Vaʻaiga o Novema 2018: taʻaloga free mo Xbox Live Gold subscribers

O le totogiina o le Xbox Live Gold o loʻo i ai se seti o faʻamanuiaga e manaia mo tagata taʻavale. Ma, masalo, o le mea sili ona fiafia i ai o le seti masina o taʻaloga o se meaalofa, faʻafetai i le mea e mafai ona e faʻasaoina se aofaiga lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lenei masina, o tagata lauiloa o Xbox Live Gold free free ia Novema 2018 o le a laveaʻi ai 4246 rubles.

O le anotusi

  • Taʻaloga tauva mo Xbox Live Gold subscribers ia faʻamalolo mai ia Novema
    • Faʻaiʻuga 1
    • Tauvaʻa le la
    • Talosaga a Assassin
    • Dante's Inferno

Taʻaloga tauva mo Xbox Live Gold subscribers ia faʻamalolo mai ia Novema

-

Ia Novema, o le a fiafia tagata e umia le "auro" i taaloga e fa, ia e tatau ona tosina mai ma itula na faʻaalu i luma o le mata o le taaloga. O le pusa faʻapipiʻi e aofia ai se fana, taaloga faʻataʻavalevale, slasher ma faʻataʻitaʻiga gaioiga.

Faʻaiʻuga 1

-

O le faʻataʻitaʻiga na faia i luga o malae o le Taua Muamua a le Lalolagi. O le tagata taalo ua avea o se sui o taua sili ona toto o le taimi - o faagaioiga i vaega eseese o le lalolagi. O le mea lea, o taua i le Arapi Arapi ma taua mo Alpes na faʻasalalau atu i se maualuga maualuga o talaʻaga faʻasolopito i le taaloga.

I feteenaiga, e mafai ona filifili le tagata taalo i lona itu e tau ai ma o le a le mea e pulea e fitafita. I le taimi lava lea e tasi, o le numera o fitafita o loʻo i lalo ifo i le tagata taalo pese e manaia. I le taua, e mafai ona e taitaia le au fitafita, tane, taavale ua fusi ma faʻatau ai vaalele. E le gata i lea, i totonu o le auupega o tagata taaalo ei ai mea tau vailaau.

E mafai ona e taalo naʻo oe, pe e mafai ona e auai i le aufaʻatasi o le 8 i le 64 tagata. O se tasi o tulaga taua o le taaloga - o le uiga o ata, lea e ogatusa ma le ata o tagata taamilosaga a Hollywood. E le gata i lea, o le Taua 1 ua manatu o le sili ona faamanuiaina i le atinaʻeina o taaloga taamilosaga o taua o le lalolagi i le amataga o le 20 senituri.

I le totogi, o le tau o le taaloga e 2499 rubles. E mafai ona e mauaina e aunoa ma se totogi e le Xbox Live Gold seʻia oʻo i le aso 30 Novema.

Tauvaʻa le la

-

O se taʻavale faigofie faigofie o le taʻavale lea e te manaʻomia e pulea ai vaalele o le masini, e faʻaleleia e le malosi o le lā. Ma e taua le manatuaina o le po o le a leai se avanoa e maua ai le tau faaopoopo taua. E tatau ona e mafaufau mamao e uiga i le lumanaʻi - saʻo le faʻatusatusaina o lou malosi ma le malosi i le aso.

O le poloketi e iloga e ala i le faia o se mea itiiti, lea, peitaʻi, i lenei tulaga ei ai sana lava faʻailoga. O le galuega a le tagata taalo o le lele vavalalata i le Sun, e alu i tala atu o tapulaa o avanoa avanoa ma e oo lava i lou lava mafaufauga.

O tagata na faia le taʻaloga mai le faleoloa Flippfly na mafai ona faʻapotopoto faʻatasi i la latou poloketi se taʻavale e le muta ma se taʻavale i la latou foliga masani.

O le taaloga e tele ni taimi, i ia mea taitasi e tatau ai ona faʻaalia le sili ona maualuga le taunuʻuga. O le tau masani o le taaloga e 499 rubles. Ole avanoa saoloto e maua ile au faipisinisi mai le aso 16 o Novema i le aso 15 o Tesema.

Talosaga a Assassin

-

O le tagata autu o lenei ata tifaga o se tifaga e igoa ia Altair. E oo lava i lona laʻitiiti, na talia o ia i le vaega a le au fasioti tagata, lea na ia faia ai se aʻoaʻoga lelei, lea na avea ai o ia ma tagata sili ona lelei. O lenei o lana galuega o le tu i le ala o tagata osofaʻi mai Europa ma taofi le Taua Lona tolu, lea i le 1191 na faʻaaogaina i atunuu i sasaʻe.

O le lalolagi o taaloga e mafai ai e oe ona faʻataʻamilo i setete ma aai eseese, vaʻai i maketi i le lotoifale, fesoʻotaʻi ma tagata i le lotoifale - tagata o aganuʻu eseese ma tagatanuu. I lenei taʻaloga e mafai ai e oe ona iloa le fiafiaga faʻaleaganuʻu - e ala i talanoaga ma tagata faatau maketi ma ositaulaga, o mea faʻapitoa o fale lotu faʻalelotu.

E mafai ona e faʻatauina le taaloga mo 499 rubles, ma o se vaega o se totogi faʻatagaina - download mai le 1 i le 15 Novema.

Dante's Inferno

-

O lenei mea o se slasher, ua faʻaeʻeina elemene o se taʻaloga taʻalo ma faʻafeiloaʻi le tagata taʻalo i le vasega o le lalolagi - Dante Alighieri's Comedy Comedy. O le mea moni, o le faʻamatalaina o le galuega i le taʻavale ua sili atu nai lo le saoloto.

Mo le alofa o lona alofa, o le tagata autu - o le fitafita ma le vete o crusades e igoa ia Dante e tatau ona ui atu i le faasologa o seoli. O le tala e amata i le mea moni o le agaga o le tagata pele - le teine ​​Beatrice - e pa'ū atu i le malo o Lusifelo, ma e tatau ona maua ma faasaʻoloto i le vave e mafai ai. O faʻalavelave i luga o se ala faigata o agasala a Dante lava ia, o ana moomooga ma monokoso na o ese mai le agaga ma faʻamalosi.

Ina ia taulimaina le fili, e mafai e le toa ona faaaoga auupega, i le matafaioi o le Faasatauroga Paia ma le Fasiotia o le Oti. E le gata i lea, o le tau faasagatau i temoni o le a lagolagoina le fofo o paso e masani ona feagai i le ala o le tagata taalo.

O le tau masani o le taaloga o le 749 rubles. O le avanoa i le download e leai se totogi o le a tatalaina mai le 16 i le 30 Novema.

E ui i le malulu muamua ile fafo o le faamalama, Novema mo Xbox Live Gold o le a vevela. O le seti o taʻaloga e leai se totogi na faʻaalia ai o se faafesagaʻi faʻasaga ma e manino lava le mamanuina mo i latou e le mafai ona faʻatali e faʻasaoina le lalolagi - tu i le ala o le Faigapalota, aʻe i totonu o vaitau o le Taua Muamua o le Lalolagi ma e oʻo lava, e faʻaauupegaina ma Koso, e alu ifo i le pouliuli o Satani