E faʻapefea ona seti se faʻaupuga mo lau Windows 8 account?

Masalo e iloa e tagata uma pe faapefea ona faaliliuina le PC abbreviation - komepiuta patino. O le upu autu iinei o le tagata lava ia, aua o tagata taitoatasi o latou lava siosiomaga OS o le a sili ona lelei, ei ai a latou lava faila, taaloga e le manao e faʻaalia i isi.

Talu mai O le komepiuta e masani ona faʻaaoga e le tele o tagata, o loʻo i ai tala mo tagata taʻitasi e faʻaaogaina. I luga o sea teugatupe, e mafai ona e vave ma faigofie ona tuʻuina i ai se faʻamatalaga.

I le auala, pe afai e te le iloa e uiga i le i ai o tala, o lona uiga o oe e tasi ma e leai se faʻaupuga i luga, pe ae liliuina le komepiuta, e utaina aunoa.

Ma o lea, fatuina se upega tafailagi mo le teugatupe i le Windows 8.

1) Alu i le kulupu e puleaina ma kiliki le mea "suia le ituaiga o tala". Vaʻai ataata i lalo.

2) I le isi itu, e tatau ona e vaʻai i lau suʻega faʻasino. I luga o laʻu komepiuta, o loʻo i lalo o le saini "alex". Kiliki i luga.

3) Filifili nei le filifiliga e fatu ai se upu faʻaulu.

4) Ulufale i totonu le upu faʻamaonia ma faʻailoga faalua. E fautuaina e faʻaaoga se faʻamatalaga lea o le a fesoasoani ia te oe e manatua ai le upega tafailagi tusa lava pe tasi le masina pe lua, pe afai e te le liliuina le komepiuta. E tele tagata na faʻaaogaina ma seti se faʻaupuga - ma galo ai, ona o le leaga o le faʻaaliga.

A maeʻa le fatuina o se upega tafailautusi, e mafai ona toe toe amata le komepiuta. A e faʻapipiʻi, o le a ia talosagaina oe e ulufale atu i se faʻamatalaga pulefaʻatasi. Afai e te le ulufale i ai pe ulu i ai i se mea sese, o le a le mafai ona e mauaina le laupepa.

I le auala, afai e faʻaaogaina e se tasi le komepiuta e ese mai ia oe, ia faia se faʻamatalaga faʻapitoa mo i latou i ni nai aia tatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lea na liliu ai le tagata faʻaaoga i luga o le komepiuta, e na o le matamata i se tifaga pe taaalo i se taaloga. O isi suiga i tulaga, faʻatulagaina ma le aveeseina o polokalama - o le a taofia i latou!