Aoao e faʻapipiʻi mea matagofie i pepa a le MS Word

E masani ona tupu e iai isi elemene i le ata pe e te alu e naʻo le tasi le mea e tuʻu ai. I ia tulaga, e sau faatonu i le laveai, saunia meafaigaluega e aveese ai vaega le talafeagai o le ata. Ae ui i lea, talu ai e le o tagata uma e faʻaogaina le avanoa e faʻaaoga ai ia polokalama, matou te fautua atu ia e liliu i auaunaga faapitoa i le initaneti.

Vaʻai foi: Toe faʻafouina ata i le initaneti

Oti se mea mai le ata i luga o le initaneti

O aso nei o le a tatou talanoa e uiga i ni nofoaga se lua e taulima ai le galuega. O a latou gaioiga e taulaʻi faapitoa i le tipiina o mea faitino mai ata, ma latou galulue faʻatasi ma tutusa le algorithm. Sei o tatou agai i lalo ia latou auiliiliga auiliili.

Mo le vavaeina o mea i polokalama faʻapitoa, ona lelei lea o Adobe Photoshop mo lenei galuega. I nisi oa tatou tusiga i luga o sootaga o loʻo i lalo, o le ae maua ai faʻamatalaga auiliili i lenei autu, o le a latou fesoasoani e taulimaina le teuteuina e aunoa ma se tele o faigata.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻapefea ona tipi se mea i Photoshop
Faʻafefea ona lamolemole pito i tua o le otiina o se mea i Photoshop

Metotia 1: PhotoScrissors

O le muamua i le laina o le 'upega tafaʻilagi a PhotoScrissors. O ona atinaʻe latou te tuʻuina atu se tapulaʻa faʻainitaneti o latou polokalama mo i latou e manaʻomia le vave faia o se ata tusi. I lau mataupu, o lenei 'upega tafaʻilagi e lelei. O le tipiina i totonu e faia i ni nai laasaga:

Alu i le upega tafaʻilagi a PhotoScrissors

  1. Mai le itulau autu o PhotoScrissors, amata amataina le ata o loʻo e manaʻomia.
  2. I le masini e tatala, filifili le ata ma kiliki le ki. "Tatala".
  3. Faatali mo le ata e lafo i le saini.
  4. O le a otometi lava ona e alu atu i le faatonu, lea o le a ofoina atu ai oe e faitau faatonuga mo lona faʻaaogaina.
  5. Faʻasalaga i luga o le ata i le ituaiga o lanu meamata ma filifili le vaega e tatau ona tuʻuina i le faailoga lenei.
  6. O le mumu moli e faailogaina na mea ma talaaga o le a vavaeina.
  7. O suiga o ata o loʻo faʻaalia i le taimi moni, o lea e mafai ai ona e tosoina pe faʻanoanoa soʻo se laina.
  8. I luga o le laulau i luga, o loʻo i ai meafaigaluega e mafai ai e oe ona toe foi i tua, agai i luma pe solo ese le ata vali.
  9. Faʻalogo lelei i le laulau i le itu taumatau. O loʻo faʻatulagaina e faʻaali ai le mea faitino, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tetee.
  10. Alu i le laupepa lona lua e filifili ai se lanu lanu. E mafai ona faʻapaʻepaʻe, tuʻu faʻamalosi pe tuʻuina atu soʻo se isi o le malu.
  11. I le faaiuga o mea uma, alu e teu le ata ua maeʻa.
  12. O le a sii mai i se komepiuta i le faatulagaga o le PNG.

O lenei ua e masani i le mataupu faavae o le tipiina o mea faitino mai ata tusi e faʻaaoga ai le faatonu o loʻo i luga o le upega tafaʻilagi o le PhotoScrissors. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e le faigata ona faia lenei mea, ma e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e leai se malamalamaaga faaopoopo ma tomai o le a feagai ma pulega. Pau lava le mea e le o taimi uma e taulimaina lelei ai mea faʻalavelave e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o se fua oona mai le faʻamalama i luga.

Metotia 2: ClippingMagic

O le auaunaga lata mai i luga o le initaneti na saʻoloto, e le pei o ClippingMagic, o lea na matou filifili ai e logoina oe e uiga i lenei mea ao lei amataina le faatonuga. I luga o lenei 'upega tafailagi e faigofie ona e faʻasaʻoina le ata, ae e mafai ona e siiina mai i le na o le faatauina o se saofaga. Afai ua faamalieina oe i lenei tulaga, matou te fautua atu ia e faitauina le taiala lenei.

Alu i le 'upega tafaʻilagi ClippingMagic

  1. Kiliki le fesoʻotaʻiga i luga e alu i le itulau ClippingMagic home. Amata le faʻaopopoina o le ata e te manaʻo e suia.
  2. E pei ona i ai i le metotia talu ai, e tatau ona e filifilia ma kiliki le ki "Tatala".
  3. Ma le isi, faʻagaoioi le maka lanu meamata ma faʻapipiʻi solo i le nofoaga o le a tumau pe a uma ona gaosia.
  4. Faaaoga le mumu moli e solo le talaaga ma isi mea le talafeagai.
  5. Faatasi ai ma se mea faigaluega faʻapitoa, e mafai ona e tosoina laina elemene pe filifili se isi vaega.
  6. Faʻatonu galuega e faia e kulini i le pito i luga.
  7. I luga o le vaega pito i lalo o loʻo i ai meafaigaluega e nafa mo le filifilia o mea faitino, o le lanu o le lanu ma le tuʻuina atu o ata.
  8. I le maeʻaina o faʻaoga uma, alu loa i le ata faʻatusa.
  9. Faʻatau se saofaga pe afai e te leʻi faia muamua muamua, ona e siiina lea o le ata i lau komepiuta.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o nei 'auʻaunaga i luga o le initaneti ua toe iloilo i aso nei e tutusa lava ma tutusa ma le mataupu faavae lava e tasi. Ae ui i lea, e taua le matauina o le saʻo saʻo o le faʻaogaina o mea faitino e tupu ile ClippingMagic, lea e faʻamaonia ai lona totogiina.

Tagai foi:
Suia le lanu i luga o le ata i luga o le initaneti
Suia iuga o le ata i luga o le initaneti
Pauna maua ata i luga o le initaneti