Faʻafefea ona faʻamalamalamaina se telefoni Lenovo A6000

I le taimi o le taotoga o le telefoni feaveaʻi o le Lenovo, lea ua faʻaaogaina lautele, o le a le mafai ona tupu ni faʻaletonu o le hardware, e le mafai ai e le masini ona galue masani. E le gata i lea, soo se telefoni e manaʻomia ai le faʻafouina taimi o le faʻaogaina o le polokalama, faʻafouina le faʻaogaina o le firmware version. O le mataupu o loʻo talanoaina ai auala e toe faʻaleleia ai le polokalama, toe faʻaleleia ma toe foʻi i tua le lomiga o le Android, faʻapea foi metotia mo le toe faʻafoʻisia o le telefoni feaveaʻi Lenovo A6000.

Faataitaiga A6000 mai se tasi o kamupani sili ona lauiloa Eleni eletise Lenovo - i se tulaga lautele, o se masini paleni. O le fatu o le masini o se masini telefoni feaveaʻi Qualcomm 410, lea, ona o le tele o le RAM, ua mafai ai e le masini ona galue i lalo o le pule, e aofia ai lomiga aupito lata mai o le Android. Pe a suia i fale fou, toe faʻaleleia le OS, ma toe faʻafoʻisia le polokalama o le masini, e taua tele le filifilia o meafaigaluega lelei mo le faʻaleleia o le masini, faʻapea foʻi ma le faʻatinoina ma le faʻaeteete o le faʻatulagaina o le polokalama polokalama.

O gaioiga uma e faʻamoemoe e faʻafefeteina ma le masini komepiuta vaega uma o masini e aunoa ma se faʻatagaga e iai nisi tulaga lamatia o le faaleagaina o le masini. E faʻaaogaina e le tagata faʻasinoa ia faʻatonuga i lona lava faitalia ma le manaʻoga, ma e nafa ma le faʻamasinoga mo le taunuʻuga o gaoioiga na o ia lava!

Tapenaga sauniuni

E pei o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta i soʻo se isi masini Android, e manaʻomia nisi faiga sauniuni ao le i faia faʻatasi ma le Lenovo A6000 vaega o mafaufauga. O le faia o mea o loʻo mulimuli mai o le a mafai ai e oe vave ona oso le firmware ma maua ai le mea e manaʻo i ai e aunoa ma ni faafitauli.

Avetaavale

E masani lava o auala uma o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta i le Lenovo A6000 e aʻafia ai le faʻaaogaina o se PC ma faʻapitoa faʻaaogaina faʻaaoga eletise. Ina ia mautinoa o fegalegaleaiga a le telefoni ma le komepiuta ma le polokalama, o le a manaʻomia le faʻatulagaina o avetaavale talafeagai.

Faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o vaega manaʻomia pe a faʻaleleia masini Android? talanoaina i le mea o loʻo i lalo i le fesoʻotaʻiga i lalo. I le tulaga o soʻo se faʻafitauli i lenei lomiga, tatou te fautua atu ia e faitauina:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

O le auala sili ona faigofie e faʻaogaina ai le masini faʻaogaina ma vaega mo le fefaʻasoaʻi ma le A6000 o loʻo fesiligia o le faʻaaogaina lea o le pusa avetaʻavale ma le masini faʻapipiʻi mo le masini Lenovo Android. Faʻapipiʻi le faila i le fesoʻotaʻiga:

Tikiali taʻavale mo Lenovo A6000

  1. Ave ese le faila mai le falefaʻamaumauga o loʻo i luga AIO_LenovoUsbDriver_autorun_1.0.14_internal.exe

    ma tamoe.

  2. Mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi,

    I le faagasologa matou te faʻamaonia le faʻapipiʻiina o avetaavale e le o taʻutaʻua.

  3. Vaʻai foi: Faʻamaonia le faʻamaonia le saini o le saini

  4. A maeʻa le faʻapipiʻi, tapuni le faamalama maeʻa e ala i le kilikiina o se ki. "Fai" ma amata ona siaki le saʻo o le faʻapipiʻi.
  5. Ina ia mautinoa o mea uma e tatau ai o loʻo iai i totonu o le tino, tatala le faamalama "Pule Sili" ma faʻafesoʻotaʻi le Lenovo A6000 i le PC i auala nei.
    • Faʻaali "USB Debugging ". Liliu "Faʻataʻotoga i le YUSB"I le fesoʻotaʻiina o le telefoni ma le PC i se uaea, tosoina le faʻamatalaga vaʻaia i lalo, ma lalo o le lisi o ituaiga o fesoʻotaʻiga USB, siaki le filifiliga fetaui.

      Matou te faafesootai le atamai i le komepiuta. I totonu "Pule Sili" A maeʻa ona faʻapipiʻi saʻo avetaavale, e tatau ona faʻaalia le vaega lenei:

    • Faʻasalaga ala Matou te tape uma le telefoni, faʻatasi ma faʻasolosolo uma ia ki uma, ma, e aunoa ma le faʻasaʻoina, faʻafesoʻotaʻi le masini i le USB cable na faʻafesoʻotaʻi muamua i le pusa PC.

      I totonu "Pule Sili" i le "COM ma LPT Ports matau mea nei: "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM_XX)".

    Ina ia alu ese mai le tulaga o le firmware, e tatau ona e uu i lalo le ki mo se taimi umi (pe a ma le 10 sekone) "Enable".

Lagolago

Pe a faʻaalia le Lenovo A6000 i soo se auala, toetoe o taimi uma lava o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le mafaufau loloto o le masini o le a soloi. Ae e te leʻi amataina le faagasologa o le toe faʻaleleia o le masini faʻaogaina o le masini, e tatau ona e faʻaeteete e teu se kopi kopi o faʻamaumauga uma o le taua i le tagata faʻaaoga. Matou te faasaoina ma kopi mea uma i soo se auala e mafai. E na o le mauaina o le mautinoa e mafai ona toe maua le faʻamaumauga, matou te agai i luma i le faiga mo vaega o le mafaufauina o le telefoni!

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Suʻe le tulafono code

Faataitaiga A6000 na faamoemoe e faatau atu i le lalolagi atoa ma e mafai ona oo atu i le teritori o lo tatou atunuu i ni auala eseese, e aofia ai ma le le aloaia. O le mea lea, o le tagata e ona le telefoni o loʻo fesiligia atonu ei ai se masini ma soʻo se faʻamatalaga faʻaitulagi i ona lima. A o le i faagasolo i le firmware o le masini, faapea foi i luga o lona maeʻa, ua fautuaina e sui le mea e iloagofie ai i le itulagi tutusa lea e faʻaaoga ai le telefoni.

O faʻataʻitaʻiga na faʻamoemoeina i faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo sa faʻapipiʻiina i le Lenovo A6000 faʻatasi ma se faʻamatalaga "Rusia". E na o lenei lava lomiga e mafai ona i ai le mautinoa o loʻo faʻapipiʻi masini faʻapipiʻi masini mai laina o loʻo i lalo o le a faʻapipiʻiina e aunoa ma le toilalo ma mea sese. Ina ia faia le siaki / suiga o le faailoaina, fai mea nei.

O le atamai o le a toe faʻafoʻi i tulaga faʻanatura, ma o faʻamatalaga uma o loʻo i totonu o le mafaufau o le a faʻaumatia!

  1. Tatala le faila i le telefoni ma ulufale i le code:####6020#O le a oʻo atu ai i le tatalaina o le lisi o tulafono faʻaitulagi.
  2. I le lisi, filifili "Rusia" (poʻo seisi itulagi i le loto, ae naʻo pe afai o le faʻatinoga e faia i le maeʻa o le firmware). A maeʻa ona tuʻuina le faailoga i le avanoa talafeagai, matou te faʻamaonia le manaʻomia e sui le mea e iloa ai e ala i le kiliki "Lelei" i le pusa talosaga "Suiga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga".
  3. A maeʻa le faʻamaoniga, e amataina se toe faʻaleleia, soloia o faʻamaumauga ma faʻamaumauga, ona suia ai lea o le suiga o le tulafono. O le a amata le masini i le faʻailoga fou ma o le a manaʻomia le uluai seti o le Android.

Faʻatuina o le firmware

Ina ia mafai ona faʻaaogaina Android i le Lenovo A1000, faaaoga se tasi o auala e fa. O le filifilia o le firmware metotia ma mea faigaluega tutusa, e tatau ona taialaina oe e le setete muamua o le masini (e mamafa ma e galue masani pe "lelei"), faapea foi ma le faamoemoega o le manipulations, o lona uiga, o le polokalama o le polokalama e tatau ona faapipiiina ona o le taotoga. Ae e te leʻi amata faia soʻo se gaioiga, e fautuaina oe faitau faʻamatalaga talafeagai mai le amataga i le maeʻa.

Metotia 1: Toe faʻaleleia Faletupe

O le auala muamua o le firmware Lenovo A6000, lea matou te mafaufau i ai, o le faʻaaogaina lea o le siosiomaga o le toe faaleleia o falemaʻi mo le faʻapipiʻiina o lomiga aloaia a Android.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona faʻamalo Android e ala i le toe faʻaleleia

E faigofie tele le faʻaogaina o le meafaigaluega, ma o se taunuuga o lona faʻaogaina, e mafai ona e maua se faʻafouga fou o le polokalama polokalama ma, i le taimi lava e tasi, faʻasaʻo le faʻamatalaga o le tagata e faʻaaoga. E fai ma faʻataʻitaʻiga, matou te faʻapipiʻiina le kopi o le komipiuta aloaia i le telefoni o loʻo fesiligia. S040 faʻavae i le Android 4.4.4. Tikiaina le afifi i luga o le sooga:

Tikiake faʻamalosi S040 Lenovo A6000 e faʻavae i le Android 4.4.4 mo le faʻatinoina e ala i le toe faʻaleleia o fale

  1. Matou te tuʻuina le pusa-pelu ma le komepiuta i luga o le kalama pelemu ua faʻapipiʻi i le masini.
  2. Faʻaauau i le faiga faʻaleleia. Ina ia faia lenei mea, pe a tape le A6000, matou te taina i le taimi e tasi le ki. "Faateleina le Lisi" ma "Meaai". A maeʻa ona faʻaalia le logo "Lenovo" ma le vibration puupuu puupuu "Meaai" tuʻu le "Volume Up" Taofi seiloga e faʻaalia e le pusa mea o le lisi o faʻamaʻi. Filifili se mea i le lisi o filifiliga fuafuaina. "toe faaleleia",

    lea o le a taʻitaʻia ai se siosiomaga o le toe faʻaleleia o fale.

  3. Afai i le gasologa o le galuega o loʻo i ai se manaʻoga e aveese uma talosaga mai le telefoni ma lapisi na faaputuputuina i le taimi o la latou galuega, e mafai ona e faʻamaonia vaega e ala i le valaʻau i le galuega "solo faamaumauga / toe fausiaina fale".
  4. Faaaoga le pule e pulea ai le ki e filifili ai le mea "faʻaoga faʻafou mai sdcard" i luga o le tele o le toe faʻaleleia, ona faʻaalia lea i le faiga o le pusa e tatau ona faʻapipiʻiina.
  5. O le faʻalauiloaina o le a faʻapipiʻiina.
  6. I le maea ai o le taotoga, ua toe amataina se polokalama, ua amata le atamai i se faiga toe faʻafou / faʻafouina.
  7. Aʻo leʻi faʻapipiʻiina le faʻamaumauga, matou te faia le uluai seti o Android, ona matou faʻaaogaina lea o le polokalama faʻapipiʻi.

Metotia 2: Lenovo Downloader

O tagata atiaeina o le telefoni feaveai o Lenovo ua latou fatuina se aoga mo le faapipiiina o masini komepiuta i a latou lava masini. O le fana e taʻua o le Lenovo Downloader. I le faʻaaogaina o le mea faigaluega, e mafai ona e toe faia atoa se vaega o le masini e teu ai masini, ma faʻafouina ai le faʻamaumauga o le ofisa faʻapitoa poʻo le toe foʻi i le fono na tuʻuina atu talu ai nei, faʻapea foi le faʻapipiʻi o le "mama" i le Android.

Tikiaina o le polokalama e mafai ona i luga o le sootaga i lalo. Ma faʻapea foʻi le fesoʻotaʻiga o loʻo i ai le upega tafaʻilagi ma le faʻalapotopotoga faʻapitoa e faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga. S058 e faavae i le Android 5.0

Tikiake Lenovo downloader ma le S058 Android 5 firmware mo le A6000 atamai

  1. Tuʻu faʻamaumauga i totonu o se isi pusa.
  2. Faʻasaʻo le avetaavale avelaavale i le tatalaina o le faila QcomDLoader.exe

    mai le faila Downloader_Lenovo_V1.0.2_EN_1127.

  3. Faasolo i le itu tauagavale ma le ata o se mea tele "Load Roma package"i luga o le pito i luga o le faamalama o le sii. O lenei ki e tatalaina ai se faamalama "Suʻe Failautusi"lea e te manaʻomia e maka ai le tusi faʻatasi ma le polokalama - "SW_058"ona kiliki lea "Lelei".
  4. Toto "Amata download" - le pito lona tolu i le itu tauagavale i le pito i luga o le faamalama, e pei ona tusia "Taaalo".
  5. Matou te faafesootai le Lenovo A6000 i le tulaga "Qualcomm HS-USB QDLoader" i le USB port o le PC. Ina ia faia lenei mea, tape le masini i le atoatoa, oomi ma uu ki "Volume +" ma "Tusi-" i le taimi lava e tasi, ona faʻafesoʻotaʻi lea o le USB cable i le masini fesoʻotaʻi.
  6. O le siiina o faila o ata i le mafaufau o le masini o le a amataina, lea ua faʻamaonia e le faʻatulagaga alualu i luma ua tumu "Alualu i luma". O le faagasologa atoa e 7-10 minute.

    O le faʻalavelaveina o le faʻaliliuga o faʻamaumauga e le faʻatagaina!

  7. I le maeʻa o le firmware i totonu o le fanua "Alualu i luma" tulaga o le a faʻaalia "Faauma".
  8. Faʻasese le telefoni mai le PC ma liliu i luga e ala i le uu ma le uu "Meaai" aʻo leʻi faʻaalia mai bootlogs. O le muamua download o le a umi le umi, o le taimi amata o vaega ua faʻapipiʻi e mafai ona oʻo atu i le 15 minute.
  9. Filifiliga. A maeʻa le download muamua i le Android pe a uma ona faʻapipiʻi le polokalama, e fautuaina, ae le tatau ona faaseʻe le uluai seti, kopi se tasi o faila patch i le kalama e suia ai le faʻamatalaga o le lisi na maua mai le fesoʻotaʻiga lalo (o le igoa o le zip zip e fetaui ma le itulagi o loʻo faʻaogaina ai le masini).
  10. Faʻatau le patch e suia ai le telefoni-code smartphone Lenovo A6000

    O le patch e tatau ona faʻaleleia e ala i le siosiomaga faʻaleleia o le toe faʻaleleia, mulimuli i laasaga pei o laasaga 1-2.4 o faatonuga "Metotia 1: Toe Faʻaleleia Fale Faʻasologa" luga i le tusiga.

  11. Ua maeʻa le firmware, e mafai ona e alu i le faatulagaga

    ma le faʻaaogaina o se faiga faʻafou.

Metotia 3: QFIL

O le Lenovo A1000 auala faʻapitoa e faʻaaogaina ai le tomai faʻapitoa o le Qualcomm Flash Image Loader (QFIL), faʻatautaia e faʻaaogaina ai vaega manatuaina o masini Qualcomm, o le sili ona mataʻutia ma aoga. E sili atu ona faʻaaogaina e toe faʻafoʻi ai "mea e faʻaaogaina" masini, ma pe afai foi e le maua e isi auala, ae e mafai foi ona faʻaaogaina mo le faʻaleleia masani o le firmware i le faʻamamaina o le mafaufau o le masini.

  1. O le aoga QFIL o se vaega o le polokalama komepiuta QPST. Faʻasalalau le talafaamaumau i se faʻamatalaga:

    Download QPST mo le Lenovo A6000 firmware

  2. Matou te tapena le mea na maua,

    ona faʻapipiʻi lea o le talosaga, mulimuli i faatonuga a le faʻapipiʻi QPST.2.7.422.msi.

  3. Tikia ma tape le archive ma le firmware. I laasaga nei, o le faʻapipiʻiina o le lomiga aloaia o le Lenovo A6000 polokalama e sili ona lata mai i le taimi o le tusiaina o mea - S062 e faavae i le Android 5.
  4. Faʻamau faʻamalositino S062 Lenovo A6000 faʻavae i luga o le Android 5 mo le faʻatupeina mai le PC

  5. Faʻaaogaina le Windows Explorer, alu i le faʻailoga lea na faʻapipiʻi ai le QPST. E le mafai, o le faila faila o loʻo i luga o le ala:
    C: Pepa Polokalame (x86) Qualcomm QPST bin
  6. Taumafai le aoga QFIL.exe. E fautuaina le tatalaina e avea ma sui o le Pule.
  7. Toto "Suʻesuʻe" lata ane i le fanua "Polokalame Polokalame" ma i totonu o le faʻatalama matala faʻamalamalama le ala i le faila prog_emmc_firehose1616.mbn mai le tusi o loʻo i ai faila faila. Filifili le vaega, kiliki "Tatala".
  8. I se laasaga faapena i luga, o le mea e teu ai "Lolo XML ..." faʻaopoopo faila i le polokalama:
    • rawprogram0.xml
    • patch0.xml

  9. Aveese le batini mai le Lenovo A6000, faʻaauau ia ki uma o ki, ma taofi i latou, faʻafesoʻotaʻi le USB USB i le masini.

    Faʻailoga "Leai se Port e mafai ona fai" I le pito i luga o le faamalama o le QFIL, pe a uma ona iloa le telefoni, e tatau ona suia le polokalama "Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 (COM_XX)".

  10. Toto "Download"O le a amataina le faagasologa o le toe tusia o le mafaufau o Lenovo A6000.
  11. I le faagasologa o le fesiitaiga o faʻamaumauga "Tulaga" tumu i faamaumauga o amioga faifaipea.

    E le mafai ona faʻaveveveina le faiga ole firmware!

  12. O le mea moni ua maeʻa maeʻaeʻa taualumaga, o loʻo faʻamalosia le tusia "Faʻasolo le Tasi" i le fanua "Tulaga".
  13. Aveese le masini mai le PC, faʻapipiʻi le paʻa ma taʻalo se uila umi o se ki "Enable". O le faʻamuamua ina ua uma ona tuʻuina le Android e ala i le QFIL o le a umi se taimi, o le puipui puipui "Lenovo" e mafai ona "malolo" mo se taimi e 15 minute.
  14. Po o le a lava le tulaga muamua o le polokalama o le Lenovo A6000, mulimuli i laasaga i luga o faatonuga, matou te maua le masini

    faatasi ai ma le lomiga aupito sili ona lata mai o le faiga o faagaioiga mai le gaosiga na fuafuaina i le taimi o le tusitusi.

Metotia 4: Toe Faʻaleleia le Toefuataiga

E ui lava i le lelei o le Lenovo A6000, e le o tele le gaosiga a le kamupanī e faʻasaʻo faʻaliliu faʻaupuga aloaia mo le atamai e faʻavae i luga o le fou o le Android. Peitai na faia e le atunuʻu le atinaʻe mo le masini lauiloa le tele o fofo o aganuʻu, lea e faʻavae i luga o le faʻaogaina o masini komepiuta e oʻo i le 7.1 Nougat.

O le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga le faʻatagaina e mafai ai ona e le gata i le lomiga lata mai o Android i luga o lau telefoni, ae ia faʻamalieina ai foi ana galuega, faʻapea foi le mafai ona faʻaaogaina galuega fou. Toeitiiti lava faʻapipiʻi faʻamausiloga masani uma i le auala lava e tasi.

Ina ia maua ni taunuuga lelei pe a faʻaaogaina le faʻatulagaga o faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o se polokalama faʻanatura i luga o le Lenovo A6000, soo se firmware e faʻavae i luga ole Android 5 ma le maualuga e tatau ona toe faʻaleleia!

Faʻaopoopoina o se toe faʻaleleia o suiga

I le avea ai o se meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o lomiga le aloaia o Android i Lenovo A6000, ua faʻaaogaina le TeamWin Recovery (TWRP). E faigofie lava ona faʻaeʻeina lenei siʻosiʻomaga faʻaleleia i le masini e fesiligia. O le lauiloa o le faʻataitaiga na mafua ai le fatuina o se tusitusiga faapitoa mo le faʻapipiʻiina o le TWRP i le masini.

E mafai ona e siiina le upega tafailagi ma le meafaigaluega i le sootaga:

Faʻafou le TeamWin Toe Faʻaleleia (TWRP) mo lomiga uma o Android Lenovo A6000

  1. Tuʻu le taunuʻuga o le teuina.
  2. I luga o le telefoni i fafo o le setete, matou te patipati ai ki "Meaai" ma "Tusi-" mo le 5-10 sekone, lea o le a oʻo atu ai i le faʻalauiloaina o le masini i le faʻatatauga o le laʻau.
  3. A maeʻa ona tuʻuina i totonu o le mode "Bootloader" Matou te faafesootai le atamai i le USB USB o le komepiuta.
  4. Tatala le faila Flasher Recovery.exe.
  5. Ulufale le numera mai le komepiuta "2"ona kiliki lea "Ulufale mai".

    O le polokalame e faʻaaogaina le faʻaaogaina toetoe lava o le taimi lava lea, ma o le Lenovo A6000 o le a toe faʻafouina i le toe faʻaleleia vave o le toe faʻaleleia.

  6. Sue le ki ina ia mafai ai ona suia i le vaeluaga o mea. Ua sauni le TWRP e alu!

Faʻatulagaga faʻailoga

Sei o tatou faʻaofiina se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona mausali ma lauiloa i le va o tagata e ana le pule na filifili e fesuiai i aganuʻu, polokalama faʻapipiʻi - Toe Toetu OS faʻavae i le Android 6.0.

  1. Faʻasolo mai le upega tafaʻilagi mai le fesoʻotaʻiga i lalo ma kopi le afifi i soo se auala e mafai ai i le kalama pelemu ua faʻapipiʻi i le telefoni.
  2. Faʻalogo faʻamalosi masani i luga o le Android 6.0 mo le Lenovo A6000

  3. Amata le masini i le tulaga toe faʻaleleia - taofi i lalo le kulupu maualuga ma i le taimi lava e tasi "Enable". O le mana o le a faʻamalolo vave i le taimi lava pe a uma sina pupuʻu, ma "Volume +" taofi seia oʻo mai le lisi o le siosiomaga o le toe faaleleia o aganuu.
  4. O isi gaioiga e toetoe lava a faʻatautaia mo masini uma pe a faʻapipiʻi faʻamaumauga masani i le TWRP. O auiliiliga i luga o manipulation e mafai ona maua i totonu o le tusiga i luga o la matou upega tafaʻilagi:

    Lesona: Faʻapefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

  5. Fai se taotoga i le fale gaosi oloa ma, e tusa ai, faamamaina o vaega i le lisi "Tape".
  6. E ala i le lisi "Faʻamau"

    Faʻapipiʻi le pusa ma se OS faʻaleleia.

  7. Matou te amataina le toe faʻaleleia o le Lenovo A6000 i le kilikiina o le ki "FUAFUAGA LELEI"lea o le a faʻaalia pe a maeʻa le faʻatulagaga.
  8. O loʻo tatou faʻatali mo le faʻatatauga o talosaga ma le faʻalauiloaina o Android, tatou te faia le uluai setup.
  9. Ma fiafia i mea lelei uma na saunia e le fomaʻi ua fesuisuiai.

Pau lava lena. Matou te faʻamoemoe o le faʻaaogaina o faatonuga o loʻo i luga o le a maua ai ni taunuuga lelei ma e mafai ai ona liliu le Lenovo A6000 i se telefoni e galue lelei, ma aumaia ai i ona tagata ni lagona lelei ona o le le atoatoa o ana galuega!