Siata DJ 3.4.0

O lenei vaega o se atinaʻeina o le kamupani "Linux Format" ma ua fuafuaina e galulue ma faʻamaumauga e aofia ai se ata o le manatua o masini eseese. O le mea lea, o faʻamatalaga o loʻo teuina i totonu o se pepa faʻapitoa. E masani lava, o le zlib1.dll o loʻo faʻaaogaina i tagata ua leva o Sega, Sony poʻo Nintendo taʻaloga taʻaloga. Pe a misi lenei faletusi, e aliali mai le feʻau faʻamaonia tutusa i le mata. E mafai foi ona faʻaoga lenei faila ma isi tusi talosaga.

Auala e toe faʻaleleia auala

Ina ia faʻaumatia le faafitauli, e mafai ona e toe faʻaleleia le emulator pe tuʻu le faila zlib1.dll i le faʻapipiʻi polokalama a le Windows. E le gata i lea, o loʻo i ai se filifiliga e tuʻuina atu le faʻatinoga o lenei taʻaloga i se polokalame faʻapitoa.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O le totogi a le DLL-Files.com Client application o loʻo i ai le tele o faʻamaumauga o le DLL o loʻo misi, faafetai lea o le a fesoasoani ia te oe e faʻaumatia ai le mea sese.

Download le DLL-Files.com Client

O le a tatau ona fai galuega nei e faʻapipiʻi ai le faila:

  1. Ulufale i le sailiga zlib1.dll.
  2. Kiliki "Fai se sailiga."
  3. Filifili se faila i le kilikiina o lona igoa.
  4. Kiliki "Faʻamau".

E le mafai ona amata le polokalama e tusa lava pe uma ona e faia mea uma o loʻo i luga. I nisi tulaga, o le a manaomia se isi lomiga o le faletusi. DLL-Files.com Tagata o loʻo tuʻuina atu se auala ese mo ia tulaga. O le a e manaʻomia:

  1. Faʻasaga le vaaiga mamao.
  2. Filifili se isi zlib1.dll ma kiliki "Filifili se faʻataʻitaʻiga".
  3. Le isi, seti le tuatusi kopi:

  4. Faʻamatala mai le auala faʻapipiʻi o le zlib1.dll.
  5. Failautusi "Faʻatonu nei".

O le talosaga o le a tuʻu ai le filifiliga filifilia i le nofoaga maoti.

Metotia 2: Download zlib1.dll

A maeʻa ona e download zlib1.dll mai soʻo se 'upega tafaʻilagi, e tatau ona e tuʻu i le ala:

C: Windows System32

E tatau ona faʻaaoga e le polokalama le faletusi i le amataga. Afai e tumau le mea sese, e mafai ona e taumafai e lesitala le faila e faʻaaoga ai se poloaiga faapitoa. E mafai ona e faitau e uiga i lenei faʻatinoga e ala i le faʻasino i le tusiga talafeagai i luga o la matou upega tafaʻilagi. Afai e iai lau 32-bit Windows 7, 8, 10, poʻo le XP faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ona faʻapipiʻiina lea o le kopi kopi i le tusitusiga. Ae i le tulaga o isi lomiga o le OS, e mafai ona suia. O le faʻatulagaina o faletusi faʻamautu mo le Windows version o loʻo faʻamatalaina i le isi a tatou tusiga. E fautuaina e faitau mo le faʻatulagaga talafeagai.