Avetaavale avetaavale mo Mustek BearPaw 1200CU Plus scanner

O vaega uma komipiuta ua faʻapipiʻiina i totonu o le iunite o le iunite, ma fai ai se polokalama se tasi. O lana filifiliga e tatau ona faʻaaogaina e pei o le faʻatauina o le mea na totoe o le uʻamea. I totonu o lenei tusiga o le a tatou mafaufau ai i le autu autu lea e sailia ai le lumanai, o le a tatou iloiloina tulafono autu o se filifiliga lelei.

Filifilia o se iunite

O le mea moni, e toʻatele tagata e fautuaina le faasaoina i luga o lenei vaega o le komepiuta, ae o le a le gata ina e maua se foliga vaaia le lelei ma mea taugofie, o faafitauli ma le malulu ma le pisa e mafai ona amata. O le mea lea, iloilo ma le faaeteete uiga uma o le iunite ao le i faatauina. Ma afai e te faʻasaoina, ona e faia lea ma le poto.

Tino toto

Muamua lava, o le tele o le mataupu e faʻatatau tonu lava i le telē o le motherboard. ATX o le tele pito sili ona telē o tina masi, o loʻo i ai se aofaʻi tele o faʻataunuʻu ma fesoʻotaʻiga. E iai foʻi laʻititi laʻititi: MicroATX ma Mini-ITX. Aʻo leʻi faʻatau, ia mautinoa e siaki lenei uiga i luga o le laupapa ma le mataupu. O le aofaiga atoa o le iunite o le iunite e faalagolago i lona faatulagaga.

Vaʻai foi: Auala e filifili ai se motherboard mo se komepiuta

Faʻaaliga

O se mea lea o le tofo. O le faʻaaogaina ia te ia lava le aiā e filifili ai le ituaiga pusa talafeagai. O tufuga i soo se auala e sili atu i lenei itu, faaopoopo i ai le tele o le faʻamalamalamaina o le lumanaʻi, tusitusiga ma le itu i le tioata. Faʻalagolago i le faʻaalia o le tau atonu e fesuisuiai taimi. O le mea lea, afai e te manaʻo e teu i luga o le faʻatau, ona tatau lea ona e gauai atu i lenei tulaga maualuga, e itiiti le faʻalagolago i le foliga mai i tulaga faʻapitoa.

Fiafia le faiga

O le mea lena e le tatau ona e teuina, e faapena foi ile faiga malulu. O le mea moni, e mafai ona e faʻatau ni nai tagata e te faʻaleleia oe, ae o mea nei e faʻaalu ma faʻaalu taimi. Faʻaeteete e filifili se kaseti lea e faʻatautaia muamua ai le faʻamafanafanaina o le tino ma le itiiti ifo ma le tasi le tagata lele.

I le faaopoopo atu, ia gauai atu i le aoina o pefu. E faia i foliga o se faʻaoga ma faʻapipiʻi i luma, pito i luga ma tua o le mataupu, puipuia mai le tele o pefu. O le a manaʻomia ona faʻamamā mai lea taimi i lea taimi, ae o le a tumau pea le mama mo le umi.

Tino o ergonomics

I le taimi o le faʻapotopotoga, o le ae taulimaina se tele o fusi, e manaʻomia foi ona tuʻuina i se mea. E oʻo mai i le fesoasoani a le vaega pito i luma o le mataupu, lea o le tele lava o pupu e tutusa ai o loʻo i ai e faʻatautaia ai le puleaina o le uaea. O le a latou vaʻaia i tua o le avanoa autu o le iunite, o le a le faʻalavelave i le vaʻaia o le ea ma maua ai se foliga sili atu ona matagofie.

E tatau ona faʻatautaia le i ai o pipi mo puʻega mamafa ma taʻavale malo. E tele lava ina faia i foliga o ni tamai ato plastik, tuu i totonu o avanoa talafeagai, taofi maumau le taʻavale, malelemo le pisa tele mai ia.

O faʻaopoopoga faʻaopoopo, faʻaofuofu ma fata e mafai ona aʻafia ai le faʻaaogaina, o le faʻapotopotoga ma le faʻaalia o le faʻaaogaina o le tino. E oʻo lava i mataupu taugofie ua tuʻuina nei i se seti o "mea vaʻaia" talafeagai.

Fautuaga mo le filifilia

  1. E le tatau ona e lafo vave i luga le gaosiga lauiloa, e masani ona i ai se tau o le tau i le igoa. Vaavaai mo filifiliga taugofie, e mautinoa o le a tutusa lava le mataupu mai le isi kamupani, e mafai ona avea ma se faasologa o le maualuga i lalo ifo.
  2. Aua nei faʻatau se faʻataʻitaʻiga ma se masini e fausia i totonu. I totonu o ia ituaiga iunite, ua faʻapipiʻi ai iunite taugofie a Siamani, lea o le a le toe faʻaaogaina pe paʻu, ma toso isi vaega.
  3. E tatau ona fausiaina ia le itiiti ifo ma le tasi le tagata e fafaga. Aua le faʻatauina se poloka e aunoa ma ni tagata e leoleoina, pe afai o loʻo i ai lau tupe faʻatapulaʻa. O le taimi nei, o tagata e fausia-fale e leai se pisa, o latou faia se galuega lelei tele i la latou galuega, ma e le o manaʻomia foi lo latou faʻatauina.
  4. Vaʻai totoʻa i le pito i luma. Ia mautinoa o loʻo i ai uma fesoʻotaʻiga e te manaʻomia: tele USB 2.0 ma le 3.0, faʻapipiʻi telefoni ma le faʻaoga leo.

E leai se mea e faigata i le filifilia o se iunite, e na o oe lava e manaʻomia le faʻaeteete faʻaalia lona lapopoa ma le tele ina ia fetaui ma le laupapa. Mo le vaega o totoe, toetoe lava o se mea uma e tofo ma faigofie. I le taimi nei, o loʻo i ai le numera tele o iunite o iunite mai le tele o tagata gaosiga i luga o le maketi; e matua le mafai ona filifili le mea sili.