Eletise 7.8

"Eletise" e mafai ona avea o se polokalame e sili ona taua e aoga tele mo i latou uma o loʻo auai i le galuega a le eletise. O se tuufaatasiga o fuainumera eseese mo le fuafuaina o le taimi nei ma le mana. Ona o le le faʻamalosia o le faʻatinoga o lenei polokalama, e lauiloa ma e manaʻomia i nisi o taʻaloga. Seʻio tatou tilotilo i ai.

Faʻamanino Faʻamatalaga Faʻasologa

Muamua lava, o le tagata faʻaaoga e setiina faʻamaumauga o sailiga. E te le manaʻomia le i ai o tomai faʻapitoa ma le malamalama, ia na o le tuʻuina o togitogi ma siaki i luma o laina talafeagai ma ia ulufale i nisi o tulaga taua i totonu o pepa. Faʻaaogā faʻaulufalega, e aofia ai se taʻiala i le faʻavasegaina o taʻitaʻifaga, pe afai ei ai ni masalosaloga e uiga i le filifiliga o faʻaiʻuga.

Faʻaalu se tafaoga patino e vaʻaia ai le fua faʻatatau. E faʻaalia i se faʻamatalaga. O le mea e leaga ai, e le mafai ona faʻataʻitaʻiina, ae o loʻo fauina lelei uma ma faʻaalia saʻo saʻo.

Lagolagoina e le tagata lava ia fesoʻotaiga vaʻaia mo laina pito i luga

I le avea ai ma se taʻavale, e mafai ona e filifilia se uaea faʻamalosi mo laina pito i luga. E tatau i le tagata e faʻaaogaina ona faʻamaonia mea uma o taʻiala o lenei taʻitaʻavale, e aofia ai le vevela ma le numera o lelei. O loʻo tuʻuina mai e le polokalame se filifiliga o nisi o ata o ia uili, e tatau ona e faailogaina le mea talafeagai.

Tuuina atu o le cable

Le isi, filifili le uaea faʻaaogaina. O loʻo i ai se numera tele o latou ituaiga, o lea e taua ai le iloa tonu po o fea e te faʻaaogaina i le taimi o le galuega, ma faʻaalia lenei ituaiga i le polokalama ina ia saʻo le faʻatulagaga. Seti faʻamaonia pe a fai e sili atu i le fa ia uaea na faʻapipiʻiina i le taimi e tasi.

I le "Eletise" na fausia ai se tamai tusi, lea e tele ituaiga ma ituaiga o laina ma laina. O le laulau o loʻo taʻu mai ai le vaega ole vaega, le pito i fafo ma le mamafa o le mamafa. O le itu taumatau o le faʻatalama o le faletusi o loʻo faʻamatalaina ai nisi o faʻamalamalamaga o le cable.

Faia o se faʻatusatusaga

"Eletise" ua aoina mai le tele o fua faʻatatau e faʻatatauina ai faʻamaumauga talafeagai. E na ona e manaʻomia e faʻatumu ni laina patino ma filifili se tasi o ituaiga o faʻatusatusaga. E televave le polokalama, ma o le a e vaʻai i le iuga ile lua.

I le faamalama autu e leʻi fetaui ma ituaiga uma o faʻatusatusaga, o lea afai e te le maua se mea e talafeagai, kiliki le ki "Miscellaneous"lea e 13 isi galuega eseese ua aoina, faatasi ai ma i latou o loo i ai foi se ata o le lisi o pepa aloaia ua tuuina atu i le taliaina o mea eletise i le faagaoioiga.

Mama

  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Multifunctional;
  • Le auai o le gagana Rusia;
  • Faʻamaumauga o loʻo fausia ma directories.

Faʻafitauli

  • Toso faʻatusa;
  • Faigata i le aʻoaʻoina mo amataga.

E mafai ona tatou fautuaina le polokalama faigofie "Eletise" ia i latou uma e masani ona manaʻomia le faia o faʻatusatusaga eseese. Mo le faʻatinoina ma le saʻo lenei faagasologa ma le fesoasoani a polokalama faʻapitoa, ona faʻaitiitia lea o numera o mea sese i le leai, ma o le saoasaoa o faʻatusatusaga o le a faatelevaveina i le tele o taimi.

Tikiake Eletise mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Arculator Faʻailoga OndulineRoof Roofing Pro

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le eletise o se polokalama saoloto faigofie lea na aoina ai mea uma e ono manaomia e le eletise ona faia ituaiga uma o faʻatusatusaga ma le tele o taʻitaʻitama ma laina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, XP
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Rzd2001
Tau: Faʻatau
Toa: 16 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.8