Suʻe le FB2 i le MOBI

O le synchronization o se vaega sili ona aoga, lea ua ofoina atu i soo se atamai e faavae i le Android OS. Muamua lava, o fesoʻotaiga faʻamatalaga e galue i auaunaga a Google, o talosaga e fesoʻotaʻi tonu ma le faʻamatalaga a le tagata faʻaaoga i totonu o le polokalama. O nei mea e aofia ai imeli, faʻamatalaga tusi tusi, faʻamatalaga, faʻamaumauga o kalena, taaloga, ma isi mea. O le gaioiga faʻamalosi faʻamalosi e mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga tutusa i le taimi lava e tasi mai masini eseese, pe o se atamai, papalama, komepiuta poʻo le komepiuta. O le mea moni, e faʻaaoga ai le ave taavale ma le tau, e le fetaui i tagata uma.

Faʻasalaga faʻatasi i le atamai

E ui lava i le tele o tulaga lelei ma le mautinoa o le faʻamaopoopoina o faʻamatalaga, e ono manaʻomia i nisi taimi ona tapeina. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a iai se manaʻoga e teu le mana o le pati, aua o lenei galuega e matua manino lava. O le faʻaaogaina o le faʻamatalaga o fesoʻotaʻiga e mafai ona aʻafia ai Google-teugatupe ma faʻamatalaga i soʻo se isi lava talosaga e lagolagoina ai le faatagaga. I auaunaga uma ma talosaga, o lenei galuega e toetoe lava a tutusa, ma o lona faʻafouina ma le faʻaaogaina o loʻo faia i le vaega o le faatulagaga.

Faʻataga 1: Faʻasalaga fesoʻotaʻiga mo talosaga

Lalo o le a tatou tilotilo pe faʻapefea ona faʻamalo le uiga o le synchronization i le faʻataʻitaʻiga o se Google account. O lenei faʻatonuga o le a faʻaaoga i soʻo se isi lava faʻamatalaga e faʻaaogaina i le telefoni

  1. Tatala i luga "Faʻatonu"e ala i le faapipii i luga o le faʻamaufaʻailoga tutusa (matini) i luga o le mataala autu, i le lisi o lisi poʻo le faʻasalalauga faʻasalalau lautele (ie puipui).
  2. Faʻalagolago i le faʻaogaina o le faiga faʻaogaina ma / poʻo le sapalai muamua e le gaosi oloa o le atigi, saili le mea o loʻo i ai le upu i lona igoa "Faamatalaga".

    E mafai ona valaauina o ia "Faamatalaga", "Isi tala", "Tagata faaaoga ma Faʻamatalaga". Tatala.

  3. Manatua: I luga o le matutua o Android o loʻo i ai se vaega lautele i totonu o le faatulagaga. "Faamatalaga"lea e faʻaalia ai tala fesoʻotaʻi. I lenei tulaga, e te le tau alu i se mea.

  4. Filifili se mea "Google".

    E pei ona taʻua i luga, i luga o le matutua o Android, o loo tuusaʻo mai i le faasologa lautele o faatulagaga.

  5. O le igoa o le tala o le ai ai le tuatusi imeli e fesootaʻi atu i ai. Afai e sili atu i le tasi le Google account e faʻaaogaina i luga o lau telefoni, filifili le mea e te manao e faʻamalo ai le fesoʻotaʻiga.
  6. E le gata i lea, e faʻavae i luga o le OS OS, e tatau ona e faia se tasi o gaoioiga nei:
    • Tatala pusa meli mo talosaga ma / poʻo tautua lea e te manaʻo e faʻamaʻosaʻoina le fesoʻotaʻiga faʻamatalaga;
    • Taofi le komiina o fesuiaiga.
  7. Manatua: I luga o nisi o lomiga o Android, e mafai ona e faʻafefeina le fesoʻotaʻiga mo mea uma i le taimi e tasi. Ina ia faia lenei mea, tapuni le ata i foliga o ni uili e lua. O isi filifiliga o le faasologa o le kiliva i le tulimanu pito i luga, o le tolu-pito i le nofoaga e tasi, lea e tatalaina ai le lisi ma le mea "Faʻatasi"poʻo le faamau i lalo "Sili atu"Le lolomiina lea e tatalaina ai se vaega talitutusa o le lisi autu. O nei suiga uma e mafai foi ona suia i le tulaga le toaga.

  8. O le faʻaaogaina o le faʻasologa o faʻamatalaga faʻamaonia pe atoatoa, alu i fafo o le faʻatulagaga.

I se tulaga talitutusa, e mafai ona e faia i le tala o soʻo se isi lava talosaga e faʻaaoga i lau masini feaveaʻi. Tau lava o maua lona igoa ile vaega. "Faamatalaga", tatala ma faʻaaoga mea uma poʻo nisi o mea.

Manatua: I nisi o telefoni feaveaʻi, e mafai ona e faʻamalosolo faʻatasi ai faʻamatalaga (naʻo le atoa) mai le pupuni. Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona tuu i lalo ma tape i ai. "Faʻatasi"e ala i le tuʻuina i se tulaga le toaga.

Filifiliga 2: Faʻasalalau Google Drive faʻamau

O nisi taimi, i le faaopoopo atu i le gaioiga o le galulue faatasi, e manaʻomia foʻi e tagata faʻapitoa ona faʻasaʻo faʻamaumauga o faʻamaumauga (faʻamaumauga). I le taimi e faʻamalosia ai, o lenei ata e mafai ai ona e faʻasaoina faʻamatalaga nei i le teuina o le malulu (Google Drive):

  • Faʻamaumauga;
  • Telefoni valaau;
  • Faatulagaga o masini;
  • Ata ma le vitio;
  • SMS feau.

E talafeagai le teuina o faʻamatalaga ina ia maeʻa ona toe faʻaleleia i le fale faʻanatura poʻo le taimi e faʻatau ai se masini feaveaʻi fou, e mafai ona e toe faʻafouina faʻamatalaga faavae ma numera matatusi ia lava mo le faʻaogalelei o le faʻaaogaina o le Android OS. Afai e te le manaʻomia le faia o se faʻasologa taua, fai mea nei:

  1. I totonu "Faʻatonu" atamai, saili le vaega "Faamatalaga Patino"ma ei ai se vaega i totonu "Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia" poʻo "Lagolago ma Toe Faʻafoisia".

    Manatua: Lua faʻailoga ("Lagolago ..."), e mafai ona i totonu o le muamua ("Toe Faʻaleleia ..."), ia avea ma se isi elemene o tulaga.

    I luga o masini ma le Android OS 8 ma le maualuga, e saili mo lenei vaega, e tatau ona e tatalaina le mea mulimuli i totonu o le faatulagaga - "Faiga", ma filifili i ai le mea "Lagolago".

  2. Ina ia faʻamautuina le faʻamaumauga o faʻamaumauga, faʻalagolago i le faʻaogaina o le faiga faʻaogaina ua faʻapipiʻiina i le masini, e tatau ona e faia se tasi o mea e lua:
    • Faʻamalo pe taofiofi suiga "Lagolago Faʻamaumauga" ma "Toe faʻaleleiaina le aunoa";
    • Taofi le taamilo i luma o le mea "Faʻamatuʻu i Google Drive".
  3. O le mea faʻaleleia o le a le atoatoa. O le taimi nei e mafai ona e alu ese atu i le faatulagaga.

Mo la matou vaega, e le mafai ona matou fautuaina se matua le mafai ona toe tuʻuina atu faʻamatalaga. Afai e te mautinoa e te le manaʻomia lenei vaega o le Android ma le Google, alu i lau faitalia.

Fofoina o ni faafitauli

O le tele o tagata e umia mea tau masini e mafai ona faʻaaogaina, ae i le taimi lava e tasi latou te le iloa faʻamatalaga mai le Google account, e leai se imeli, leai se upega tafailagi. O le tele lenei o uiga o le augatupulaga matua ma tagata e leai ni poto masani na latou faʻatonuina auaunaga o le auʻaunaga ma le nofoaga muamua i le faleoloa na faʻatauina ai le masini. O le tulaga le lelei o lenei tulaga o le le mafai ona faʻaaogaina le Google account tutusa i luga o isi masini. O le mea moni, o tagata e mananao e faʻasaʻo faʻamaopoopoina faʻamatalaga e ono le mafai ona tetee i ai.

Ona o le le mautonu o le polokalama o le Android, ae maise lava i telefoni feaveai i le paketi ma le vaega o tupe maua, o nisi taimi e afaina ai le galuega, pe toe foi atu foi i le fale gaosi oloa. O nisi taimi pe a uma ona sui, o ia mea e manaʻomia e ulufale ai i faʻamatalaga o se Google faʻamaonia faʻatasi, ae mo se tasi o mafuaʻaga ua faʻamatalaina i luga, e le iloa e le tagata faʻaoga le saini po o le upega tafailagi. I lenei tulaga, e manaʻomia foʻi ona e faʻamaonia le fesoʻotaʻiga, ae i se tulaga loloto. Iloilo faʻapuupuu ia vaifofo talafeagai i lenei faafitauli:

  • Fausia ma faafesootai se Google fou tala. Talu ai ona e le faatagaina oe e le telefoni e teu i totonu, o le ae manaomia le fatuina o se teutusi i luga o se komepiuta po o seisi lava mea faigaluega lelei.

    Faitau atili: Fausia o se Google Account

    A uma ona faia se tala fou, o le a maua mai ai faʻamatalaga mai le (imeli ma le upega tafailautusi) pe a e faʻatulaga muamua le faiga. E mafai ma e tatau ona faʻamutaina se tala tuai (faʻasologaina) i totonu o teugatupe.

  • Manatua: O nisi tufuga (mo se faʻataʻitaʻiga, Sony, Lenovo) fautuaina e faatali 72 itula aʻo le i sosooina se tala fou i le telefoni. E tusa ai ma i latou, o lenei mea e tatau ai ina ia mafai ai ona tuʻuina atoa faʻaupu Google ma tape faʻamatalaga e uiga i le tala tuai. O le faʻamatalaga e taufaasese, ae o le faatali o nisi taimi e fesoasoani tele lava.

  • Faʻafouina le masini. O se auala faʻapitoa, lea, e le gata i lea, e le mafai i taimi uma ona faʻatino (faʻalagolago i le ata o le telefoni ma le kamupanī). O lona taotoga taua e mafua mai i le leiloa o le tusi poloaiga, o lea afai o loʻo tufatufa atu i lau masini feaveaʻi, e sili atu le faʻaogaina o le fautuaga lenei.
  • Faitau atili: Firmware mo Samsung, Xiaomi, Lenovo ma isi telefoni

  • Faʻafesoʻotaʻi le nofoaga tutotonu. O nisi taimi o le mafuaʻaga o le faʻafitauli o loʻo taʻua i luga ua i totonu o le masini lava ia ma ua i ai lona uiga faʻapitoa. I lenei tulaga, e le mafai ona faʻafefeina le fesoʻotaʻiga ma le fesoʻotaʻi faʻatasi o se faʻamatalaga patino Google. Pau lava le fofo talafeagai o le faʻafesoʻotaʻi le ofisa tutotonu o tautua. Afai o le atamai o loʻo i lalo o le tusi saisai, o le a toe faʻaleleia pe suia mo le leai o se totogi. Afai ua maeʻa le taimi o le tusi poloaiga, e tatau ona e totogi mo le aveesea o le mea ua taʻua o le taofia. I soo se tulaga, e sili atu le aoga nai lo le faatauina o se telefoni fou, ma sili atu le saogalemu nai lo le faʻasalaina oe lava ia, taumafai e faʻapipiʻi se faletupe lē aloaia.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai mai i lenei tusiga, e leai se mea e faigata i le le mafai ona faʻamaopoopoina i se telefoni feaveaʻi. E mafai ona fai lenei mea mo le tasi ma le tele o faʻamatalaga i le taimi e tasi, i le faaopoopo atu i ai o loʻo i ai le avanoa e filifili ai seti parameter. I nisi tulaga, pe a le iloa le le mafai ona toe faʻafaigofieina pe a uma le le manuia poʻo le toe faʻaleleia o le telefoni, ma le faʻamatalaga mai le Google account e le o iloa, o le faafitauli, e ui lava e sili atu le faigata, e mafai lava ona fofoina na o ia poʻo le fesoasoani a tagata tomai faapitoa.