina mai i totonu ia te ia lava e leai se aoga i luga o le faagaioia o le faiga o faagaoioia, ae o le leai o se saofaga e maua ai ona lava tapulaa.

Tapulaʻa o le Windows 10 e le o faʻaalia

  1. E le pei o le Windows 7 ma le 8, o le a le mafai e le tagata faʻaoga ona vaʻai i ni lanu uliuli, faʻasalalau savali ma le manaʻoga e vave faʻagaoioi ma tutusa le leai o se mea. Pau lava le faamanatu o le sima i le pito i lalo taumatau o le lau, e aliali mai ile 3 itula talu ona toe faʻafou le masini. E faapena foi le faailoga lenei o loʻo tautau i taimi uma lava i le lava faamalama lava e tasi. "Taimi".
  2. E tasi le faʻatapulaʻa galue o loo i ai pea - i le le faʻasalaga o le faʻaogaina o faʻaogaina o mea e faʻaogaina ai le faʻaogaina o mea e le mafai ona maua. I le na ona tuʻuina atu, o le a le mafai ona suia le autu, ata, ma e oʻo lava i le pepa taʻalo ata.
  3. Vaʻavaʻai foi: Mataʻituina o le Faʻasalalauga 10

  4. O filifiliga tuai mo tapulaa (faʻapitoa, le tapunia aunoa o le komepiuta i le maeʻa le 1 itula o le taotoga) e le o iai, ae ui i lea, o loʻo i ai lipoti o le tapunia faʻapitoa e mafai ona o le le faʻamalosia o le faʻaagagaina.
  5. I le tulaga aloaia, e leai foi ni tapulaa i luga o faʻamatalaga, ae o nisi tagata e faʻamatalaina o se taumafaiga e faʻaofi se faʻamatalaga i luga o le Windows 10 e aunoa ma le faʻamalosia o nisi taimi e taʻitaʻia ai i mea sese.

Faaleaogaina o nisi tapulaa

E le pei o le Windows 7, e leai ni periota o galuega i le "pito sili ona sefulu", ma o tapulaa o loʻo taua i le vaega muamua ua aliali mai pe afai e leʻi faʻagaoioia le OS i le taimi o le faʻatulagaga. O le mea lea, e ono mafai ona faʻamalosia tulafono faʻagata i se auala e tasi: faʻatau se ki o le faʻaagaga ma faʻaoga i le vaega talafeagai. "Taimi".

Le faʻagata i luga o le faʻapipiʻiina o le pepa "Papamaa" e mafai ona e alu faʻatasi - o le mea lea o le a fesoasoani mai le OS ia i tatou, e le talafeagai. Faʻaauau le faasologa o mea nei:

  1. Alu i le tusi faʻatasi ma le ata e te manaʻo e fai e pei o le talaaga, filifili. Kiliki i le faila i le ki o le kuki saʻo (faʻaopoopo PKM) ma filifili se mea "Tatala ma"lea kiliki i luga o le talosaga "Ata".
  2. Faatali mo le talosaga e sii mai le faila o ata manaomia, ona kiliki lea. PKM i luga atu. I le lisi autu, filifili mea faitino "Seti pei" - "Seti e pei o se pepa teu pepa".
  3. Ua faia - o le faila o loʻo manaʻomia o le a faʻapipiʻi i luga o le pepa "Papamaa".
  4. Ae paga lea, o lenei togafiti ma isi elemene o le faʻapitoaina o le a le liliu, o le mea lea, e foia ai lenei faafitauli, o le a tatau ona faʻagaoioia le faiga faʻaoga.

Matou te faamasani ma taunuuga o le toilalo e faʻaagaaga le Windows 10, faʻapea foi ma se auala e faʻafeiloaʻi ai nisi tapulaa. E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faiga faʻavae a tagata atiae i lenei tulaga ua sili atu ona leaga, ma o tapulaa ua leai se aoga i le faatinoga o le faiga. Ae e le tatau ona e faʻamalo le faʻamalosia: i lenei tulaga, o le ae maua le avanoa e faʻafesoʻotaʻi ai le lagolago faʻapitoa a Microsoft pe afai oe feagai ma ni faʻafitauli.