IZArc 4.3


O le faʻapipiʻiina o le Google Chrome i luga o se komipiuta mo le taimi muamua, e manaʻomia se tamaʻi tweak e mafai ai e oe ona amata le sologa lelei i le web. O le asō o le a tatou tilotilo i manatu autu o le setiina o le Google Chrome browser lea o le a aoga mo tagata e faʻaaogaina le faleoloa.

O le Google Chrome browser o se 'upega tafaʻalagi mamana ma ni uiga sili. E ala i le faia o se seti muamua o le masini, o le faʻaogaina o lenei upega tafaʻilagi o le a sili atu le faʻalelei ma aoga.

Faʻasinomaga le Google Chrome Browser

Sei o tatou amata, masalo, ma le galuega sili ona taua o le masini komepiuta - o le fesoʻotaʻiga. I le taimi nei, toetoe lava o tagata uma e faʻaogaina le tele o masini e mafai ai ona faʻaogaina le Initaneti - o se komepiuta, se komepiuta, se atamai, se laulau ma isi masini.

O le faʻapipiʻi atu i lau Google Chrome account, o le a faʻafefegaʻi ai le masini i le va o masini lea ua faʻapipiʻiina ai Chrome i luga o nei faʻamatalaga e pei o faʻaopoopoga, faailoga tusi, talafaasolopito, logins and passwords, ma sili atu.

Ina ia faʻamaopoopoina lenei faʻamatalaga, o le ae manaomia lou teu i totonu o lau Google account i le masini. Afai e leai sau tala, e mafai ona e lesitalaina e ala i lenei fesoʻotaʻiga.

Afai ua i ai sau faʻamatalaga Google, o mea uma e tatau ona e faia o le sainia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le matala i le pito i luga taumatau o le masini ma kiliki le ki i le lisi o loʻo faʻaalia. "Faʻatasi i Chrome".

O le matala o le faʻasinomaga e amataina lea e te manaʻomia e ulufale ai i lau faʻamaoniga, igoa, lau tuatusi imeli ma le upega tafailagi mai le Gmail service.

A maeʻa ona e ulufale i totonu, ia mautinoa e faʻapipiʻi e Google faʻamatalaga uma matou te manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le lisi autu i le tulimanu pito i luga taumatau ma i le lisi ua faaali i le vaega "Faʻatonu".

I luga o le faamalama, kiliki. "Faʻasalaga fesoʻotaʻiga maualuga".

O le a faʻaalia e le pupuni se faamalama lea e mafai ai ona e faʻatautaia faʻamatalaga o le a gaoioi i totonu o lau faʻamatalaga. Ma le mea e tatau ai, e tatau ona tuʻu ato i mea uma lava, ae fai iinei i lau faitalia.

A aunoa ma le tuʻuina o le faamalama o le nofoaga, vaʻavaʻai ma le totoa. O iinei, pe a talafeagai ai, o ia laina e pei o se itulau amata, o se isi masini suʻesuʻe, faʻasologa o masini ma isi mea ua faʻatulagaina. O nei faʻaiʻuga ua faʻapipiʻiina mo tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi e faʻavae i luga o manaʻoga.

Faʻalogo lelei i le vaega pito i lalo ole matala o le masini o loʻo i ai le faamau. "Faʻaalia tulaga maualuga".

O lenei faamau e ufiufi ia laina pei o le setiina o le tagata lava ia, le tapeina pe faʻamalosia le faʻaolaina o upu faila ma fomu, toe faʻafaʻotoina mea uma o le masini ma sili atu.

Isi matāʻupu autu o le suʻega:

1. Faʻafefea ona avea Google Chrome ma mea e le faʻaaogaina;

2. Faʻafefea ona faʻatūina le itulau amata i Google Chrome;

3. Faʻafefea ona faʻatūina le faiga Turbo i Google Chrome;

4. E faʻapefea ona faʻaulu mai tusi tusi i Google Chrome;

5. Faʻafefea ona aveese faʻasalalauga i Google Chrome.

Google Chrome o se tasi o suʻega e sili ona aoga, e fesoʻotaʻi ai ma le tele o fesili a tagata e faaaogaina. Ae a uma le faʻaaluina o se taimi e faʻatulagaina ai le masini, o le a le pine ona fua mai.