Convert MKV i MP4

I lenei tusiga o le a tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi Windows XP e avea o se polokalama faʻaogaina e aunoa ma le polokalama VirtualBox.

Vaʻai foi: Auala e faʻaaoga ai VirtualBox

Fausiaina o se masini masini mo Windows XP

Aʻo lei faʻapipiʻiina le masini, e tatau ona fatuina se masini masini mo - o lona Windows o le a avea o se komepiuta soʻo. O le polokalama VirtualBox ua fuafuaina mo lenei faʻamoemoe.

  1. Faʻamalo le VirtualBox Manager ma kiliki "Fausia".

  2. I totonu o le fanua "Igoa" tusi i "Windows XP" - o le a faʻatumuina faʻafuaseʻi ia vaega o loʻo totoe.

  3. Filifili pe fia le RAM e te manaʻo e faʻavae mo le OS ua faʻapipiʻiina. VirtualBox fautuaina e faʻaaoga le itiiti ifo ma le 192 MB o le RAM, ae a mafai, faaaoga le 512 poʻo le 1024 MB. O lea la o le a le faʻagesegese le faʻaogaina o le tino e oʻo lava i se maualuga maualuga.

  4. O le a uunaia oe e filifili se komivaiti e mafai ona fesootai i lenei masini. Matou te le manaʻomia lenei mea, talu ai o le a matou faʻaaogaina le Windows e faʻaaogaina ai se ata ISO. O le mea lea, o le nofoaga i lenei faamalama e le manaʻomia ona suia - matou te tuʻuina mea uma pei ona i ai ma kiliki "Fausia".

  5. Faʻasologa le taʻavale filifilia "VDI".

  6. Filifili le faatulagaga talafeagai ole teuina. E fautuaina e faʻaaoga "Vaʻaia".

  7. Faʻamatala mai le numera o gigabytes e te manaʻo e faʻavae mo le fatuina o se faila malosi. VirtualBox fautuaina le faailogaina 10 GBae e mafai ona e filifilia se isi aoga.

    Afai na e filifilia le filifiliga "malosi" i le laasaga muamua, ona amata lea e le Windows XP le na o le faapipiiina o luga o le disk (e le sili atu i le 1.5 GB), ma, aoe faia i totonu ole OS, e mafai e le masini komepiuta ona faalautele atu i le maualuga o le 10 GB .

    Faatasi ai ma se faatulagaga "faatulagaina" i luga o se HDD faaletino, e 10 GB o le a vave ona nofoia.

I le fausiaina o se HDD HD, ua maeʻa lenei laasaga, ma e mafai ona e alu i le seti VM.

Faʻasagaina se masini masini mo Windows XP

A o le i ai Windows, e mafai ona e faia ni nai faʻalaiga e faʻaleleia ai le faʻatinoga. O se faiga filifiliga lenei, o lea e mafai ai ona e faʻafefe.

  1. I le itu tauagavale o le Pule o le VirtualBox, o le ae vaʻai i le masini masini na faia mo Windows XP. Kiliki i luga ma filifili ai "Customize".

  2. Suʻe i le tab "Faiga" ma faʻateleina le taʻavale "Taualumaga (s)" mai le 1 i le 2. Ina ia faʻaleleia a latou galuega, faʻatagaina le faʻatinoga o le faʻatinoga PAE / NX, tuʻu se siaki i luma o le faʻailoga.

  3. I le lisi "Faʻaalia" E mafai ona e faʻaititia le tele o le vitio, ae aua le faʻaaogaina - mo le Windows XP e le i oʻo mai, o le a lava le faʻaopoopoga.

    E mafai foi ona e tuu se faailoga i luma o le parakalafa "Faʻavevesi"e ala i le liliu 3D ma 2D.

  4. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fetuʻunaʻi isi isi mea.

A maeʻa le faʻasologaina o le VM, e mafai ona e faʻapipiʻi le OS.

Faʻapipiʻi Windows XP i luga o VirtualBox

  1. I le itu tauagavale o le Pule o le VirtualBox, filifili le masini mataʻutia mamanu ma kiliki le ki "Tamoe".

  2. O le a uunaia oe e filifili se atigi puʻe e tamoe ai. Kiliki le ki i le pusa ma filifili le nofoaga o loʻo i ai le faila i le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le faʻatulagaga.

  3. O le faʻaaogaina o Windows XP faʻapipiʻi amata. O le a faʻaalia ana taga muamua, ma o le ae manaʻomia se faʻatali mo sina taimi.

  4. O le a faʻafeiloaia oe i le polokalame faʻapipiʻi ma o le a ofoina atu e amata le faʻapipiʻiina e ala i le faʻaulu "Ulufale mai". I lalo nei, o lenei ki o le uiga o le ki Ulufale.

  5. O le a tatala le maliega o laisene, ma afai e te malie i ai, ona kiliki lea o le faamau U8ia talia ona uiga.

  6. O le a talosagaina oe e le faʻapipiʻi e filifili le puʻu o le a faʻapipiʻi ai le polokalama. VirtualBox ua uma ona fatuina se faila malulu ma le voluma na e filifilia i le Laasaga 7 i le taimi o le fausiaina o le masini masini. O lea, kiliki Ulufale.

  7. O lenei eria e le o faailogaina, o lea o le a ofoina atu ai e le faʻapipiʻi le faʻatulagaga. Filifili mai avanoa e fa o avanoa. Matou te fautuaina le filifiliina o se parakalafa "Faʻaliliuina le vaeluaina o le polokalama NTFS".

  8. Faatali seia maeʻa le vaeluaina.

  9. Ole otometi e otometi ona kopiina nisi faila.

  10. O le a tatalaina le faamalama i le tuusaʻoina o le Windows, ma o le faʻapipiʻiina o masini o le a vave amata, faʻatali.

  11. Faʻamautinoa o le faʻapipiʻi na filifilia le faʻaogaina o le gagana ma le laupepa.

  12. Ulufale i le igoa o le tagata, e le manaomia le igoa o le faalapotopotoga.

  13. Ulufale mai le ki o le faʻatoagaina, pe afai e tasi. E mafai ona e faʻagaoioia le Windows mulimuli ane.

  14. Afai e te manaʻo e tolopo le faʻasagaina, i le faamalama o le faamauga, filifili "Leai".

  15. Faʻamanino le igoa o le komepiuta. E mafai ona e setiina se faʻaupuga mo le teutusi. "Pule". Afai e le talafeagai lenei mea - faatea le uputatala.

  16. Siaki le aso ma le taimi, sui lenei faʻamatalaga pe a manaʻomia. Ulufale lau taimi e ala i le filifilia o se 'aʻai mai le lisi. E mafai e tagata nofomau o Rusia ona faʻamalo le pusa "Aso faʻafuasei le taimi e teu ai ma toe foʻi".

  17. O le a faʻaauau pea le faʻatulagaina o OS.

  18. O le polokalame faʻapipiʻiina o le a faʻaosofia ai oe e faʻafesoʻotaʻi laina fesoʻotaʻiga Mo avanoa masani Ipuite, filifili "Tulaga Masani".

  19. E mafai ona e lafoaʻia le laasaga o le setiina o se kulupu galue poʻo se vaega.

  20. Faatali seia maeʻa le faʻapipiʻi faʻapitoa.

  21. O le a toe amataina le masini masini.

  22. A maeʻa ona toe fai, e tatau ona e faia ni nai faʻaopoopoga.

  23. O le a tatala se faamalama fiafia e te kiliki ai "Lisi".

  24. O le a tuʻuina atu e le faʻapipiʻi ina ia mafai ai pe faʻamalosi ai faʻamatalaga faʻaalia. Filifili se filifiliga e tusa ai ma mea e te filifilia.

  25. Faatali seia oʻo ina siakiina le initaneti.

  26. Filifili pe faʻapipiʻi saʻo le komepiuta i le Initaneti.

  27. O le a talosagaina oe e toe faʻafou le polokalama pe afai e te leʻi faia. Afai e te le faʻasagaina le Windows i le taimi nei, ona mafai lea ona faia i totonu o le 30 aso.

  28. Sau i luga ma se igoa tau. E le tatau ona sau 5 igoa, ia naʻo le ulufale i le tasi.

  29. I lenei laasaga, o le a maeʻa le seti.

  30. Windows XP amata.

A maeʻa le faʻapipiʻiina o oe o le a ave i luga o le komepiuta ma o le a mafai ona e amata faʻaaoga le faʻaogaina o le polokalama.

O le faʻapipiʻiina o Windows XP i le VirtualBox e matua faigofie ma e le tele se taimi e alu ai. I le taimi lava e tasi, e le manaʻomia e le tagata faʻaoga le vaʻavaʻai mo avetaʻavale e fesoʻotaʻi ma vaega o le PC, e pei ona tatau ai ona faia i se faiga masani a Windows XP.